Перейти до змісту

GPRS-анлім від МТС за 100 грн/міс

Рекомендовані повідомлення

давайте не будем офтопить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яку там швидкість скачки показує?

В мене рекорд - 31 кбайт/секунду. Це дорівнює хорошому 256 кбіт з'єднанню. Середня швидкість 28-29 кбайт. Ось скріншот:

IMG263-1199172643.jpg

Без еджу ~10 кб/с, а едж у МТС у Луцьку майже відсутній.

Не знаю, не знаю... в тих районах, де я буваю - практично скрізь є EDGE. І швидкість на скріншоті тому підтвердження.

Я нерозумію - це нормальна швидкість? :mdr: Просто я привик до 600 кб\с, як в мене якісь перебої і качаю зі швидкістю по 60-150 кб\с вже вішатися хочеться :D Тому небачу перпектив в ГПРС інеті, хоча безліміт є безліміт :) , але це не для мну)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміряти швидкість можна за допомогою теста, перейшовши за цією адресою:

http://2ip.ru/speednew/speedtest.php?time=1&interval=5

Тест розрахований на годину, швидкість перевіряється з інтервалами в 5 хвилин. Але можна зупинити в будь-який час, отримавши хоч один результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключений інет від МТС, і від його використання рахунок іде в мінуса. сьогодні зранку було на рахунку 8 грн, дойшло до -2. Інтернет профіль використовується точно той, який потрібно. Викачано було більше ста мегабайт і знято 10 грн, в чому може бути проблема?

До речі, то не в мене так, а в одного нашого форумчанина, який не може зараз описати проблему повноцінно через те, що оператор на пускає в мережу з мінусовим балансом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все, він зайшов під АПН: гіпер.НЕТ... 5 грн. (ПЗП) + 5 грн. (0.05 грн/Мб)*100 Мб = 10 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 % що зайшов в інтернет не під тією точкою доступу. Особливо уважним треба бути з телефоном NOKIA коли заходити через PC Suite. Точка доступу там завжди internet, а це вже по 5 грн за мегабайт. В мене теж таке було :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...