Перейти до змісту

Заблокувався руль + не повертає ключ Хто зробить?

ineedmoney

Рекомендовані повідомлення

SOS! заблокувався рул+ не прокручує ключ ніз того ні з сього. мерс 210, 96 рік, ключ - викідушка. Хто зробить? космічні ціни не пропонувати.

0950666105

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заблокований руль має деякий хід.

Пробував руль покрутити і разом провернути ключ без надмірних зусиль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так так, люфт маленький має бути, варіант покрутити часто вліво-вправо, ключ має звільнитися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на Форді була така біда, ключ стерся від віку( в Форді він специфічний по формі) і в замку не міг блокуванния зняти руля - визивав хлопців з аварійного відкриття авто. Сказав залишити його одного і за 5 хв зробить, через 3 години консіліумом з 4 чоловік з просверленою в декількох місцях рульовою колонкою справились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, без толку і різко і повільно (( інший ключ зара візьму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вставляєш ключа і легесенько його пробуєш повернути, чуть-чуть, якщо не пускає, то не напирай, одночасно легенько дьоргай кермо в ліво і в право. тільки не шарпай безперестанку як божевільний ту баранку, має бути місце, де пустить.

інший ключ зара візьму

з потрібного ключа варто і починати :р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, без толку і різко і повільно (( інший ключ зара візьму

Спробуй, однозначно. В мене то не було дублікату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 ключі перепробував, без толку, хтось може взятись за це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну взагалі це стандартна функція, при блокуванні керма, крутити руль і одночано легенько ключ - навіть на запорожці так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 ключі перепробував, без толку, хтось може взятись за це?

Тоді, напевно, зносився механізм блокування в самому замку?

Знайшов стару візитку, подзвони 0509168976. Здається цей номер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

була така ж проблема як пригнав рено трафік з німеччини 2006 року. прямо біля мрео коли ставив на облік заклинило замок. парилост пару колєг з пів години. погуглив - вирішолось за допомого проволки приблизно 1 мм товщиною. потягнув на себе в замку запавший флажок. правда трохи попарився поки зацепив його. після того вже місяць ганяю все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

була така ж проблема як пригнав рено трафік з німеччини 2006 року. прямо біля мрео коли ставив на облік заклинило замок. парилост пару колєг з пів години. погуглив - вирішолось за допомого проволки приблизно 1 мм товщиною. потягнув на себе в замку запавший флажок. правда трохи попарився поки зацепив його. після того вже місяць ганяю все гуд.

во во, думаю подібне шось. бо зазвичай є лудь чутний щелчок при всовуванні ключа, а зараз ні. буду пробувати сам таким способом.

во во, думаю подібне шось. бо зазвичай є лудь чутний щелчок при всовуванні ключа, а зараз ні. буду пробувати сам таким способом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїхав свій майстер на всі руки, розібрав пів панелі, взяв у руки велику викрутку, пару ударів, обйо_кав німецького виробника, і ... вуаля, все працює) проте всю конструкцію треба показати спеціалісту для уникнення подібної ситуації.

по факту сама серцевина має мати мінімальний хід вперед назад, але через спішку (приїхав вирвав ключ, сів, ключ всунув і зразу перша і поїхав) десь заклинило. саме в мерсах з ключем викідушкою є така прбрблема (роблю висновок прочитавши форуми).

волиньключсервіс що в там тамі просило 800 грн за послугу роздупляння авто. це не реклама і не антиреклама, але треба бути хоть трішки скромнішими.

дякую всім за поради, особливо бордівчанину який йшов гуляти з дитинкою і мені дзвонив :_04: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічна трабла була на опелі - зтерлась частина серцевини замка, замісь пологого косого рівчака стала сходинка, в яку впирався язик блокування. Глянь чи не аналогічна ситуація у тебе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...