Перейти до змісту

[Продам] ліцензійний диск WinXp Home Edition SP2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

[Продам] ліцензійний диск WinXp Home Edition SP2. Ключ приклеєний до мого системника, перепишу або зроблю знімок покупцю. Кого зацікавила тема - пишіть. За ціну договоримося. Своєі ціни ще не придумав)) Прикріплю фото.

post-26425-0-58585200-1408198706_thumb.j

post-26425-0-76152200-1408198726_thumb.j

post-26425-0-58585200-1408198706_thumb.j

post-26425-0-76152200-1408198726_thumb.j

Опубліковано

наклейка на системнику. покупцю фото наклейки або перепишу сам ключ... здерти напевно ніяк не вийде. яка різниця чи є наклейка чи нема. Якщо здеру то напишу!

Ну а якщо здеру наклейку і разом з диском продаватиму, то скільки б дали за товар?

Опубліковано

Ліцензія на такого типу (вона називається OEM) привя'зана до заліза, оскільки її сутність в тому, що вона розповсюджується разом із новим ПК виробником останнього.

Тому, кому згодилась би така ліцензія на сьогоднішній день, ще необхідні документи, котрі підтвержують покупку комп'ютера із встановленим програмним забезпеченням.

Якщо у тебе їх немає, то цінність такої ліцензії така, як вище написали. Формально ваша копія віндовса може передаватись чи продаватись іншим особам лише у складі того ж ПК, на якому наклеєна наклейка. Звісно, її можна здерти і наклеїти на інший, але в даному випадку формально це нічого не змінить. Я зрозуміло висловлююсь?

Коли ж люди у нашій країні зрозуміють, що не буває ліцензійного диска, що носій із фірмовою символікою ніяк не впливає на наслідки встановлення, і що продається не диск, не флешка, і навіть не копія, а ПРАВО НА ВИКОРИСТАННЯ ЦІЄЇ КОПІЇ на певних умовах?

Я розумію, що ліцензійні угоди ніхто не читає, але ж просто для загального розвитку можна хоча б уявлення мати про що мова? 21-ше століття, все-таки, час у таких речах розбиратись, Европо.

Для довідки: що стосується Віндовс ХР, то продавати окремо можна, здається, лише коробочну версію, разом із, власне, тою самою коробкою і диском.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...