Перейти до змісту

Потрібна консультація щодо лікування очей

TiT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна консультація щодо лікування астигматизму та близькозорості очей, так як думки лікарів щодо методів розходяться: одні радять зробити ексимер-лазерну корекцію, інші говорять, що не варто, а краще правильно підібрати лінзи або окуляри. Якщо хтось опинявся в такій ситуації, підскажіть, будь ласка, які були Ваші рішення,та в яку клініку краще звернутись. Дякую

Опубліковано

Років 15 назад, перебуваючи проїздом в Одесі, щоб згаяти час до поїзда зайшли з дружиною у інститут Філатова, обстежити очі, тоді не дорого було. Дивилась нас на усяких приладах жінка, кандидат наук, прізвища не пам'ятаю. Певні проблеми знайшли і у мене і у дружини (в тому числі і описані вами), там же і отримали консультації щодо лазерної корекції. По простому, лазерна корекція - це випалювання лазером частини очного яблука, для того щоб змінити випуклість ока (читай лінзи) і відповідно щоб зображення яке ви бачите фокусувалося на сітківці ока в потрібному місці.

Для близькозорості в окулярах лінзи простіші, при астигматизмі лінзи вимагаються складні, для різних кутів зору, часто біфокальні.

Щодо операції чи окулярів то вирішувати вам, особисто я на операцію на очах зважився б тільки у крайньому випадку, не доведи Господь на якогось коновала натрапити. У рідні є випадки і вдалих і не вдалих операцій на очах при різних діагнозах. По любому варто обстежитись у декількох спеціалістів і у різних закладах.

Тут ще інформація http://board.lutsk.u...te-oftalmologa/

( І тему попросіть модерів перенести з торгівлі у пошук чи медицину (через кнопку жалоба).

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Як казали вище операція - крайній варіант, в мене на одному оці - асигматизм, на іншому -змішаний асигматизм, був в Центрі мікрохірургії ока, сказали теж саме щой Вам тільки з поправкою що якщо асигматизм прогресує (поспостерігати півроку) то робиться операція для того щоб цей процес зупинити, а якщо не прогресує, то робиться інша, і навіть можливе часткове покращення зору.

Мені порадили спробувати методику Бейтса, це прості вправи для очей які потрібно робити кожен день, пошукайте в інтернеті є його книги, або можна знайти відео уроки проф.Жданова (він популяризував метод Бейтса). Гірше Вашим очам від цих вправ точно не стане

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Як казали вище операція - крайній варіант, в мене на одному оці - асигматизм, на іншому -змішаний асигматизм, був в Центрі мікрохірургії ока, сказали теж саме щой Вам тільки з поправкою що якщо асигматизм прогресує (поспостерігати півроку) то робиться операція для того щоб цей процес зупинити, а якщо не прогресує, то робиться інша, і навіть можливе часткове покращення зору.

Мені порадили спробувати методику Бейтса, це прості вправи для очей які потрібно робити кожен день, пошукайте в інтернеті є його книги, або можна знайти відео уроки проф.Жданова (він популяризував метод Бейтса). Гірше Вашим очам від цих вправ точно не стане

Дякую за пораду

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...