LSD Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 16:01 #26 Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 16:01 хех важко сказати, з ізюменкою)) На баші колись писали що з ізюмом мають бути булочки, с загадкою сканворди а дівчина повинна бути з мозгами Така б зійшла?
Holy Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 22:34 #27 Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 22:34 а які тобі подобаються? якщо взагалі тобі дівчата подобаються скажу, що ця мені в рази більше подобається ніж та в шкіряному
MANJAK11 Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 22:55 #28 Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 22:55 а які тобі подобаються? якщо взагалі тобі дівчата подобаються хех важко сказати, з ізюменкою)) які чимось не похожі на інших, важко це описати скоріше природна краса, такі як є, без ніяких виїбонів а що вам у ній подобається ? природні форми чи те, що фона вбралась як шль****а? я нічого не бачу особливого у даної людини на даному фото, + огиду більше всього визиває образ легкодоступної панянки а особисто мені не сподобалась невідповідність образу до наповнення. Імхо є речі, які варто не чіпати. Наприклад образ медсестри ніби прикольно, а якщо тій *медсестрі* в одну руку дати вагинальні щипці, а в другу *утку* для лежачих хворих ? Ото ж бо і воно. Так само й тут
OlgaAlterEgo Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 23:16 #29 Опубліковано 12 Серпня, 2014 в 23:16 На баші колись писали що з ізюмом мають бути булочки, с загадкою сканворди а дівчина повинна бути з мозгами Боже, які розумні слова! Є ще ж такі розумні чоловіки. Алілуя!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.