Перейти до змісту

У Луцьку затвердили ділянки для вигулу собак.


VilanS

Рекомендовані повідомлення

Чи то добре? Чи то погано? Але виділені ділянки по 2500 м.кв. (50х50м) то якось малувато для вигулу собак на район жителів.

Трохи дивно придумали. Як на мене то благоустрій парків в плані смітників і табличок, паралельно бізнес по пакетах для прибирання за тваринами зробити, чи ще щось. дивні рішення)))

Виконком луцької міськради затвердив 11 спецділянок, де можна вигулювати собак, натомість за вигул у інших частинах міста будуть штрафувати.

Згідно з рішенням, собак можна вигулювати на таких ділянках: вулиця Набережна, навпроти готелю «Світязь» та навпроти вулиці Яровиці, вулиця Боженка - біля річки Жидувка, бульвар Дружби народів - біля річки Жидувка, вулиця Космонавтів - парк 900-річчя Луцька, вулиця Ветеранів - парк 900-річчя Луцька, вулиця Кравчука - біля РАЦСу, на вулиці Гордіюк, у парку імені Лесі Українки поблизу «Ротонди», у парку імені Лесі Українки біля річки Стир, на вулиці Шопена біля Палацу учнівської молоді, на вулиці Потебні у «ботанічному саду».

Поки на ділянках встановлять лише спеціальні таблички про вигул собак на довгих повідках, натомість в інших частинах міста дозволять пересування із собаками лише на коротких повідках.

cb-dsc0001.JPG

cb-dsc0002.JPG

cb-dsc0003.JPG

cb-dsc0004.JPG

cb-dsc0005.JPG

cb-dsc0006.JPG

cb-dsc0007.JPG

cb-dsc0008.JPG

cb-dsc0009.JPG

cb-dsc0010.JPG

cb-dsc0011.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...