Перейти до змісту

Продам квартири 2-3 кімн в коттеджі . с.Підгайці

SZERLOK

Рекомендовані повідомлення

В сучасному коттеджі розрахованному на 4 квартири. Знаходиться 0.5 км від Луцька .Продам 2-3 кімнатні квартири площа 72 м2, сучасне планування, автономне опалення ,броньовані двері ,пластикові вікна, гарне місце розташування ,гараж.Строк здачі 3 квартал 2014.При домовленності можлива поетапна оплата. Квартира 1пов. 2комн- 6300грн за 1м2, квартира на 2 пов.- 6300 грн за 1 м2..

post-1740-0-37069000-1406997879_thumb.jp

post-1740-0-20159700-1406997906_thumb.jp

post-1740-0-18355600-1406997933_thumb.jp

post-1740-0-46972100-1406997952_thumb.jp

post-1740-0-28335900-1406997969_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хто забудовник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здача 3 квартал, а там ніяких будівельників вже місяця 2 не видно, і до здачі ще дууже далеко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто забудовник?

Вам навряд що це призвище скаже..він побудував декілька будинків в районі, люди-задоволені, цікавить більш конкретикі, а не балачкі:-)

Здача 3 квартал, а там ніяких будівельників вже місяця 2 не видно, і до здачі ще дууже далеко

Дуже приємно що цікавитесь, все там будується я найближчим часом-оновлю фото...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам навряд що це призвище скаже..він побудував декілька будинків в районі, люди-задоволені, цікавить більш конкретикі, а не балачкі:-)

а чим зумовлена конспірація?

елементарне і зрозуміле питання, як на мене.

0.5 км від Луцька - це де? Рованці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніякоі конспіраціі немає, раз об'ява на форумі...Цікавить в лічку вишлю номер телефону...а як так побалакати, не сюди..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважніше читаємо заголовок:-)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам навряд що це призвище скаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам навряд що це призвище скаже.

Гарна гра актерів..Але це зовсім не з "тої опери" ..Шановні більше по темі, на рахунок купівлі, а не приколів..З повагою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SZERLOK, я не спеціально цікавлюсь, просто дуже часто там буваю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну удачі! :D З таким викладом інформації, без планувань квартир, детальної інформації (а точніше небажання її розповісти ;) ), і з такими рендерами та фото..напевно швиденько все продасте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ну удачі! :D З таким викладом інформації, без планувань квартир, детальної інформації (а точніше небажання її розповісти ;) ), і з такими рендерами та фото..напевно швиденько все продасте :)

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей" по москальскі влучно сказано..Ви не знаєте ні людей, ні вз агалі тему а висловлюэте побажання та припущення))) і вам хай щастить...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей" по москальскі влучно сказано..Ви не знаєте ні людей, ні вз агалі тему а висловлюэте побажання та припущення))) і вам хай щастить...

яких *доброжєлатєлєй* ? Які питання НЕДОРЕЧНІ прозвучали ? тут дійсно не знають ні людей ні взагалі тему, як ви виразились, тому задають КОНКРЕТНІ питання, про забудовника, планування квартири, детальну інформацію. Ви надали мінімум інформації й стали *в позу*, коли люди пробують більше взнати. Може дійсно, рано ще на форумі, краще по старинці на стовбах, з відривними номерами ? Бо смислова нагрузка наразі ідентична оголошенню на стовпі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей"

А в мене склалося враження, що хтось хоче когось "кинути".

А ні реальних (на цей час) фото, а ні планувань. 6300 грн /м кв.

теоретично - 32 к у.о. за 2-3 кмпнатну квартиру недорого. та ще й за містом. Але коли спитали про забудовника - впали на мороз!

На гугл карті не позначили. Здогадйуся як хочеш.

В якому стані буде квартира після здачі?

Ремонт? матеріали?

все мутно якось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

координати я вам можу сказати: 50.725498,25.396786 . Місце гарне, але з такими темпами будівництва здачі слід очікувати не раніше 2015 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

SZERLOK, я не спеціально цікавлюсь, просто дуже часто там буваю.

Ти ба, то ми сусіди з вами))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

координати я вам можу сказати: 50.725498,25.396786 . Місце гарне, але з такими темпами будівництва здачі слід очікувати не раніше 2015 року.

Я на днях скину в тему фото як зараз виглядає будівництво...Заповнювати анкету власника або забудовника тут на форумі не буду, Луцьк шановне товариство і впевений ви це знаєте і без мене-маленьке село!! Так ось, якщо є певний інтерес в когосьб прошу не з шутками и прибаутками (не сваритись ) а просто написати мені в ЛС..З радістю конкретному купцю координати забудовника передам..P.S Здача не за горами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене склалось таке враження, що власне попав до клубу "доброжилателей"

А в мене склалося враження, що хтось хоче когось "кинути".

А ні реальних (на цей час) фото, а ні планувань. 6300 грн /м кв.

теоретично - 32 к у.о. за 2-3 кмпнатну квартиру недорого. та ще й за містом. Але коли спитали про забудовника - впали на мороз!

На гугл карті не позначили. Здогадйуся як хочеш.

В якому стані буде квартира після здачі?

Ремонт? матеріали?

все мутно якось..

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..В людей що будують котедж в Луцьку є певний досвід і гарні відгуки, в другому випадку я би не брався їм допомогати..Зрозуміло пояснив?!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..

Хто сказав? Ви виклали мутне оглошення. ще й просите, щоб вам писали, і ви щось там особисто комусь поясните. А що, якась не відома мені релігія забороняє вам признатися всім, що саме ви робили в тій хаті?

Коли виникають секрети, де хтось може попасти на бабло - пропадає інтерес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочете по хорошому, будемо по закону :

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

На надання фото, планування, точного місцеросташування й іншої інформацції, якою цікавились вище - доба. Далі тема буде видалена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далі по тексту шановний(на) я зауважував про контактні данні.. (мені в ЛС пишіть) Весь перелік будівельних робіт з матеріалами я при всій повазі до спільноти не забов"язаний пояснювати..

Хто сказав? Ви виклали мутне оглошення. ще й просите, щоб вам писали, і ви щось там особисто комусь поясните. А що, якась не відома мені релігія забороняє вам признатися всім, що саме ви робили в тій хаті?

Коли виникають секрети, де хтось може попасти на бабло - пропадає інтерес.

Всім дякую за цікавість та завзятість по темі, завтра я все відредактую..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хочете по хорошому, будемо по закону :

2.4. Оголошення обов’язково повинне містити ціну, а також інші важливі характеристики, як то фізичний стан, кількість, причини продажу, несправності, властивості, характеристики, фото і т.д. Допускається розміщення зовнішнього посилання на ресурс, який містить характеристики, фото, контактні дані і т.п. інформацію.

На надання фото, планування, точного місцеросташування й іншої інформацції, якою цікавились вище - доба. Далі тема буде видалена.

Передаю координати будівлі (50°43'31.8"N 25°23'48.4"E) і телефон забудовника: 09540673шістдесят3 Генадій . Надіюсь все по правилам вашим..А додаткові фото я передам як зараз виглядає приміщення...Приміть до уваги..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як обіцяв даю фото будинку як зараз він виглядає: вікна двері-поставлені..Ціна за 1 м.кв- 7000грн..Є 2 вільні 2 кімнатні квартири в будинку: 1 на першому, 2-га на 2 поверсі..

post-1740-0-64420900-1415963734_thumb.jp

post-1740-0-96249500-1415963745_thumb.jp

post-1740-0-51950600-1415963760_thumb.jp

post-1740-0-95602300-1415963782_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перепрошую, а підвал/гараж нічого не передбачено???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

під гараж місце є..в темі поданий номер власника (кажіть з борди звонимо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...