Перейти до змісту

Допоможіть порадою (проблема з вікнами)

fishka87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть порадою.

Живу у будинку біля Нової ЛІнії. Квартира хороша, живемо давно, самі обставили мебялми. район влаштовує, одне НО! дуже погані вікна. Перший рік з них трішки дуло, на наступний щилини пр изакриванні в палець стали. Визивали майстра - відрегулював, утеплив і одразу сказав що простіше вікно міняти. Вікна всередині мокріють (між склом). Коли дощ можуть і затікати. Кожного регулювання вистачає на мфсяць від сили.

Ми звісно звернулись до хазяйки будинку. Відповідь : не подобається - зїзжайте!

Варіант зїхати не підходить - причин багато, і тому пробуємо щось вирішити з вікнами. Заміна одного вікна вийде приблизно в 2 000 гривень (вікна дуже великі). Звісно що вкладати такі гроші в зйомну квартиру якось не хочеться. Та й на здоровий глузд я ж не винна що під час будівництва економили всюди де можна. Якби в гривень 500 це обійшлося...

Ми не єдині хто має такі проблеми- відповідь для всіх одна - зїзжайте.

Хто що порадить? Можливо можна якось вікна довести до ума? Куда для цього звернутись?

Опубліковано
Вікна всередині мокріють (між склом). Коли дощ можуть і затікати

склопакети скоріш самокльопи, виготовленні не на спец обладнанні по склопакетах. Якщо на одне вікно, то заміна десь і буде коштувати +-500 грн. Якщо вікна постійно регулювати треба то або фурнтітуру поставили криворукі, або взагалі не зрозуміло, яку поставили. Можливий варіант, що і металу у вікнах не має, вікна деформуються і внаслідок цього погано починає працювати фурнітура.

Моя субєктивна думка, якщо великі вікна і в них треба міняти склопакети, то доцільніше міняти тоді і вже все вікно. Заміна того, заміна цього, регулювання, поїздки це все дешево не обійдеться при сьогоднішніх цінах по курсу 12,4. Можливо з хазяйкою домовляйтесь на пополам, якщо плануєте там надовго залишитись.

Опубліковано
Вікна всередині мокріють (між склом). Коли дощ можуть і затікати

склопакети скоріш самокльопи, виготовленні не на спец обладнанні по склопакетах. Якщо на одне вікно, то заміна десь і буде коштувати +-500 грн. Якщо вікна постійно регулювати треба то або фурнтітуру поставили криворукі, або взагалі не зрозуміло, яку поставили. Можливий варіант, що і металу у вікнах не має, вікна деформуються і внаслідок цього погано починає працювати фурнітура.

Моя субєктивна думка, якщо великі вікна і в них треба міняти склопакети, то доцільніше міняти тоді і вже все вікно. Заміна того, заміна цього, регулювання, поїздки це все дешево не обійдеться при сьогоднішніх цінах по курсу 12,4. Можливо з хазяйкою домовляйтесь на пополам, якщо плануєте там надовго залишитись.

ВИ знаєте часом відчуття що вікна самі деформуються... Халтура видно повна. На стройку закупляли видно все саме дешеве.

Щодо хазяйки. У будинку більше 160 квартир і всі під її керівництвом. Спробуємо домовитись, але думаю культурно нас відшиють.

Опубліковано

Живу в цьому ж будинку

Відрегулював чоловік вікна і десь на рік цієї регуліровки вистачає ,тоді знову треба робити

Так скалалося,що зараз живемо в іншій квартирі того ж будинку - в ній взагалі вікна класні,жодних нарікань

Опубліковано

Живу в цьому ж будинку

Відрегулював чоловік вікна і десь на рік цієї регуліровки вистачає ,тоді знову треба робити

Так скалалося,що зараз живемо в іншій квартирі того ж будинку - в ній взагалі вікна класні,жодних нарікань

ну в нас зараз так, що одни будинок може склити по 3 фірми. Профіля різні, фурнітура різна, відкати різні - якість різна :D

Опубліковано

paksivatova, я чула що по різних поверха і ремонти різні. В нас на кухні плитка і в ванні, а на нижніх поверхах лінолеум.

Цікаво коли вікно накриється повністю нам скажуть : міняйте за власний рахунок! ?

Опубліковано

paksivatova, я чула що по різних поверха і ремонти різні. В нас на кухні плитка і в ванні, а на нижніх поверхах лінолеум.

Цікаво коли вікно накриється повністю нам скажуть : міняйте за власний рахунок! ?

Розумієте є різні категорії людей : наприклад,мене в квартирі не влаштовував лінолеум - ми постелили ламінат .

Захотіли ванну з джакузі - ми домовилися ,ванну з квартири забрали - ми встановили свою....

Правда,газова плита не наша ,і коли перестала робити - то чекали на майстра 3 дні ,самі поремонтували і тепер все робимо своїми силами.

Хотіли міняти шпалери ,але в новій квартирі вони дуже хороші (похвастаюсь,крім плитки в коридорі,кухні та ванній маємо ще цілу гардеробну кімнату ;) )

Тобто , якщо чекати коли хтось створить для нас якісь блага - то пройде багато часу і можна лишитися ні з чим.

Якщо Вас ну дуже не влаштовують вікна ,думаю реально знайти шляхи як порозумітися з власниками і замінити ,тим паче якщо Вас все решта влаштовує .

Звичайно , певний ризик є - адже квартири то планували продавати,то здавати в оренду .

Але зважаючи на ситуацію в країні ,думаю що квартири великим попитом не користуються і найближчим часом продавати їх не будуть.

p.s. бувала не в одній квартирі,бачила лінолеум у коридорі та кухні ,але у ванній лінолеума не зустрічала,лише плитка постелена!

до речі,а як Вам без води гарячої живеться?

чи,можливо,вже підключили?

Опубліковано

Розумієте є різні категорії людей : наприклад,мене в квартирі не влаштовував лінолеум - ми постелили ламінат .

Захотіли ванну з джакузі - ми домовилися ,ванну з квартири забрали - ми встановили свою....

Тобто Ви стелили за власний рахунок? А коли зїзжати будете (раптом) то просто лишаєте наступному власнику?

Ну ми теж не чекаємо вапринципі. Нема гарячої води, ми бойлер поставили. Якщо будио зїзжати він просто поїде разом з нами)) А вікна ж я не викручу щоб з собою забрати))

Ну будемо пробувати домовлятись. Одне засмучує що всі питання по яким звертались раніше закінчувались нічим. НАвіть коли в нас потік змійовик, то нам сказали що у випадку чого ремонт квартирі нижче оплачуєм ми.... Якимось чудом я забула вдома документ і мусила вернутись серед робочого дня, атам аварія. Того і не затопили. Ми її набрали...ну а далі ота фраза.

Опубліковано

Тобто Ви стелили за власний рахунок? А коли зїзжати будете (раптом) то просто лишаєте наступному власнику?

Ну ми теж не чекаємо вапринципі. Нема гарячої води, ми бойлер поставили. Якщо будио зїзжати він просто поїде разом з нами)) А вікна ж я не викручу щоб з собою забрати))

Ну будемо пробувати домовлятись. Одне засмучує що всі питання по яким звертались раніше закінчувались нічим. НАвіть коли в нас потік змійовик, то нам сказали що у випадку чого ремонт квартирі нижче оплачуєм ми.... Якимось чудом я забула вдома документ і мусила вернутись серед робочого дня, атам аварія. Того і не затопили. Ми її набрали...ну а далі ота фраза.

Купували ,стелили за свій рахунок :_02:

Опубліковано

Мали подібну ситуацію з вікном у дитячій кімнаті. Допомогла лише заміна вікна на металопластикове. Щоправда, кімната там погано вентильована, а тому треба час від часу провітрювати (зсередини вікна потіють).

Опубліковано

Bit, так то і є металопластикові вікна...

НА разі ситуація виправилась. Дякуючи небайдужому формучанину який дав мені контакти майстрів в нас тепер нормальні вікна. Без щілин, закриваються чудово. Як виявилось міняти вікна не треба, просто треба було коректно їх відрегулювати

Опубліковано

перепрошую, не до кінця розібрався. у нас колись була проблема з деревопакетами, просто жах, поки не поміняли на металопластикові.

певно, вам просто погано їх виставили.

Опубліковано

Bit, так то і є металопластикові вікна...

НА разі ситуація виправилась. Дякуючи небайдужому формучанину який дав мені контакти майстрів в нас тепер нормальні вікна. Без щілин, закриваються чудово. Як виявилось міняти вікна не треба, просто треба було коректно їх відрегулювати

Вот видите :-) все решилось. Я сам регулировал фурнитуру и перекручивал засовы. Само окно было по свински сделано. Ещё советую взять прозрачный силикон и пройтись им АККУРАТНО по периметру окна и под подоконником, от туда очень сильно тянуло.

А ламинат можно и снять при переезде :-)

Люстры, бойлер, фильтр на воду, лампы на этаже, цветочки в горшках на площадке - это ж все для себя делаешь :-)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Вопрос по окнам.

Какие окна теплее, дерево или металлопластик? Нашел базу по окнам у '>FasadInfo, осталось только с материалом определится.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...