Перейти до змісту

Тре порада. Свиняча грудинка.


Kiodinn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є сабж. Біля 1 кг. Хочу приготувати. Але щоб не різати і з гарніром, окрім картоплі, який би приймав участь у приготуванні))) Тобто щоб готувалось не окремо. Є якісь поради?)

Опубліковано

Більш зрозумілою мовою можна? Бо я зрозумів, що треба спекти/зварити один великий кусень м'яса разом з рисом/гречкою або чимось іншим.

Опубліковано

так точно) хочу одну цілу грудинку з гарніром (окрім картоплі) спільного приготування))) хоча зійде і приготування гарніру на смальці, яке залишиться після запікання грудинки.

Опубліковано

Для чого так собі ускладнювати життя. Зазвичай промариновану грудинку печуть, коптять або варять (без нічого), а гарніром може бути будь-що приготоване окремо: хліб, крупи зварені на воді, салати ітд. Не розумію навіщо ще кудись пхати отой витоплений жир.

Опубліковано

щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..

поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...

Опубліковано
  В 28.07.2014 в 13:09, Kiodinn сказав:

щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..

поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...

капуста, морква, баклажани?

Опубліковано

гарячий смалець від м'яса з цибулею і морквою (зажаркою) піде як підлива чи не варто?

  В 28.07.2014 в 13:13, jotka сказав:

капуста?

До речі думав.. Але не знаю як її припхати туди.. Хіба що на півготовності щось придумати

Опубліковано

Можна ще додати черешки селери, моркву та й вино там не помішало б. Колись робила таке з гов'ядиною - дуже смачнюща штука. Зі свининою знайшла подібне це. Запечену цілим куском свинину з гарніром(ще й з крупами) не зустрічала. А кусочками повно різних рагу, гуляшів, горшочків з кабачками, помідорами, перцем, фасолею, горошком, з капустою брюссельською теж смачно(але поки не сезон), з тою ж селерою, морковкою, грибами, навіть греча є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...