Jump to content

Тре порада. Свиняча грудинка.


Kiodinn

Recommended Posts

Є сабж. Біля 1 кг. Хочу приготувати. Але щоб не різати і з гарніром, окрім картоплі, який би приймав участь у приготуванні))) Тобто щоб готувалось не окремо. Є якісь поради?)

Link to comment
Share on other sites

так точно) хочу одну цілу грудинку з гарніром (окрім картоплі) спільного приготування))) хоча зійде і приготування гарніру на смальці, яке залишиться після запікання грудинки.

Link to comment
Share on other sites

Для чого так собі ускладнювати життя. Зазвичай промариновану грудинку печуть, коптять або варять (без нічого), а гарніром може бути будь-що приготоване окремо: хліб, крупи зварені на воді, салати ітд. Не розумію навіщо ще кудись пхати отой витоплений жир.

Link to comment
Share on other sites

щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..

поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...

Link to comment
Share on other sites

щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..

поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...

капуста, морква, баклажани?

Link to comment
Share on other sites

гарячий смалець від м'яса з цибулею і морквою (зажаркою) піде як підлива чи не варто?

капуста?

До речі думав.. Але не знаю як її припхати туди.. Хіба що на півготовності щось придумати

Link to comment
Share on other sites

Можна ще додати черешки селери, моркву та й вино там не помішало б. Колись робила таке з гов'ядиною - дуже смачнюща штука. Зі свининою знайшла подібне це. Запечену цілим куском свинину з гарніром(ще й з крупами) не зустрічала. А кусочками повно різних рагу, гуляшів, горшочків з кабачками, помідорами, перцем, фасолею, горошком, з капустою брюссельською теж смачно(але поки не сезон), з тою ж селерою, морковкою, грибами, навіть греча є.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...