Kiodinn Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:32 #1 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:32 Є сабж. Біля 1 кг. Хочу приготувати. Але щоб не різати і з гарніром, окрім картоплі, який би приймав участь у приготуванні))) Тобто щоб готувалось не окремо. Є якісь поради?)
searcher Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:44 #2 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:44 Більш зрозумілою мовою можна? Бо я зрозумів, що треба спекти/зварити один великий кусень м'яса разом з рисом/гречкою або чимось іншим.
Kiodinn Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:47 Автор #3 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:47 так точно) хочу одну цілу грудинку з гарніром (окрім картоплі) спільного приготування))) хоча зійде і приготування гарніру на смальці, яке залишиться після запікання грудинки.
searcher Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:58 #4 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 12:58 Для чого так собі ускладнювати життя. Зазвичай промариновану грудинку печуть, коптять або варять (без нічого), а гарніром може бути будь-що приготоване окремо: хліб, крупи зварені на воді, салати ітд. Не розумію навіщо ще кудись пхати отой витоплений жир.
Kiodinn Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:09 Автор #5 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:09 щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...
jotka Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:13 #6 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:13 щоб гармонія смаку була) а то я можу купити шмат копченого м'яса в магазині і зварити під нього рис.. підлива може якась.. бо вийде наприклад нежирний рис і жирне м'ясо, або водяна гречка і жирне м'ясо.. давитися пісною рисом/гречкою, закушуючи м'ясом? нєє..поки тут теревенимо замаринував в часноці і приправах грудинку...капуста, морква, баклажани?
Kiodinn Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:17 Автор #7 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 13:17 гарячий смалець від м'яса з цибулею і морквою (зажаркою) піде як підлива чи не варто?капуста?До речі думав.. Але не знаю як її припхати туди.. Хіба що на півготовності щось придумати
olun4ik Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:23 #8 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:23 Можна ще додати черешки селери, моркву та й вино там не помішало б. Колись робила таке з гов'ядиною - дуже смачнюща штука. Зі свининою знайшла подібне це. Запечену цілим куском свинину з гарніром(ще й з крупами) не зустрічала. А кусочками повно різних рагу, гуляшів, горшочків з кабачками, помідорами, перцем, фасолею, горошком, з капустою брюссельською теж смачно(але поки не сезон), з тою ж селерою, морковкою, грибами, навіть греча є.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.