Перейти до змісту

Воспитание во времена СССР! -эксперимент


BodyLife

Рекомендовані повідомлення

https://www.youtube....h?v=k-6ZKX35Rio

П.С. Я не за СССР, але виховання правильне було.

Це виховання було досягнуте шляхом репресій, террору, залякування і зомбування. Якби таке суспільство було збудоване лише на виховній роботі, тоді це було б правильно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я не чув щоб залякували когось тоді в школах, може лякали оболтусів виключенням і прочими репресіями, і я би не сказав що покоління від 1960 років зашугане чимось, те покоління будувало метро, мости, будинки й так далі...

І на всяку фігню часу не було, мій дядя в народився 1938 році, він фізик ядерник, каже колись я встигав все, і на бокс ходити й вчитись добре, і з дівчатами позажигати, і після війни навіть небуло що їсти, голодав, а зараз та вся молодьож нічого не хоче робити взагалі. Він доречі будував атомну станцію в Венгрії, тоді йому було чуть більше 30 років, він був там одним із ведучих інженерів. Моя мама перукар, то брала участь у всілаких конкурсах, і виграла подорож по Дунаю, бо хотіла чогось більшого досягнути.

А зараз відкриті двері скрізь, тільки вельми ніхто не хоче туди йти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Везде есть свои недостатки. Люди были более равны чем щас. У корыта были избранные и был жесткий контроль. В таких вот экспериментах нету ничего странного или страшного, были и похуже. Кстати эта документалка прикольная

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз відкриті двері скрізь, тільки вельми ніхто не хоче туди йти...

Скрізь двері відкриті тим, хто має зв*язки і гроші. Простому роботязі, як я, далеко не скрізь вони відкриються, навіть за гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саша Иванов - ви такі наївні? Зв'язки треба скрізь і в будь-якій державі, чи ви думаєте хтось звик ділитись ласим шматочком з чужою людиною? Простий приклад, ваші батьки купуючи наприклад вам одежу чомусь паралельно не купують ще речі наприклад вашому сусіду, чому вони йому мають купувати речі, а все вам рідній людині. Так само в будь-яких справах.

У вас є шанс тільки тоді, коли ви супер сепціаліст знайти роботу, хоча такі люди роботу не шукають, їх роботодавці самі шукають і переманюють до себе кращими умовати праці, перспективами і так далі.

Тоді батьки не цікавились як дитина вчиться, тому що знали що школа прикриє надійно цей тил, коли будуть якісь проблеми вичтелька повідомить, скаже що робити і як робити, батьки тільки цікавлись чертвертними оцінками, тоді вже роздавали дроздов. Зараз батьки сидять з дітьми роблять домашнє завдання, привчають дитину до того, що хтось завжди буде поряд і тобі поможе, тому й виростають не впевнені в собі, які бояться самостійних рішень. А виходить так, закінчила дитина школу, пішла в інститут чи там ще куди вчитись, а авже батьки не можуть робити за тебе домашку, і помагати тобі в навчанні, а дитина звикла, вона в розпачі. Недавно батьки самі шукали реферати, друкували на роботі в себе, приносили все готове, а тут бац, треба все самому робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чомусь мені здається, що в експерименті діти не ставили інтереси класу вище особистих, а самі хотіли відрізнитись від колективу, який (низький і підлий) більшою своєю частиною вистрелив у ліву мішень, а я один/одна (принцеса/принц - альтруїст) зроблю не так, хай мене похвалять, який я маладєц.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

moon, аналогічна думка. Та й не така там вже мала дітвора на відео, щоб не розуміти, що щось нечисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...