Перейти до змісту

Продаю браслети "Виживання" - в тому числі і птаріотичні !


MoDiK

Рекомендовані повідомлення

Браслети з паракорда, браслети виживання. Під замовлення.

http://vk.com/uaparacord

http://vk.com/uaparacord

Браслети з паракорда, браслети виживання. Під замовлення. Можливі інші плетіння, узори и комбінації не вказані на фото. Ви можете замовити собі, та своїм рідним браслети з паракорду (браслети виживання)

Навіщо потрібен браслет виживання? Це фенька?

Це не феньки, а саме браслети виживання. Кожен браслет - це довгий шматок найміцнішого шнура, красиво оформлений у вигляді стильного браслета. Такий браслет можна носити на вулиці міста, на роботі, в клубі, чого не скажеш про моток мотузки на поясі або через плече. Ви можете надіти браслет в ліс, в гори, на шашлики і т.д. Браслет важить небагато, не сковує рухи, і ви самі того не помічаючи завжди маєте під рукою надійного помічника людини - мотузку.

Такі браслети виживання носять американські військові, туристи і екстримали по всьому світу.

Для чого може знадобитися браслет виживання?

У разі екстреної ситуації ви зможете отримати з браслета на руці довгу мотузку, яку можна використовувати як вам необхідно. Наприклад:

- Мотузка для сушіння речей. - Виготовлення пастки для лову звірів, птахів. - Натяжка тентів, наметів і т.п. - Дрібний ремонт - Кріплення вантажу до. .. автомобілю, човна, велосипеду, до себе. - Заміна шнурків. - Тятива для лука. - Накладення шини на зламану кінцівку, використання в якості джгута для зупинки кровотечі. - Знерухомлення, зв'язування будь-кого. - Виготовлення плота. Насправді варіанти застосування шнура обмежуються тільки вашою фантазією.

Кому необхідні браслети виживання? - Туристам, мандрівникам - Спортсменам - Екстремалам - Мисливцям - Співробітникам правоохоронних органів - І всім, хто хоче бути завжди готовий до непередбаченої ситуації

Придбати а також взнати ціни та інші деталі можна в группі ВК = http://vk.com/uaparacord

PVi3aG7s8M4.jpg

http://vk.com/uaparacord

7nWcp51fTqY.jpg

http://vk.com/uaparacord

mNcBIGVZoeo.jpg

Про паракорд (Для тих хто незнає!)

Паракорд (англ. Parachute cord, paracord, 550 cord) - легкий нейлоновий трос з сердечником, який спочатку використовувався в стропах американських парашутів під час Другої світової війни. Після десантування парашутисти використовували стропи для вирішення різних завдань. Зараз паракорд використовується як універсальний трос, як військовими, так і цивільними. Цим багатоцільовим тросом користувалися навіть астронавти під час місії STS- 82, другого польоту Шаттла для ремонту телескопа Хаббл. Плетена оболонка складається з великої кількості переплетених волокон, за рахунок чого досягається його гладка фактура. Завдяки тому, що паракорд повністю складається з нейлону, він досить еластичний.

Військове застосування

Незважаючи на те, що паракорд історично пов'язується з повітряно - десантними військами, практично у всіх видах збройних сил США використовуєтся паракорд. Його використовують майже у всіх ситуаціях, коли потрібен легкий трос. Як правило, за його допомогою кріплять екіпіровку на ременно - плечові системи, його використовують як темляків, щоб не загубити дрібні або потрібні речі, кріплять маскувальні сітки на дерева, техніку і т.д. Сердечник (в американській армії його називають «потрохами») може вилучатись, коли потрібна більш тонка нитка, наприклад, для ремонту одягу або в якості волосіні для ловлі риби в разі відсутності такої в екстремальній ситуації. Нейлонова оболонка часто використовується окремо без сердечника, коли є потреба в більш тонкому-менш еластичному тросі. Кінці троса практично завжди оплавляють і обжимаю, щоб він не розплітався. Крім чисто практичного застосування, паракорд можна використовувати для плетіння браслетів, темляків, ременів і інших декоративних виробів. Браслети з паракорду носять багато військовослужбовців США, що брали участь в операціях які проводяться Центральним командуванням США, тобто, як правило, в близькосхідних країнах. Також їх носять на згадку про військовополонених і загиблих в ході бойових дій. На таких браслетах як застібки використовуються гудзики від форми DCU (Desert Camouflage Uniform) або BDU (Battle Dress Uniform).

Паракорд в повсякденному житті

Завдяки тим переваг паракорду, за які його цінують військові, йому також знаходять застосування і в мирному житті. Після Другої світової війни прості американці спочатку отримали можливість купувати списаний армійський паракорд, а потім був налагоджений його комерційний випуск. Хоча деякі зразки паракорду, доступні на ринку, зроблені у відповідності з армійськими вимогами, навіть за наявності етикетки, на якій вказано про це, паракорд може не відповідати їм і відрізнятися за структурою, якістю, кольором і / або міцності. У найменш якісних зразках може бути менше ниток в осерді або оболонці, сердечник може бути зроблений з переплетених, а не окремих ниток або містити які-небудь інші матеріали крім нейлону. Спектр застосування паракорд в повсякденному житті вкрай широкий - його можна використовувати для виготовлення темляків на ножі, браслетів, як декоративних, так і призначених для використання як НАЗ (ношений аварійний запас), ремінців для годинників, брелоків на ключі, застібок на блискавці, гудзиків, для обплетення різних предметів (запальнички, ліхтарі, рукоятки ножів, інструменти), вироби з паракорду навіть можуть служити для самооборони. Варто відзначити, що паракорд не призначений для використання в альпінізмі і його характеристики не відповідають вимогам, що пред'являються до альпіністським тросах, тому застосування його в цих цілях не рекомендується.

Види

Американський армійський паракорд має позначення MIL- C-5040H і випускається в шести видах: I, IA, II, IIA, III, IV. Види IA і IIA не мають сердечника. Найбільш широко використовуваний паракорд III виду має мінімальне зусилля на розрив 550 фунтів, через що його також називають 550 cord. Згідно з американськими армійським вимогам до паракорду, кінцевий продукт повинен відповідати ряду параметрів. Хоча в цих вимогах і містяться значення товщини ниток оболонки і сердечника, в них немає яких-небудь обмежень на діаметр самого троса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачайте забув, ціни різіні взагалі десь від 40 до 55 грн (більша частина ціни обумовлена ціною шнурівки - паракорду) залежно від різних факторів таких як довжина кількість вплетених шнурків застібки і т.д взагалі весь прайс є в группі також ми продаємо брелки плетені з цього ж матеріалу !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Тут своя група і вкалтакти не котуються. Як на мене, то взагалі повинні бути заблоковані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.2. Заборонено розміщення будь-яких комерційних та рекламних оголошень без узгодження з Адміністрацією.

3.2.1. У тому числі заборонена торгівля на замовлення, по каталогу, по прайс-листу; послуги представників фірм, підприємств і будь-яких інших організацій.

3.3. Заборонено рекламу «пірамід», « т.зв. легких способів заробітку », а також рекламу будь-яких інтернет-ресурсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...