Перейти до змісту

Згорани, Дитячий санаторій. Цікавлять відгуки.

Onil

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Цікавить інфа про цей заклад.Є можливість відправити туди малюка. Дитина здорова. З свого кола знайомих ніхто не знає нічого. Прошу відгукнутись людей які відправляли дітей в цей табір. Хотілось би знати про харчування і умови проживання, відношення до дітей. Буду радий володіти любою інформацією про даний заклад.

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

один з найкращих санаторіїв для дітей на волині. харчування хороше, а стосовно умов - за дітьми дивляться, я б сказав навіть пильно, а проживання ну звичайний табір, без *ізлішєств*...якщо вам потрапила путівка по профсоюзу зі знижкою, то відправляйте, це краще ніж місто кожен день!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був син в багатьох таборах, в тому числі і в санаторії в Згоранах. Враження і спогади про нього найгірші. Розваг, всіляких традиційних табірних конкурсів там не було. Якщо дитина взагалі ще не була в таборах, то відіб"є охоту раз і на завжди. Не радила б відправляти туди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відпочивав там сам колись, років 15 назад. Це був перший табір для мене, а спогадів залишилося ще до сьогодні, приємних.. ех....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, цілком протилежні відгуки, попробуй вибери тепер тс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим більше тим краще. Можна всю картинку нвмалювати і розкласти по полицях.

Пишіть, можливо комусь теж стануть в нагоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...