Перейти до змісту

"-" Очірідной ВброС

Ніколас

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

де логіка: спочатку жалітися на мінуси, а потім писати "іпаште мені мінусів - я не баюсь"

ще й таким трудолюбивим як Толік :)

... чьот я в якийсь момент потєрявся

• Відповідей 175
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ніколас, походу ти свою карму вже не спасеш після цієї теми. Заводь нового юзера :)

ти не відповів на моє питання " а якби ти не був павером , а абичним учасником? зайшов би і наставив мінусів? мав б норм рейтинг, люди тобі довіряли б , а в один прикрасний момент якесь чмо зайшло і наіпашило тобі мінусів? що б тоді ти зробив?*"

Сказати щоб ти робив в моїх роках? ти б сидів і тоже нив, що ти добивався цього рейтингу для довіри, а вийшло наоборот тебе просто обосрали так як і зробили зі мною. Ось щоб ти зробив!

solnishko, це хтось із "свіжоспечених" Power users? Мстять за старі образи напевно.

Ніколас, а будеш нити і далі, то я допоможу Толіку, бо ти заї6@в.

ну так давай? чи ти тікі пзд8ть вмієш?

От бачиш, в тебе було +1 рєпи на той момент, а зараз -18, і то я тіко 1 мінус втулив :). Не сци, тут є і благородні лічності які залюбки тобі апнуть карму, але сумніваюсь що надовго, ібо хронічнно замінусований - це вже діагноз.

Мені он тоже хтось неаргументовано мінуса вліпив отут, я ж від того срати кірпічами не почав, правда?

було б у мене рейтинг хотя б 40 за 1 мінус я б тоже не сраав

Опубліковано

Я можу поспорити що це одна і таж сама людина заходить кожен день до мене в теми і мінусить, жалко що я не можу побачити хто це займається такою хньою.

манія величі + манія переслідування :(

процитую сам себе ще раз

Опубліковано

от який же зацєнтий

я ніколи не добивався рейтингу бо він ніц не показує

на борді купа людей які зробили супер-рейтинг в темах з анекдотами і картинками

глянь коли я зареєстрований і кількість моїх постів: відписую рідко, в мочілово вступаю тіко по ділу - якось ті плюси самі набігли

а колись я мав і мінус 200 кажися.. правда потім ті мінуси відмінили на якийсь час зовсім :)

P.S.: а в твоїх роках я не на борді кармодрочив а бігав по дівчатах і не вступав в переговори при наєздах :)

Опубліковано

от який же зацєнтий

я ніколи не добивався рейтингу бо він ніц не показує

Росказати тобі історію?

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

Опубліковано

Був у мене в гуртожитку один знайомий з вашого форуму, продавав товар мав рейтинг 10 вроді чи що, йому написала людина за цей това, що він продавав, вони домовились про зустріч, на другий день у нього рейтинг опустився до -2 також напевно із- за якогось *удака, і він перехотів купувати товар у мого знайомого.

ну дик треба або торгувати або в тему про політику лазити

хто йому лікар

я тут історій за 9 років надивився...

Опубліковано

Росказати тобі історію?

А тим часом поки ти розказуєш історії - карма росте! Висновок: не лізь в розетку - током вдарить)))).

Додано: нехіло так росте!!!)))

Опубліковано

Росказати тобі історію?

А тим часом поки ти розказуєш історії - карма росте! Висновок: не лізь в розетку - током вдарить)))).

Додано: нехіло так росте!!!)))

а чого це тебе хвилює моя карма?

Опубліковано

Наведу вам приклад ( Ви продаєте якийсь товар, написали оголошення, все ок, продали товар, пишете закрийте тему ( а тут бац) і ц вас мінус!? До чого тут він!?))

Не виключаю, що мінус від мене.

Пишете закрийте тему
і апаєте своє, вже не актуальне повідомлення, Хтось його відкриває вважаючи, що там з'явились нові повідомлення і читає що тема закрита хоча вона зовсім не

закрита. Для закриття теми необхідно натискати кнопку Скарга і попросити зробити це модератора.

мені звідки це знати?

ранііше теми закривали від повідомлення "закрийте тему" і покажіть мені де я його апаю?

Опубліковано

Спостерігаючи за іншими форумами:

Там де є мінуси - флейм і срачь :0157:

Там де мінуси відсутні (одні плюсики) - волни позітіва! :)

Можливо не варто "провокувати" поверів, якщо вони ведуть себе... еммм, не зовсім як люди?

Опубліковано

ТС мені лєнь читати все написане. Дай ссилку на пост (пости) я тобі поставлю плюс (можу навіть пару плюсів в залежності від кількості ссилок). Нє ну реально мені не жалко, а кармодрочеру тобі буде приємно

Опубліковано

закривайте, мені більше нема вам що сказати...

хорошему человеку всегда есть что сказать (с)Человек с бульвара Капуцинов

Опубліковано

переписка з привата в тему

Доброго дня! Нерозумію, що я Вам зробив поганого, що Ви мене мінусуєте і псуєте репутацію! Раніше я рахував, що на борді зібралися однодумці і самі адекватні мешканці м.Луцька та Волинської області. Сьогодні довелося змінити свою думку. Прикро.

манія величі і манія переслідування це погано :(

я взагалі не памятаю тебе :(

І це не заважало Вам сьогодні мінуснути мене. Всього доброго.

я "мінусую" не людей,а дії

манія величі це погано :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...