Перейти до змісту

Потрібна порада

diligent

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім у мене така ситуація застряла посилка за кордоном на почте тобто в США бо в них там якась перевірка і мені прислали таку єрунду .

я все записав еле треба ще звірити поставити печать допоможіть будь-ласка я заплачу. дякую.

PS Form 1583.pdf

Опубліковано

Що ви маєте на увазі під "завірити документ"? Поставити на ньому печатку? То, якщо вона є, а її може і не бути в принципі, її має ставити суб'єкт, який видав документ. Ну, можливо, за наявності оператора в Україні, українське представництво, але теж під питання - юридично це різні структури будуть (найімовірніше).

Ще копію документу може завірити нотаріус, але за наявності оригіналу.

Так, що навіть не знаю, хто чим може Вам допомогти....

Опубліковано

в тому справа що наатриуси чогось ламаються і нехто не хоче завірити тому і прошу може якись завірить

Опубліковано

Говорив з нотаріусом.

Нотаріус засвідчує підпис особи на документі, який складений на нотаріальному бланку.

Тому, якщо топікстартер переведе цю форму в вордівський документ, та заповнить її не від руки, а в електронному вигляді і передасть цей файл нотаріусу, щоб нотаріус роздрукував на своєму бланку - то завірити підпис топікстартера на такому документі може бути реально.

Якщо топікстартер готовий це зробити - за деталями і контактами нотаріуса до мене в приват.

Опубліковано

то завірити підпис топікстартера на такому документі може бути реально

Ну в принципі завірений підпис особи на документі потрібен для підтвердження факту, що підпис зробила саме ця особа. Тобто, яка користь з цього?

Для уникнення сумнівів у справжності підпису його можна зробити в присутності посадовців, яким він потрібен...

Опубліковано

Говорив з нотаріусом.

Нотаріус засвідчує підпис особи на документі, який складений на нотаріальному бланку.

Тому, якщо топікстартер переведе цю форму в вордівський документ, та заповнить її не від руки, а в електронному вигляді і передасть цей файл нотаріусу, щоб нотаріус роздрукував на своєму бланку - то завірити підпис топікстартера на такому документі може бути реально.

Якщо топікстартер готовий це зробити - за деталями і контактами нотаріуса до мене в приват.

розумію що потрібен перевод але мені потрібно завірити заповнений цей документ на як він є по англійськи ну розмів що неяк

Опубліковано

Говорив з нотаріусом.

розумію що потрібен перевод але мені потрібно завірити заповнений цей документ на як він є по англійськи ну розмів що неяк

у мене уже есть на флешке в форме ворд заполнений но превода на украинскій немае чи я не так поняв

Опубліковано

Хтось тупить. Хтось грубить. Життя таке.

До понеділка нотаріуси не працюють. В понеділок нагадайся, якщо сам не вирішиш проблему.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...