Перейти до змісту

Роздупліть в автоакустиці

Davids

Рекомендовані повідомлення

Куплю послугу в роздуплені в автозвуці і автоакустиці.

2-х полосна компонентна акустика, мідбас, кроссовери, твіттери...пояснить що це і куди його.

пивом/соком/їжею чи щось подібним забезпечу)

або ж заплачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а роздуплити це пояснити , чи поставити/настроїти/ підключіти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам хочу все поставити/підключити і з робити, тому і прошу роздуплити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опиши компоненти системи і що ти хочеш почути від системи

можеш сюди а можеш в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось хороший сайт(хоч і рус.) але що поробиш якщо автозвук в україні вмирає, там можна знайти відповіді на всі питання.

але якщо цікавлять якісь конкретні питання звиртайся, чім зможу тим поможу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опиши компоненти системи і що ти хочеш почути від системи

можеш сюди а можеш в лічку

в мене в авто наразі така система, що телефон грає краще)

стоїть китайська магнітола за 200 грн, що б таке до неї підключити щоб був звук більш-менш пристойний (потрібно не чим голосніше, а якомога якісніше) за невеликі гроші, знаю це важко. тому і цікавить оптимальний варіант ціна/якість.

приглянулось ось таке - http://avtozvuk.ua/info/11815

а там в комплекті і кросовери і твітери, от я і не розумію що це. читати можу, але часу в неті копатись обмаль, тому хочу конкретики від людей які обізнані)

ось хороший сайт(хоч і рус.) але що поробиш якщо автозвук в україні вмирає, там можна знайти відповіді на всі питання.

але якщо цікавлять якісь конкретні питання звиртайся, чім зможу тим поможу)

описав вище )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форуме куча автоэлектриков ! Возьмите хотя-бы у одного телефон , приедите к нему и будет Вам счастье !

Писать и мыслить вслух здесь можно до бесконечности ! Толк получите только при личном разговоре по теме !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На форуме куча автоэлектриков ! Возьмите хотя-бы у одного телефон , приедите к нему и будет Вам счастье !

Писать и мыслить вслух здесь можно до бесконечности ! Толк получите только при личном разговоре по теме !

Так соптстно про що і тема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для таких компонентів потрібен усь + двері підготовити (подіуми, вібра шумка). Купити і поставити динаміки це тільки мала частина роботи, на шляху до більш-менш якістного звуку.

Раджу починати з магнітоли, а далі все остальне (усь, компоненти ,саб). До "китайця" можна приліпити компоненти за гривень 400 + "овали" в задню полку , для відчуття басу :_07: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

починати треба 1оо% з голови. (з мафона), при нормальному мафоні можна і без уся добитись біж - менж нормального звуку.

мафон можна надибати на автозвукові б/у за 400-500 грн.

а який бюджет системи і що за авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьми собі якогось старішого Піона, на якому є вихід на тильні динаміки з фільтрами НЧ, постав в полку яйця, налаштуй їх на низи а в двері якусь нормальну акустику з бюджетної серії Hertz Dieci , для початку вистачить погратися на рік-другий

50% (якщо не більше) якості звучання залежить від оформлення акустики, себто аудіо-підготовки самих дверей...

А взагалі, щоб не жувати жоване/пережоване, відкрий форум магнітоли.орг там тем з підбором/порадами тьма, покуриш трохи форум. тоді і питань багато відпаде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...