Davids Опубліковано 16 Липня, 2014 в 13:57 #1 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 13:57 Куплю послугу в роздуплені в автозвуці і автоакустиці. 2-х полосна компонентна акустика, мідбас, кроссовери, твіттери...пояснить що це і куди його.пивом/соком/їжею чи щось подібним забезпечу)або ж заплачу.
Foross Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:01 #2 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:01 а роздуплити це пояснити , чи поставити/настроїти/ підключіти?
Davids Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:04 Автор #3 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:04 а роздуплити це пояснити , чи поставити/настроїти/ підключіти?сам хочу все поставити/підключити і з робити, тому і прошу роздуплити.
Dimaxa Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:08 #4 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:08 опиши компоненти системи і що ти хочеш почути від системиможеш сюди а можеш в лічку
Foross Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:09 #5 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:09 а роздуплити це пояснити , чи поставити/настроїти/ підключіти?сам хочу все поставити/підключити і з робити, тому і прошу роздуплити.ось хороший сайт(хоч і рус.) але що поробиш якщо автозвук в україні вмирає, там можна знайти відповіді на всі питання.але якщо цікавлять якісь конкретні питання звиртайся, чім зможу тим поможу)
Davids Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:27 Автор #6 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 14:27 опиши компоненти системи і що ти хочеш почути від системиможеш сюди а можеш в лічкув мене в авто наразі така система, що телефон грає краще)стоїть китайська магнітола за 200 грн, що б таке до неї підключити щоб був звук більш-менш пристойний (потрібно не чим голосніше, а якомога якісніше) за невеликі гроші, знаю це важко. тому і цікавить оптимальний варіант ціна/якість.приглянулось ось таке - http://avtozvuk.ua/info/11815а там в комплекті і кросовери і твітери, от я і не розумію що це. читати можу, але часу в неті копатись обмаль, тому хочу конкретики від людей які обізнані)а роздуплити це пояснити , чи поставити/настроїти/ підключіти?сам хочу все поставити/підключити і з робити, тому і прошу роздуплити.ось хороший сайт(хоч і рус.) але що поробиш якщо автозвук в україні вмирає, там можна знайти відповіді на всі питання.але якщо цікавлять якісь конкретні питання звиртайся, чім зможу тим поможу)описав вище )
popskiller Опубліковано 16 Липня, 2014 в 15:37 #7 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 15:37 На форуме куча автоэлектриков ! Возьмите хотя-бы у одного телефон , приедите к нему и будет Вам счастье ! Писать и мыслить вслух здесь можно до бесконечности ! Толк получите только при личном разговоре по теме !
Davids Опубліковано 16 Липня, 2014 в 15:45 Автор #8 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 15:45 На форуме куча автоэлектриков ! Возьмите хотя-бы у одного телефон , приедите к нему и будет Вам счастье !Писать и мыслить вслух здесь можно до бесконечности ! Толк получите только при личном разговоре по теме !Так соптстно про що і тема...
Серега89 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 16:05 #9 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 16:05 Для таких компонентів потрібен усь + двері підготовити (подіуми, вібра шумка). Купити і поставити динаміки це тільки мала частина роботи, на шляху до більш-менш якістного звуку. Раджу починати з магнітоли, а далі все остальне (усь, компоненти ,саб). До "китайця" можна приліпити компоненти за гривень 400 + "овали" в задню полку , для відчуття басу .
Foross Опубліковано 16 Липня, 2014 в 18:42 #10 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 18:42 починати треба 1оо% з голови. (з мафона), при нормальному мафоні можна і без уся добитись біж - менж нормального звуку. мафон можна надибати на автозвукові б/у за 400-500 грн. а який бюджет системи і що за авто?
Dimaxa Опубліковано 17 Липня, 2014 в 06:30 #11 Опубліковано 17 Липня, 2014 в 06:30 Візьми собі якогось старішого Піона, на якому є вихід на тильні динаміки з фільтрами НЧ, постав в полку яйця, налаштуй їх на низи а в двері якусь нормальну акустику з бюджетної серії Hertz Dieci , для початку вистачить погратися на рік-другий50% (якщо не більше) якості звучання залежить від оформлення акустики, себто аудіо-підготовки самих дверей...А взагалі, щоб не жувати жоване/пережоване, відкрий форум магнітоли.орг там тем з підбором/порадами тьма, покуриш трохи форум. тоді і питань багато відпаде
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.