sss381 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:46 Поділитися #1 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:46 Хлопець, студент, отримав диплом бакалавра КСМ у іншому ВУЗі, хоче вступати на спеціаліста (магістра) до нашого ЛНТУ на комп'ютерні системи та мережі на стаціонар.Питання до присутніх на борді теперішніх студентів, бувших студентів, викладачів ЛНТУ: хто що може сказати про рівень викладання, рівень вимог, рівень хабарництва (якщо таке явище є)?Чи легко можна отримати дозвіл на інплан? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
8a8asik Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:51 Поділитися #2 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:51 Як на мене одна з самих адекватних кафедр (судячи з розповідей про інші), закінчив в цьому році, звісно були труднощі, але в більшості випадків тому що поєднував з роботою. Про рівень викладання нічого не скажу немає з чим порівняти, та і самоосвіту ніхто не відміняв . Якщо не лінуватись можна здавати все самотужки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:55 Поділитися #3 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 16:55 Я вчився на КМС. Про рівень - середній (або нижче середнього). Магістр мало, що дасть (знаю по собі) але краще хай він буде ніж його нема. Рівень вимог - ніхто нічого не вимагає бо всім всеодно (захоч вчитись - будеш вчитись). Хабарі - та як завжди були, є і будуть. Може за 3 роки після того як закінчив щось змінилось але знаючи політех можу сказати, що там все по старому Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:45 Автор Поділитися #4 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:45 якщо хочете знання, то краще обрати "ШАГ" (не сприймате за рекламу) .. рівень знань там набагато кращий ніж в ЛНТУ .. але .. там платне навчання ... хоча, якщо врахувати рівень оплати сесій - все може вийти і дешевше, принаймні знаеш скільки і за що платиш На даний момент "ШАГ", як навчальний заклад не цікавить, цікавить саме ЛНТУ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DPAKOH Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:45 Поділитися #5 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:45 уУ КСМ ... самоосвіта дає все ....остальне до лампочки .... цікаво було тільки накписання диплома і то .... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:51 Автор Поділитися #6 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 17:51 Прошу подробиць (прикладів, фактів) у тих хто відписується, бо хто вчився там, тим все здається само собою зрозумілим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DPAKOH Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:28 Поділитися #7 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:28 на 5 курс не хотів поступати ... але наполягли батьки на той час мав вже роботу ... тому на пари не зявлявся ... сесію здавав на халяву всю (можливо й комусь платив , але вже не памятаю).... диплом писав сам ... здав на 75 ... з усіх пар на 5 курсі був тільки на 2-х ... практичних не було толкових ... а сміття яке мені не пригодиться в житті я не вчив ... (слухати як Семенюк розповідає на парах як в нього лисиця в селі краде курей ... а виклажач-ка ... яка пів пари розповідала про мову програмування "дельту" ... коли всі офігіли і не знали такої мови вона виправилась і сказала що розповідала про "Делфі" ) ... ось так то .... вчуть сміття ... хоча цікаво було, як Здолбіцький програмував і паяв схеми ... на мікро процесорах .... хоча не було такої тяги до того і я забив на це .... про що зараз жалкую ...дуже б знадобилось би ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:46 Поділитися #8 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:46 Можу сказати одне, якщо дійсно хочете отримати знання по вашій спеціальності в ЛНТУ - готуйтесь отримувати їх самостійно (в більшості випадків). Як би не прикро було це говорити, але це факт! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DPAKOH Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:54 Поділитися #9 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:54 Можу сказати одне, якщо дійсно хочете отримати знання по вашій спеціальності в ЛНТУ - готуйтесь отримувати їх самостійно (в більшості випадків). Як би не прикро було це говорити, але це факт!уУ КСМ ... самоосвіта дає все ....остальне до лампочки .... цікаво було тільки накписання диплома і то ....а я типу не так написав ?... чи перефразовування і повторення дасть свої результати ... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:59 Поділитися #10 Опубліковано 15 Липня, 2014 в 18:59 на 5 курс не хотів поступати ... але наполягли батьки на той час мав вже роботу ... тому на пари не зявлявся ... сесію здавав на халяву всю (можливо й комусь платив , але вже не памятаю).... диплом писав сам ... здав на 75 ... з усіх пар на 5 курсі був тільки на 2-х ... практичних не було толкових ... а сміття яке мені не пригодиться в житті я не вчив ... (слухати як Семенюк розповідає на парах як в нього лисиця в селі краде курей ... а виклажач-ка ... яка пів пари розповідала про мову програмування "дельту" ... коли всі офігіли і не знали такої мови вона виправилась і сказала що розповідала про "Делфі" ) ... ось так то .... вчуть сміття ... хоча цікаво було, як Здолбіцький програмував і паяв схеми ... на мікро процесорах .... хоча не було такої тяги до того і я забив на це .... про що зараз жалкую ...дуже б знадобилось би ...ААА дельта .... "як то так Ви не знаєте дельту?" я ніколи ці слова Завіши не забуду. (Дельта це Делфі просто вона не правильно прочитала і нам розказував яка це суперська мова програмування)Семенюк нормальний тіп ... заганяється правда але з ним можна було договоритисьЗ Здолбіцького було цікаво інколи.Я також на 5-му курсі уже працював але із-за мого графіку часто був на парах.Диплом писав сам (точніше 2 шт на 4-му і на 5-му курсі) обидва на 5 (тобто бильше 90 балів). Тут головне самоосвіта а той кусок пласмаси (диплом) це так аби був може пригодиться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HWman Опубліковано 16 Липня, 2014 в 12:02 Поділитися #11 Опубліковано 16 Липня, 2014 в 12:02 Ого скільки у нас на форумі каесемщіків.Поділіться досвідом, як воно далі? Що дасть цей шматочок пластика(диплом бакалавра) і папірець який звуть додатком при працевлаштуванні? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 17 Липня, 2014 в 09:02 Поділитися #12 Опубліковано 17 Липня, 2014 в 09:02 Ого скільки у нас на форумі каесемщіків.Поділіться досвідом, як воно далі? Що дасть цей шматочок пластика(диплом бакалавра) і папірець який звуть додатком при працевлаштуванні?Ніху@ не дасть! А додатком можеш витерти те на чому сидиш бо нікому не цікаво на скільки балів ти знаєш історію, суспільствознавство чи економіку коли приходиш працювати в ІТ (для прикладу).В більшості фірм куди приходиш на роботу питають де раніше працював, що робив, чого пішов (або вигнали) і т.п..Зараз кругом є така штука як випробувальний термін в який треба показати, що ти не довбой№б і щось вмієш або вчишся.В кого не питаю то тільки і кажуть, що диплом при влаштуванні на роботу є тільки для галочки бо роботодавець в першу чергу шукає досвідчених людей і йому не вприкол брати студента який може бути дубовий навіть в тому, що він вивчав. Я не виключаю що є фірми те беруть без досвіду але зарплата там самі розумієте мінімальна і працевлаштування в більшості випадків неофіційне Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.