Перейти до змісту

Обміняю скутер на автомобіль

artikice

Рекомендовані повідомлення

життя така річ що заставляє мене обміняти щастя на двох колесах на чотирьох колесну гробовозку

і так, шукаю на обмін(можлива моя доплата до 4тис грн.) автомобіль, може бути й копійчина аби живенька чи тому подібне(не дай боже москаля, мав, їздив, знаю, не хочу)

мій агрегат- хонда діо AF-34 2001 року випуску, в хорошому стані скрісь(як і по пластику так і по моторчику(робив капремонт місяць назад)). Скутер на реєстрації(Номери всім копам пипець ACAB-це так, в жарт), маю талон, та страховку дійсну до наступного року. колір- синій, спідометр-світло-стартер- усе працює бездоганно, на рівнині якщо не жаль мотора можна й стрілку за 60км.год заложити. якщо будуть якісь пропозиції пороблю фото та скину у тему-приват, так як ночує він у мене на платній стоянці)

чекаю пропозицій, пс дуже прошу- пропонувати авто на ходу- потрібен для човганню по місту то поїздок на вихідні у село до тещі. дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смішно, якщо хтось захоче обміняти 4-ри на 2-ва колеса :0146:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смішно, якщо хтось захоче обміняти 4-ри на 2-ва колеса :0146:

:0016: ну что-то нормальное точно не предложат... разве что хлам какой-то... что за наивный человек...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропонувати авто на ходу

шукай москаля, думаю буде на ходу, на інше немає що і розраховувати

нерозумію чому просто не продати скутер, докласти і взяти хоча б копійку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если Вы (тс) рассчитываете взять машину для РАБОТЫ. То лучше сразу выкинте эту мысль из головы :) , Вы не заработаете, а только потратитесь :) ..... Ну, а если цемент на свою стройку возить, то самое оно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продаю, ціна- 350 долларів, фото тут- http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/prodam-honda-dio-af-34-2001-ID9YNz7.html#4d794daf1d;promoted

доречі встановлено нові дзеркала та доставив відсутній на той час багажник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано! закрийте тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...