Перейти до змісту

Обміняю скутер на автомобіль

artikice

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

життя така річ що заставляє мене обміняти щастя на двох колесах на чотирьох колесну гробовозку

і так, шукаю на обмін(можлива моя доплата до 4тис грн.) автомобіль, може бути й копійчина аби живенька чи тому подібне(не дай боже москаля, мав, їздив, знаю, не хочу)

мій агрегат- хонда діо AF-34 2001 року випуску, в хорошому стані скрісь(як і по пластику так і по моторчику(робив капремонт місяць назад)). Скутер на реєстрації(Номери всім копам пипець ACAB-це так, в жарт), маю талон, та страховку дійсну до наступного року. колір- синій, спідометр-світло-стартер- усе працює бездоганно, на рівнині якщо не жаль мотора можна й стрілку за 60км.год заложити. якщо будуть якісь пропозиції пороблю фото та скину у тему-приват, так як ночує він у мене на платній стоянці)

чекаю пропозицій, пс дуже прошу- пропонувати авто на ходу- потрібен для човганню по місту то поїздок на вихідні у село до тещі. дякую

Опубліковано

смішно, якщо хтось захоче обміняти 4-ри на 2-ва колеса :0146:

:0016: ну что-то нормальное точно не предложат... разве что хлам какой-то... что за наивный человек...
Опубліковано

пропонувати авто на ходу

шукай москаля, думаю буде на ходу, на інше немає що і розраховувати

нерозумію чому просто не продати скутер, докласти і взяти хоча б копійку...

Опубліковано

Если Вы (тс) рассчитываете взять машину для РАБОТЫ. То лучше сразу выкинте эту мысль из головы :) , Вы не заработаете, а только потратитесь :) ..... Ну, а если цемент на свою стройку возить, то самое оно :)

Опубліковано

Продаю, ціна- 350 долларів, фото тут- http://lutsk.vol.slando.ua/obyavlenie/prodam-honda-dio-af-34-2001-ID9YNz7.html#4d794daf1d;promoted

доречі встановлено нові дзеркала та доставив відсутній на той час багажник.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...