Перейти до змісту

Негативний відгук про привид фірму натяжних стель

kostj_a

Рекомендовані повідомлення

З дружиною вирішили встановити собі натяжну стелю. Знайшли фірму яка займалася цими натяжними стелями.

Ще й ціна була такою дешевою 79 грн. Щось там вони порахували собі. Сказали дати аванс 50%. Ну й ми дали.

Ще й собі подумали ну хто його знає можливо правила зараз такі. Приїхали на другий день. Я був на роботі, тільки дружина була вдома. Приїхали чомусь на грузовому таксі за яке ще й нам потрібно було заплатити.

Люди ніби такі привітні були, як дружина казала. Щось там походили, поміряли і сказали що потрібно ще гроші за профіль та якісь шурупи, ще там якісь розхідні матеріали. Дружина дзвонить до мене каже що заплатила їм за грузове таксі і кажуть ще потрібно на додаткові матеріали. Тут я й був шокований, а за що тоді ціна 79 грн. ?

Вже хотів відмовитись і плюнути, але ж дав вже аванс, ще й був на роботі. Встановили нам ще дві люстри і тут вже підійшла мова до кінцевої оплати. То вони ще й нам додали за роботу. Мене це збісило, хотів здешевити, а вийшло, Обдерли як тільки могли. Ввечері сіли з дружиною порахувати всі витрати. Вийшло по 150 грн. за м/кв. Вже й стелею були не раді. Але проходить пів року, щось дивлюся нещодавно кільця де люстри просіли. Жінка почала пиляти зроби щось? Так стільки грошей викинули на цю стелю. Я дзвоню до тієї ж фірми, вони ж дали гарантію нам.

А нам відповідають немає ніякої фірми тут і ми ніколи не встановлювали натяжні стелі. Кажу ж як так, пів року назад нам встановили стелю, нам сказали ще раз повторюю не займаємось ми натяжними стелями, це взагалі не фірма, а особистий номер. Я беру дзвоню на інший номер, а він взагалі відключений. Ну що ж прийшлося шукати іншу фірму. Але на цей раз добре переглянув газети, в Інтернеті почитав які є фірми в Луцьку по натяжних стелях, хто зна що обирати.

Але якось дружині порекомендували звернутися в одну фірму, вона на ринку давно та за свою продукцію дає письмову гарантію. Ну вже відносячись скептично до цих натяжних стель. Вже взявся я за цю справу. Все нормально порекомендували і сказали що і як, я й напевно їм і надоїв бо за все вже розпитував, а чи за роботу додатково потрібно платити, а чи всякі там матеріали додаткові теж і т.д. Але швидко в той же день приїхали поміняли все зробили.

Все стеля стоїть. Хоть і якої ціною. За те тепер вже обізнаний в тих стелях. І іншим підказую, щоб не попадались на такі фірми. Щоб обов’язково питали чи в ціну вже входить, сам профіль який вони спочатку монтують, чи (шурупи та додаткові матеріали) і робота. Також чи доставляють вони безкоштовно. Ну і звичайно спочатку взнати добре, скільки фірма на ринку, переглянути їхні роботи. Я навіть переглядаю їхні сертифікати. Так що ось така негативна історія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класика, скупий платить двічі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотів здешевити, а вийшло, Обдерли як тільки могли

Самі собі дали відповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна було б сказати, я платити не буду, було домовлено, тяніть ногу, і все, якби вони далі аргументували це все?

Нормальна фірма я думаю, спочатку вислухає ваші побажання, якщо навіть ви скажете квадратуру стелі, то скажуть вам ціни приблизні, тоді до вас прийде людина, яка все поміряє, прикіне що і як треба, тоді вже остаточно вам виставлять ціну.

А так, то бачу мошейніки вже нову технологію придумали, хоча "тіпа" робота робиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна було б сказати, я платити не буду, було домовлено, тяніть ногу, і все, якби вони далі аргументували це все?

аванс 50% залишають собі і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це да, але з оплатою послуг грузового таксі можна посилати на йух!!! Хай хоч "вертолёт-такси" замовляють, чи лінію метрополітену тянуть, яка замовнику різниця,якщо це не передбачено умовами договору (навіть усно)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б написав листа на юр. адресу, а потім би склав акт й пішо бі в спілку захисту прав споживачів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в договорі про це не написано то авансові платежі повертаються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який там захист, це просто люди собі підшабашили і все.

На рахунок скупий платить двічи чи там більше разів, це не факт, раза у нас можуть каку зробити як і за великі гроші, так і за малі гроші.

Кожен шукає для себе оптимальну ціну.

PS: Навіть авто преміум класу ламається, а якщо не повезе то буде ламатичь так часто як ржавий тазік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в договорі про це не написано то авансові платежі повертаються

щось мені здається що ні договору ні чека не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так скажіть хоч назву фірми, щоб інші не попались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешева рибка-погана юшка

Правильно уточнювати повну вартість відразу ,питати монтаж платний чи безплатний,доставка як відбувається...

А не спитати скільки коштує квадрат стелі ,почути низьку ціну і робити замовлення , а потім починають вилазити нюанси ...

Толковий менеджер мав би сам Вам розповісти про додаткові витрати ,але на жаль Вам попався не такий!

Повірте , в будівництві не завжди все включено і часто навіть за саморізи треба платити

Як на мене , тут крім себе нема кого винити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так скажіть хоч назву фірми, щоб інші не попались

А також імена тих хто заміряв/ставив, і всі які маєте контактні дані до них! Спробуєм знайти, визначити хто це такі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, чому я як замовник маю вникати у всі нюанси?

Наприклад я питаю скільки буде мені перетянути стелю під ключ, мені кажуть ціну, я погоджуюсь, або ні.

І якщо будуть випливати нюанси то це проблеми не мої, і думаю не дочого тут таке поняття як "скупий платить двічі", ви якщо на базарі ходите і бачите помідори які вам подобаються по 10 і по 5 грн., то ви візьмете за 10, тому що це ніби гарнатія того, що їх дорожчими пестицидами "кормили"? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дані хоч якісь...бо не зрозуміло про кого мова :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, чому я як замовник маю вникати у всі нюанси? Наприклад я питаю скільки буде мені перетянути стелю під ключ

ключова фраза "під ключ", в випадку ТС питання монтажу, витратних/монтажних матеріалів та доставки не обговорювалося.

Часто трапляється, що навіть відомі фірми в рекламі, оголошеннях приветрають увагу низькими цінами, проте по цих цінах або матеріали неякісні, про що повідомляють і пропонують нормальний товар за ціну, що на порядок вища, або ж вартість послуг з монтажу чи певних комплектуючих перекриє низьку ціну на сам товар і т.п..

Тому, підтримуючи вище написане, повторюсь - варто завжди уточнювати найдрібніші деталі, або читати все, що написане дрібним шрифтом. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, чому я як замовник маю вникати у всі нюанси?

Наприклад я питаю скільки буде мені перетянути стелю під ключ, мені кажуть ціну, я погоджуюсь, або ні.

І якщо будуть випливати нюанси то це проблеми не мої, і думаю не дочого тут таке поняття як "скупий платить двічі", ви якщо на базарі ходите і бачите помідори які вам подобаються по 10 і по 5 грн., то ви візьмете за 10, тому що це ніби гарнатія того, що їх дорожчими пестицидами "кормили"? :)

По опису автора зрозуміло,що він не питав скільки коштуватиме стеля під ключ!!!

Бо тоді не виникали б додаткові витрати!

В тому проблема , що більшість людей не оговорює всі нюанси ,а надіються що якось воно буде. Сама часто стикаюся - всі питають скільки коштує квадрат черепиці,але майже нікого не цікавить коньок,вітровка,саморіз і тд.

І купившись на дешевшу ціну за квадрат,можна переплатити добряче за все решта .

Що і сталося з автором поста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...