Перейти до змісту

На польському авто до України.

Sem

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, форумчани.

На яких умовах зарас можна приїхати на польській автівці українцю до України і що для того потрібно ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаєш співвласником авто і перетинаєш кордон кожні 5 днів (пункти пропуску в нашій області) або 10 днів (один пункт пропуску в іншій області, другий в нашій).Вже тут про це писали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаєш співвласником авто і перетинаєш кордон кожні 5 днів (пункти пропуску в нашій області) або 10 днів (один пункт пропуску в іншій області, другий в нашій).Вже тут про це писали.

можливо дуже давно писали - бо я не знайшов.... ((

І ще таке питання - а без співвласництва ніяк не можна ?

Можливо договір купівлі продажу чи польське доручення для виїзду за кордон?

(я чув що після революції трішки полегшало з цим питанням)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухи були,але нічого не змінилося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слухи були,але нічого не змінилося

тобто без співвласництва - ніяк ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув слух - якось наші знайшли чорну прірву у законодавстві, що співвласництво нафік нікому не тра, і можна польські машини оформляти на себе і кататися. але ж бін ніхто нічого не говорить, всі мовчать і навіть надавати послуги не прагнуть. я думаю, що десь з листопада мб щось і зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув слух - якось наші знайшли чорну прірву у законодавстві, що співвласництво нафік нікому не тра, і можна польські машини оформляти на себе і кататися. але ж бін ніхто нічого не говорить, всі мовчать і навіть надавати послуги не прагнуть. я думаю, що десь з листопада мб щось і зміниться.

ось і я чув проце - друзяка мій обіцяв мені все розповісти але досі так до луцька і не доїхав (((

в основному мене цікавить момент перетину кордону на такій автівці - що там і як треба і що кому казати-давати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто маэ бути як донор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто маэ бути як донор?

в подальшому - да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто маэ бути як донор?

в подальшому - да

если донор, то воздухом завезти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воздухом - немаю таких знайомих щоб в цьому допомогли ((

а якщо через транзит - то можуть потім виникнути проблеми ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що, ніхто не знає як оформити співвласність в польщі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смотрел передачу по поводу машин с Польши если у тебя есть документы что ты сотрудник фирмы, там говорили что ездить можно год в Украине а то что 5-10 дней это погранцы вымахиваются по приказу вышестоящего начальства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смотрел передачу по поводу машин с Польши если у тебя есть документы что ты сотрудник фирмы, там говорили что ездить можно год в Украине а то что 5-10 дней это погранцы вымахиваются по приказу вышестоящего начальства.

Дякую за посилання на сюжет 1,5 річної давності.))

На рахунок 5-10 днів це називається ТРАНЗИТ і згідно законодавства так воно і є.

Є ще тимчасоввий ввіз комерційного і не комерційного транспорту - це вже інше і тут дійсно від 2 -12 місяців в залежності від призначення.

Але суть не в цьому.

Мене цікавить які документи потрібно щоб оформити співвласність на авто в Польщі і приїхати нею додому на 5- 10 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"спивласник" на донора не пойдет я думаю, ты же его на себя завезешь, потом на тебе машина зависнет. Спивласника надо с поляком оформлять, у которого авто брать будешь, не знаю тонкостей, но говорили что не много гемора... А на фирму стремно ставить, машина тогда формально не твоя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sem, авто-донор это машина которая после того как пригнали перебивают номера на украинскую оф зарегистрированную? В чем проблема?

И что там с стамбульским соглашением? Я могу ездить на польской машине 365 дней по Украине если у меня есть документы что я сотрудник польской фирмы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. донор - это на запчасти. заганяется воздухом, цена вопроса около 500 уй. перегонщиков жопой жуй. авто заежжает в украину, и сразу выежжает (по документам). если ты не выгнал авто то государство задаст тебе вопросы, если загнал поляк, например, и не выгнал, то второй раз его на машине не пустят.

2. если ты сотрудник фирмы - 5, и 10 дней, как писалось выше. смысла нет, если в польшу раз в неделю не мотаешся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

starOFF

так можешь или ездишь??? на такое время уже давно не впускают, раз в десять дней в разных областях и это факт, а не кто-то нашептал.

Полтора года назад да, на год запускали, а потом вкурила власть что на этом зарабатывают и прикрыли лавочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

starOFF, немає, в березні 2013 року було підписано додаткові умови, де вказується, що термін перебування громадянина України на чужих ЄС номерах має термін до 21 дня. Були знайомі,які давали довідки з лікарень,що не могли проїхати кордон,але це не спасло від штрафу 8000грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пидарасы одним словом ( Эх а я так хотел нормальную машину купить за 3 штуки...придется брать сраный таз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для каких целей машина Semу я так и не понял, донор\разбор, двойник или себе раз в 10 дней ездить?

Пидарасы одним словом ( Эх а я так хотел нормальную машину купить за 3 штуки...придется брать сраный таз

А груз\паз не подходит? все ровно лучше жигулей и подобного...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для каких целей машина Semу я так и не понял, донор\разбор, двойник или себе раз в 10 дней ездить?

машина на розбор,

візу маю, полський знаю, пригнати сам можу а всіх нюансів не знаю....

воздух в 500 ує це щось за круто (((

як би хтось допоміг з воздухо))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина на розбор,

візу маю, полський знаю, пригнати сам можу а всіх нюансів не знаю....

воздух в 500 ує це щось за круто (((

як би хтось допоміг з воздухом чи з виїздом через білоруський напрямок)))) - бувби фінансово вдячний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу оформити як співвласника, ціна 200$, або роскажу тобі один варіант, шукай свою людину яка має візу не має прав, або не їздить в Польщу як водій, плати йому 400 грн оформим машину на нього, він перетинає кордон і все ТИТАНІК) заїхав і пропав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...