Перейти до змісту

Чому зняли 150 маршрутне таксі?

Irina_G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хто знає, чому зняли 150-ки? Виходить, зараз щоб доїхати з Підгайців на 33, 40 квартал треба їхати з пересадками або сідати Крупівську, в якій часто навіть стати немає де. Куди звернутися?

Опубліковано

В міськраді запитували?

А яким боком міськрада до Підгаєць і до 150 маршруту не скажете?

Може хто знає, чому зняли 150-ки? Виходить, зараз щоб доїхати з Підгайців на 33, 40 квартал треба їхати з пересадками або сідати Крупівську, в якій часто навіть стати немає де. Куди звернутися?

А зняли маршурутки з даного маршруту більшість всього через те, що напевно невигідно перевізнику. БУло б вигідно - возив би.

Опубліковано

В міськраді запитували?

А зняли маршурутки з даного маршруту більшість всього через те, що напевно невигідно перевізнику. БУло б вигідно - возив би.

В міськраді не запитували, бо вона тут дійсно ні до чого. На рахунок вигідності - не думаю, ця маршрутка завжди їхала повною. Ну, могли б зняти пару рейсів, але щоб зовсім забрати...

Опубліковано

А яким боком Борда? Якщо маршрутка знаходиться на балансі міськ- бо сільради - там першим ділом і запитуйте.

Опубліковано

Маршрут не вигідний власнику. Знаю точно . Навіть не настільки власнику, як водієві. Виручка в день біля 250грн чистими. З них ще власнику віддати. Тому ніякий шофер за 100грн в день з шостої ранку до дванадцятої ночі крутити кермо не хоче.

До речі він продає маршрутку разом з маршрутом( не пам'ятаю точно, здається до 2017 року).Хоче десь в районі чотирьох тисяч доларів. Якщо робити самому на себе, то це ще може бути.

Опубліковано

lanima, дякую за відповідь. Не думала навіть, що невигідно... завжди 150 була заповнена людьми

Опубліковано

Я чула, що сільрада врізала фінансування цьому маршруту. І перевізників там, здається, кілька було.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...