Перейти до змісту

Сталкер онлайн

duke1975

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я встановив і зарег. без проблем, не буду говорити про руки, але попробуйте в любій грі є нюанси, ГРА ДЛЯ СПРАВЖНІХ ФАНАТІВ СТАЛКЕРА, надіюсь в Луцьку є такі.

• Відповідей 129
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так і в мене руки ростуть з того місця що треба, і гру полюбляю, але із-за такої конченоі реєстрації я її просто видалив.....

Так і в мене руки ростуть з того місця що треба, і гру полюбляю, але із-за такої конченоі реєстрації я її просто видалив.....

Опубліковано
:_07: мені вчора, без усіляких запитів, прийшов код підтвердження на гру. Мабудь через аномалію прорвався сигнал...
Опубліковано
  В 04.07.2014 в 06:56, VaLeRa сказав:

:_07: мені вчора, без усіляких запитів, прийшов код підтвердження на гру. Мабудь через аномалію прорвався сигнал...

В Зоні ще не таке бувае, граеш?

Опубліковано

ні, дууууууууууууууууууууууууууууууууже гальмувала гра. навіть запустити толком не зміг. Зависла на виборі парика для персонажу. Видалив знову :_07:

Опубліковано

Вчора продавав одну пушку, купив сталкер з ніком "Глава", розплатився и каже: "До тебе підійде "жена_глави" їй віддаси". Виявилось дійсно його жінка, разом рубають. Йому 27 їй 25. Везе деяким.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вчора зустрів сталкера, каже взагалі не бігае, квести не робить, арти не збирає, тільки торгує.Каже 3-5 годин в день грае, яб так не зміг, кожен в цій грі знаходить щось для себе.

Опубліковано

Зараєструвався... Качаю...

Всі частини Сталкера від GSC Game World дуже подобались, а це... Зараз глянем!

Опубліковано

Вообщем... Щоб не ображати автора теми, скажу про мої враження від гри пом'якше і одним словом: "КАКА!"

Опубліковано

Та майже все... Мені там нічого не сподобалось. Інтерфейс - кака, атмосфера - кака, анімація - кака...

Але враховуючи що це поки що бета, то можливо до релізу трохи гру покращать.

А поки що це "жалкая пародия" на S.T.A.L.K.E.R.

• 5 тижнів потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
  В 04.09.2014 в 10:49, duke1975 сказав:

Ну що, невже ніхто не грає?

грають... там... на сході... ти не в курсі?

ПиСи: Блін! Думав, ти прищавий підліток, а глянув нік - то ти дядько! МІНУС ВІД МЕНЕ

Ти не думаєш, що зара не на часі апати такі теми, нє?!

Опубліковано
  В 04.09.2014 в 16:03, jack74 сказав:

МІНУС ВІД МЕНЕ

Ти не думаєш, що зара не на часі апати такі теми, нє?!

поставив би я тобі мінус, тому шо не час зараз по форуман лазити і х...Ню всяку писати, але не зроблю цього, тому що мене твоя думка зовсім не цікавить.

Опубліковано
  В 04.09.2014 в 11:07, VaLeRa сказав:

duke1975, ти розробник чи рекламодавець?

та ні, просто повечорам граю, а там спілкування іде на російські мові, надоїло собі язик ламати.Тай так, при грі можна з земляком потоваришувати, шось обсудити.

Опубліковано
  В 06.09.2014 в 11:09, VaLeRa сказав:

ну мій ноут поперхнувся тою грою... :(

вірю, один колега теж на ноуті не може нормально грати, хоча в нього характеристики кращі ніж на мому стаціонарному. Але це скоріше виняток. Багато людей без проблем грають. А що пише, як проявляеться проблема?

Опубліковано

Гра гальмує дуже сильно. Вибрати героя я не зміг, декілька хвилин чекав вибору... Там здається героя можно як ляльку вдягати, так от я не зміг...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...