Перейти до змісту

Патсанско - Хулиганский Портал!

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Гопарскій форум. В них все по панятиям, без них вони ніяк в жизні. І ще нефорів вспомнили. Ех, молодеж, куда ти пішла?..

Опубліковано
Зафлудим пацанскій форум ?? :huh:

Я теж за, але там щоб його зафлудити треба пройти прописку (тіпа доказати що ти рИальний патсан).

http://pacanhools.2bb.ru/viewtopic.php?id=1121 - ржав... невже таке бидло компами користуватись вміє?

Опубліковано

мда, развели вас :huh: там "реальных патсанов" отсилы один на сотню, а все остальные просто играют свою роль, стебутся для поднятия самомнения. если кто не верит, просто почитайте внимательнее. это просто цирк :)

Опубліковано
мда, развели вас :P там "реальных патсанов" отсилы один на сотню, а все остальные просто играют свою роль, стебутся для поднятия самомнения. если кто не верит, просто почитайте внимательнее. это просто цирк :)

Що я з того форуму зрозумів, його якийсь старпер замутив, щоб пхати сфою ідеологію про "Велику білу державу". А про стьоб я сам звернув увагу, там від сили з десяток реально вірячих в патсанство, а все решта просто приблуди.

Опубліковано
мда, развели вас :P там "реальных патсанов" отсилы один на сотню, а все остальные просто играют свою роль, стебутся для поднятия самомнения. если кто не верит, просто почитайте внимательнее. это просто цирк :)

ффухх ^_^ я то думав там дійсно одні деграданти сидять!

Опубліковано

Класний портал! Мене вистачило на 3 поста, далі впав під стіл :P

До речі колись випадково знайшов оригінальне тлумачення слова "поцан":

Поцан походить від єврейського слова "поц"- *уй. Поцан- маленький *уй :)

Опубліковано

ну дехто там переігрує)))

але всеодно наївні находяться.....

контингент дивний (псевдо)скіни, гопи, хулігани, фани.....

Опубліковано

Як для пОцанів - надто грамотно дехто пише: розділові знаки Дуууже вже грамотно..

Тому приєднуюся до пана Шкодера - разводняк, або "Як би могли базарити в фофрумі ось такі собі пОцани"!!;)

Опубліковано

все ... потсталом ...

п.с.добавил в избраное ... будет плохое настроение, почитаю , поплачу, потом вылезу из подстола и будет все Ок ;)

Опубліковано
Класний портал! Мене вистачило на 3 поста, далі впав під стіл :)

До речі колись випадково знайшов оригінальне тлумачення слова "поцан":

Поцан походить від єврейського слова "поц"- *уй. Поцан- маленький *уй :)

:smile3: там про це на уроці ДПЮ розповідали)) но в нас "нормальних пацанів" від того не поменшало))

Опубліковано
А може там всі такі, з понтом флуд розводять, і лахають під столом...?

Я думав що це ні в кого не викликає сумнівів. Щоб такий дибілкуватий "поцан" міг скористатися компом, йому потрібно повністю "перепрошити" мозок, наприклад електричним струмом  :)  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...