Перейти до змісту

Встановлення ОС та обслуговування ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Встановлення ОС та програмного забезпечення!!!

Обслуговування ПК чистка від пилюки, заміна запчастин!!!

Також можливе замовлення комплектуючих!!!

Ціни від 50грн і вище звертатись за тел.0997374514

Опубліковано

Як я люблю такі теми.....

А тепер, будь ласка, із подробицями. Яку ви ставите ОС. І скільки це коштує?

те ж саме стосується і ПЗ.

Опубліковано

А тепер, будь ласка, із подробицями. Яку ви ставите ОС.

якщо є мануал - пофіг будь-яку можу :)

Опубліковано

Windows 7, 8, XP який на даний час вже невипускає оновлень небачу смисла встановлювати але як що комусь потрібно то можу встановити.

Програмне забезпечення встановлюю те яке попросять люди, і стандартний набор офіс, антивірус, плеєри, кодеки.

Опубліковано

Можуть бути і ліцензії якщо потрібно, але ви знаєте скільки ліцензія коштує!!!

Тобто ви пропонуєте мені контрафактне ПЗ?

І я заплачу вам за Офіс+ фінда 100 (чи скільки там) грн і стану співучасником злочину?

Опубліковано

Ну ось, у мене iMac мені потрібно доставити 2 гб озу, і обновити Mac os + почистити від пилі скільки це буде коштувати?

Думаю, що користувачі Mac os йому (і не тільки йому) погоди не роблять, бо відсоток таких користувачів у нас дуже малий.
Опубліковано

Принтери вмієш заправляти? у мене засох кольоровий катридж, зробиш?

можеш його вже викинути.

Опубліковано

можеш його вже викинути.

Учись.

Если у вас засох струйный картридж (HP, Canon, Lexmark) можно попробовать самостоятельно вернуть его способность печатать, для этого нам понадобиться бумажное полотенце (салфетка тоже подойдет), смоченное в жидкость для мойки стекол мистер мускул. Ставим картридж печатающей головкой на полотенце и периодически проверяем на пробитие цветов, раз в несколько часов желательно менять смоченную салфетку. Процедура может затянуться более чем на сутки – будьте готовы.

Так же можно наливать в небольшую посудинку тот же самый мистер мускул и ставить картридж дюзами туда, жидкость необходимо менять раз в несколько часов.

Таким простым способом удается восстановить засохшие картриджи, пролежавшие несколько месяцев.

Опубліковано

як показує практика, не всі кольори відновлюються. Тому буде друкувати з полосками.

Опубліковано

можеш його вже викинути.

Учись.

Если у вас засох струйный картридж (HP, Canon, Lexmark) можно попробовать самостоятельно вернуть его способность печатать, для этого нам понадобиться бумажное полотенце (салфетка тоже подойдет), смоченное в жидкость для мойки стекол мистер мускул. Ставим картридж печатающей головкой на полотенце и периодически проверяем на пробитие цветов, раз в несколько часов желательно менять смоченную салфетку. Процедура может затянуться более чем на сутки – будьте готовы.

Так же можно наливать в небольшую посудинку тот же самый мистер мускул и ставить картридж дюзами туда, жидкость необходимо менять раз в несколько часов.

Таким простым способом удается восстановить засохшие картриджи, пролежавшие несколько месяцев.

Якби все було так просто то в мене на балконі 6 картриджів не валяли би від НР. Спосіб дієвий якщо воно трохи присохло. Я рік тому погрався з таким ділом потім купив нові картриджи. Відмочування картриджа дуже сильно впливає на якість друку.

Ну ось, у мене iMac мені потрібно доставити 2 гб озу, і обновити Mac os + почистити від пилі скільки це буде коштувати?

Думаю, що користувачі Mac os йому (і не тільки йому) погоди не роблять, бо відсоток таких користувачів у нас дуже малий.

зате він є той відсоток :)

Пам'ять доставити це простого (головне щоб був вільний слот), а от розібрати почистити від пилу тут треба посидіти трохи

Опубліковано

Бляха, спеціалісти інтернетні. Багато картриджів так відновив? В курсі взагалі, що містер мускул різний буває? А що чорнило різне? І що сопла можуть взагалі дохнути, якщо у тебе картридж засох, а ти спробував ним подрукувати. Бо ж як інакше знаєш, що засох?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...