Перейти до змісту

Славське

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ітак.. поки в голові ще живі свіжі картини краєвидів Тростяна, засніжених схилів, ялинок, крутих схилів… я пишу цей гуайд. Перше що хтів сказати що там треба побувати.. Карпати зимою це [цензура] як гарно. Весь текст подається лише з сторони ньюоба в лижах, сноубордах і взагалі зимового відпочинку в горах. Відразу хочу висловити подяку такій людині як Галочка Ігор, який організував цю подорож :smile-zachot: Такий чолов’яга в куртці «Мівіна», він просто ЖЖжооог ніпадєцкі на протязі всієї поїздки.. ріспект. Отже було нас не знаю скільки не рахував..з нашої туси було троє Я, Слава і Кіда (провайдер 8) який сїпався відразу і ніх не хтів вчити…:0 ) перша частина поверталась в Луцьк в перший день..

Потяг Брест-Чернівці. Львів. Потяг Київ-Ужгород. Славське. Воно починається з вокзалу. Господар Руслан на пазіку завозить на хату. Вписка виявилась дуже теплою,дешевою, великою і з телевізором:(.

Прокат. він скрізь. Можна довго ходити і вибирати собі спорядження ціни від 25 до 60грн. Краще брати в самому центрі, бо вже на горі прокат дорожчий.. хоча там і зручніше ним скористатись..

Тростян гора. Психологічно потрібно до неї підготуватись…круті схили, люди які літають по цим схилам.. повна відсутність у вас навичок точно не в +. Це був блін комом.

Не дуже крутий схил на Нижньому заході вам не допоможе, якщо ви на борді перший раз і зовсім не знаєте що таке Бугель і як воно пишеться. Вам сюди після тренувань на Політесі.

Політєх. Схил з двома підйомниками .. (а може тьома?:/ ) не суть важно.якщо ви перший раз, то вам сюди. Підйомники по 2.50 і по 3 грн. Починаєте з 2.50:) Бугель за 3 економніший . І везе вас майже в два рази вище…. Пологі схили дають можливість думати над тим куди повертати ваші ноги. Борду я вирішив не брати..виходячи з попередньої невдачі з бугелем. Вирішив спробувати лижі. Вони виявились важкими як зараза.. з’їхавши 2 рази і навернувшись разів з 5ть.. було вирішно поміняти їх на блейди.. здається так називаються короткі, легкі, маневрені лижі.. на них я просто руліл ніпадєцкі.. (без перебільшень 8) Тобто якщо ви перший раз.. і 5 кг на кожній нозі вам не в кайф – ваш вибір Блейди..чи блейдери :)

Погари. Два крутих схили.. на яких можна добрячє вбитись:) .. сноупарк від ДДЖУС… де вбитись можна не менше..про це вже інша людина мабуть розповість. Тут ньюобу робити немає що .

Підсумок: Борд складніший інструмент аніж лижі. Довгі лижі теж не подарунок..Для нюоба блейди в самий раз . На них можна швидко опанувати техніку і отримувати задоволення, а не повзати на сраці.. в будьякому випадку, якщо ви ньюоб ви їдете в перший день на Політех.. і намагаєтесь в цей день навчитись азам.. розмовляєте з бугелем..він там покорніший. Якщо все гут.. на наступний день можна спробувати Тростян..

Все написане вище є моїм ІМХО.підлягає обговоренню а не критиці. Noven весна2006

Опубліковано

:friday: noven.

Зі своєї сторони хочу добавити інфу.

Окрім Славського є ще непоганий курорт в Ворохті. Нажаль за браком часу не можу вже 2 роки поїхати туди.... але.

Плюси

- Взяв лижі - сів на підйомник - виїхав на гору - спутився прямо в село

(такий вид транспорту як вазіки вилітає з маршрутного листка)

- Ціна прожиття, харчів, горючого і т. д. нижча оскільки курорт менш розкручений

- Дивовижна природа та люди (як і усюди в Карпатах), але такі нюанси як таксі на конику з санками, або позирити на карпати з висоти найвищого транпліна в Україні це прикольно.

Мінуси

- Як на мене траси прокладені в Ворохті ніфіга не для сноуборду. (точно сказати не можу сам давній прихильник банальних лиж). Хоча для нашого народу це не проблема :ok:

- Піднімаючись на підйомнику 40 хв. на вершину гори можна відморозити всі малозахищені частини тіла.

- Інколи виникають конфлікти з місцевими молодими аборигенами які вдувши в себе 0.5 хочуть тобі доказати шо ти "не прав".

А ВЗАГАЛІ ЗИМОВИЙ ВІДПОЧИНОК ЗЕ БЕСТ !!!!

Опубліковано

noven

. Карпати зимою це [цензура]як гарно

Точніше вже ВЕСНОЮ :ok: Просто така от вона хрєнова...

А я на жаль ще не був в Карпатах саме взимку :friday: Так мені і треба

Опубліковано

Все правда.. Карпати знову вразили і знову наповал!!!! :o Супер!!!

Це потрясаюче!!! - відчути себе частинкою шалено красивої природи, де краєвиди - безмежна чистота, гармонія, від якої просто перехоплює подих.

Але до нас-новачків гора Тростян була досить суворою в перший день - досі болить рука, якою я спіймала сноуборд (він же бігборд, як назвав Галочка), який спочатку загубила в падінні. Тут я залишила багато своїх сил та криків "Мама!!!" :ok: Гора Політех видалась мені такою пологою та привітною, де у підніжжя пажне димом та на кожному кроці - гаряче вино.. :D Та лижні черевики - такі тяжееезні!!! :friday:

Приєднуюсь до подяки Галочці - супервесела та цікава людина :ok: а також окремі подяки (цьоми) Noveny - за все!!!

P.S. Бугель - страшний звір для сноубордиста-новачка! :о

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...