noven Опубліковано 20 Березня, 2006 в 13:39 #1 Опубліковано 20 Березня, 2006 в 13:39 Ітак.. поки в голові ще живі свіжі картини краєвидів Тростяна, засніжених схилів, ялинок, крутих схилів… я пишу цей гуайд. Перше що хтів сказати що там треба побувати.. Карпати зимою це [цензура] як гарно. Весь текст подається лише з сторони ньюоба в лижах, сноубордах і взагалі зимового відпочинку в горах. Відразу хочу висловити подяку такій людині як Галочка Ігор, який організував цю подорож Такий чолов’яга в куртці «Мівіна», він просто ЖЖжооог ніпадєцкі на протязі всієї поїздки.. ріспект. Отже було нас не знаю скільки не рахував..з нашої туси було троє Я, Слава і Кіда (провайдер 8) який сїпався відразу і ніх не хтів вчити…:0 ) перша частина поверталась в Луцьк в перший день.. Потяг Брест-Чернівці. Львів. Потяг Київ-Ужгород. Славське. Воно починається з вокзалу. Господар Руслан на пазіку завозить на хату. Вписка виявилась дуже теплою,дешевою, великою і з телевізором. Прокат. він скрізь. Можна довго ходити і вибирати собі спорядження ціни від 25 до 60грн. Краще брати в самому центрі, бо вже на горі прокат дорожчий.. хоча там і зручніше ним скористатись.. Тростян гора. Психологічно потрібно до неї підготуватись…круті схили, люди які літають по цим схилам.. повна відсутність у вас навичок точно не в +. Це був блін комом. Не дуже крутий схил на Нижньому заході вам не допоможе, якщо ви на борді перший раз і зовсім не знаєте що таке Бугель і як воно пишеться. Вам сюди після тренувань на Політесі. Політєх. Схил з двома підйомниками .. (а може тьома?:/ ) не суть важно.якщо ви перший раз, то вам сюди. Підйомники по 2.50 і по 3 грн. Починаєте з 2.50:) Бугель за 3 економніший . І везе вас майже в два рази вище…. Пологі схили дають можливість думати над тим куди повертати ваші ноги. Борду я вирішив не брати..виходячи з попередньої невдачі з бугелем. Вирішив спробувати лижі. Вони виявились важкими як зараза.. з’їхавши 2 рази і навернувшись разів з 5ть.. було вирішно поміняти їх на блейди.. здається так називаються короткі, легкі, маневрені лижі.. на них я просто руліл ніпадєцкі.. (без перебільшень 8) Тобто якщо ви перший раз.. і 5 кг на кожній нозі вам не в кайф – ваш вибір Блейди..чи блейдери Погари. Два крутих схили.. на яких можна добрячє вбитись .. сноупарк від ДДЖУС… де вбитись можна не менше..про це вже інша людина мабуть розповість. Тут ньюобу робити немає що . Підсумок: Борд складніший інструмент аніж лижі. Довгі лижі теж не подарунок..Для нюоба блейди в самий раз . На них можна швидко опанувати техніку і отримувати задоволення, а не повзати на сраці.. в будьякому випадку, якщо ви ньюоб ви їдете в перший день на Політех.. і намагаєтесь в цей день навчитись азам.. розмовляєте з бугелем..він там покорніший. Якщо все гут.. на наступний день можна спробувати Тростян.. Все написане вище є моїм ІМХО.підлягає обговоренню а не критиці. Noven весна2006
Zeuss Опубліковано 20 Березня, 2006 в 14:31 #2 Опубліковано 20 Березня, 2006 в 14:31 noven. Зі своєї сторони хочу добавити інфу. Окрім Славського є ще непоганий курорт в Ворохті. Нажаль за браком часу не можу вже 2 роки поїхати туди.... але. Плюси - Взяв лижі - сів на підйомник - виїхав на гору - спутився прямо в село (такий вид транспорту як вазіки вилітає з маршрутного листка) - Ціна прожиття, харчів, горючого і т. д. нижча оскільки курорт менш розкручений - Дивовижна природа та люди (як і усюди в Карпатах), але такі нюанси як таксі на конику з санками, або позирити на карпати з висоти найвищого транпліна в Україні це прикольно. Мінуси - Як на мене траси прокладені в Ворохті ніфіга не для сноуборду. (точно сказати не можу сам давній прихильник банальних лиж). Хоча для нашого народу це не проблема - Піднімаючись на підйомнику 40 хв. на вершину гори можна відморозити всі малозахищені частини тіла. - Інколи виникають конфлікти з місцевими молодими аборигенами які вдувши в себе 0.5 хочуть тобі доказати шо ти "не прав". А ВЗАГАЛІ ЗИМОВИЙ ВІДПОЧИНОК ЗЕ БЕСТ !!!!
kudrom Опубліковано 20 Березня, 2006 в 14:44 #3 Опубліковано 20 Березня, 2006 в 14:44 noven . Карпати зимою це [цензура]як гарно Точніше вже ВЕСНОЮ Просто така от вона хрєнова... А я на жаль ще не був в Карпатах саме взимку Так мені і треба
jam Опубліковано 20 Березня, 2006 в 15:13 #4 Опубліковано 20 Березня, 2006 в 15:13 Все правда.. Карпати знову вразили і знову наповал!!!! :o Супер!!! Це потрясаюче!!! - відчути себе частинкою шалено красивої природи, де краєвиди - безмежна чистота, гармонія, від якої просто перехоплює подих. Але до нас-новачків гора Тростян була досить суворою в перший день - досі болить рука, якою я спіймала сноуборд (він же бігборд, як назвав Галочка), який спочатку загубила в падінні. Тут я залишила багато своїх сил та криків "Мама!!!" Гора Політех видалась мені такою пологою та привітною, де у підніжжя пажне димом та на кожному кроці - гаряче вино.. Та лижні черевики - такі тяжееезні!!! Приєднуюсь до подяки Галочці - супервесела та цікава людина а також окремі подяки (цьоми) Noveny - за все!!! P.S. Бугель - страшний звір для сноубордиста-новачка! :о
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.