sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 14:37 #1 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 14:37 Підписав із адвокатом договір, заплатив гроші. По суті справи він не вирішив нічого, взагалі нічого. Тепер мене уникає. Порадьте, що робити. Прізвище поки не хочу розголошувати - можливі різні ситуації.
justice777 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 14:40 #2 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 14:40 Предмет договору?Стаття 34. Підстави для притягнення адвоката до дисциплінарної відповідальності 1. Підставою для притягнення адвоката до дисциплінарної відповідальності є вчинення ним дисциплінарного проступку. 2. Дисциплінарним проступком адвоката є: 1) порушення вимог несумісності; 2) порушення присяги адвоката України; 3) порушення правил адвокатської етики; 4) розголошення адвокатської таємниці або вчинення дій, що призвели до її розголошення; 5) невиконання або неналежне виконання своїх професійних обов’язків; 6) невиконання рішень органів адвокатського самоврядування; 7) порушення інших обов’язків адвоката, передбачених законом.<a name="n314"> 3. Не є підставою для притягнення адвоката до дисциплінарної відповідальності винесення судом або іншим органом рішення не на користь його клієнта, скасування або зміна судового рішення або рішення іншого органу, винесеного у справі, в якій адвокат здійснював захист, представництво або надавав інші види правової допомоги, якщо при цьому не було вчинено дисциплінарного проступку.http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/5076-17/paran300#n300
mix_forever Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:05 #3 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:05 Йдеш і пишеш заяву на нього в колегію адвокатів. верне гроші
Yarchik Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:09 #4 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:09 Підписав із адвокатом договір, заплатив гроші. По суті справи він не вирішив нічого, взагалі нічого.Адвокат бере гонорар не за те, що щось вирішить по справі, а за надання правової допомоги.Тож якщо він нічого "не порішав" - значить, Вам треба було шукати не рішалу, а адвоката.Якщо ж адвокат брався не рішати, а надавати юридичну допомогу - збирав докази, готував процесуальні документи, ходив у суд, відстоював Вашу позицію - а суд став на сторону іншої сторони - прикро, але не факт, що в цьому вина адвоката.
justice777 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:51 #5 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:51 Саме тому перше питання - предмет договору (простими словами: що згідно договору повинен зробити адвокат).
REVERS Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:57 #6 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 15:57 Підписав із адвокатом договір, заплатив гроші. По суті справи він не вирішив нічого, взагалі нічого.Адвокат бере гонорар не за те, що щось вирішить по справі, а за надання правової допомоги.Тож якщо він нічого "не порішав" - значить, Вам треба було шукати не рішалу, а адвоката.Якщо ж адвокат брався не рішати, а надавати юридичну допомогу - збирав докази, готував процесуальні документи, ходив у суд, відстоював Вашу позицію - а суд став на сторону іншої сторони - прикро, але не факт, що в цьому вина адвоката.Якби було все добре,то не уникав би людину,а пояснив всі нюанси.
igorOK Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:28 #7 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:28 Обратитесь в коллегию адвокатов. Там и его найдут и нормального адвоката найдут.
Smith Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:41 #8 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:41 Там и его найдутЦе вже як остання дія, але якщо немає іншого виходу, то - так. В будь-якому випадку, раджу дослухатись Ярчика - він діло каже (бо я також адвокат і кажу з власного досвіду та спостережень). Крім того, це Ваша позиція. Можливо є ще якісь нюанси, про які ви не можете/не хочете казати або забули/не приділили уваги і, відповідно, сформувалась така думка. Бо, як показує практика, випадок описаний Ярчиком, зустрічається в більшій половині випадків.и нормального адвоката найдут.Я тя умоляю!!! Там сидять мастодонти (і по світосприйняттю, і по принципам підходу до справ) адвокатури області, які плетуть між собою інтриги, пересварені між собою, постійно "женуть" на молодших адвокатів та на тих, хто "нє прішолся ко двору". Я не можу сказати, що там всі неспеціалісти, але дорогі та "з короною на голові". Це є моя думка.В Луцьку та області я не практикую - це що б уникнути звинувачень в мій бік в упередженості
taurus07 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:41 #9 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 16:41 Доводилось стикатись з псевдо-адвокатами, які не вникаючи в суть справи і не вивчаючи законодавчу базу з того питання за яке брались, робили багато галасу без толку і переводили багато паперу. Ну а потім клієнту казали шо зробили все шо могли...Не знаю наскільки це підпадає під порушення адвокатської етики, але мені здається це було звичайне окозамилювання для клієнта.
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:17 Автор #10 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:17 Підписав із адвокатом договір, заплатив гроші. По суті справи він не вирішив нічого, взагалі нічого.Адвокат бере гонорар не за те, що щось вирішить по справі, а за надання правової допомоги.Тож якщо він нічого "не порішав" - значить, Вам треба було шукати не рішалу, а адвоката.Якщо ж адвокат брався не рішати, а надавати юридичну допомогу - збирав докази, готував процесуальні документи, ходив у суд, відстоював Вашу позицію - а суд став на сторону іншої сторони - прикро, але не факт, що в цьому вина адвоката.Не вірно висловився. Наймав як адвоката. Надав йому відео та аудіо матеріали. Він обіцяв зробити адвокатський запит у міліцію, подати позов у суд. Була затримка перед цим - при зустрічі пояснив, що була дуже важка справа. Домовились 16 червня їхати у Вінницю по справі. Перестав відповідати на дзвінки.
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:24 Автор #11 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:24 Можливо є ще якісь нюанси, про які ви не можете/не хочете казати або забули/не приділили уваги і, відповідно, сформувалась така думка. Бо, як показує практика, випадок описаний Ярчиком, зустрічається в більшій половині випадків.Справа про завдання тілесних ушкоджень (мені руку поламали). Є відео (зафіксовано як людина замахується битою), аудіозапис. Записи телефонних розмов зі мною. Це все долучено до кримінальної справи. Справу закрили через усну вказівку прокуратури.
BkSeo Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:30 #12 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:30 Справу закрили через усну вказівку прокуратурияка офіційна мотивація?
justice777 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:33 #13 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:33 Як в договорі прописано? Що повинен був зробити адвокат?з.і.КВАЛІФІКАЦІЙНО-ДИСЦИПЛІНАРНА КОМІСІЯ АДВОКАТУРИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ Адреса: 43025, м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 35Тел.: + 38 0332 72 80 29
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:45 Автор #14 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:45 Справу закрили через усну вказівку прокуратурияка офіційна мотивація?справу закрити у зв`язку з відсутністю у діях ....(підозрюваного).... складу злочинуВін з наближених підлизаних до влади був напевно і тепер є.justice777, підніму договір відпишусь.
igorOK Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:52 #15 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:52 Там и его найдутЦе вже як остання дія, але якщо немає іншого виходу, то - так. В будь-якому випадку, раджу дослухатись Ярчика - він діло каже (бо я також адвокат і кажу з власного досвіду та спостережень). Крім того, це Ваша позиція. Можливо є ще якісь нюанси, про які ви не можете/не хочете казати або забули/не приділили уваги і, відповідно, сформувалась така думка. Бо, як показує практика, випадок описаний Ярчиком, зустрічається в більшій половині випадків.и нормального адвоката найдут.Я тя умоляю!!! Там сидять мастодонти (і по світосприйняттю, і по принципам підходу до справ) адвокатури області, які плетуть між собою інтриги, пересварені між собою, постійно "женуть" на молодших адвокатів та на тих, хто "нє прішолся ко двору". Я не можу сказати, що там всі неспеціалісти, але дорогі та "з короною на голові". Це є моя думка.В Луцьку та області я не практикую - це що б уникнути звинувачень в мій бік в упередженостілично я знаю 3 НОРМАЛЬНЫХ человека, которые хорошо выполняют свою работу! А быдлота ВЕЗДЕ есть, и в троллейбусном дэпо, и в универе.... та везде.
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:56 Автор #16 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 17:56 igorOK, Ну чув про свого гарні відгуки - а в моєму випадку виявився не дуже.
sergkots Опубліковано 18 Червня, 2014 в 18:04 Автор #17 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 18:04 Як в договорі прописано? Що повинен був зробити адвокат?з.і.КВАЛІФІКАЦІЙНО-ДИСЦИПЛІНАРНА КОМІСІЯ АДВОКАТУРИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ Адреса: 43025, м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького, 35Тел.: + 38 0332 72 80 29Дякую за інфу.
igorOK Опубліковано 18 Червня, 2014 в 18:43 #18 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 18:43 igorOK, Ну чув про свого гарні відгуки - а в моєму випадку виявився не дуже.если надо будет, дам номера телефонов.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.