Перейти до змісту

Ремонт санвузла

LANser

Рекомендовані повідомлення

Власне цікавить питання розміщення сантехніки в сумісному/суміщеному санвузлі хрущовки. Кімната нестандартної форми. Планую ставити душову кабіну і розміщення придумав, проте цікавлять фото, поради тих хто з цим стикався або ж вже зробив ремонт в кімнаті схожих розмірів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пралка десь передбачена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Умивальник . якщо і влізе .то дуж в притик , я б рзвернув унітаз мордою до стіралки і умивальник посунув трохи в ліво . В мене такий самий санвузол,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Таке розміщення я й собі спланував.

Щоправда з розмірами кабіни 90х90см, умивальником шириною 50см та унітазом, розміщеним під кутом до стін (в кутку), місця між цими елементами майже не буде. Пральна машина також стане з зазором в кілька см від душової кабіни.

Тому і цікавить, можливо (хоча по факту в багатьох є :)) хто вживу це втілив в життя... от хотів би побачити розміщення та ергономічність (назвемо це так :)) елементів санвузлу... на фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tatarin, дякую. Можна детальніше про розміщення унітаза, та як вирішили питання з рушником в даному випадку, та що залишилося в звільненому кутку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розміри дайте, я "на око" робив.

Да й розміщення швидше схематичне.

ЩО і де розмістити.

Раковина є вузенька із тумбою (бажано на ножках). Пралки є вузенькі, також.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне цікавить питання розміщення сантехніки в сумісному/суміщеному санвузлі хрущовки. Кімната нестандартної форми. Планую ставити душову кабіну і розміщення придумав, проте цікавлять фото, поради тих хто з цим стикався або ж вже зробив ремонт в кімнаті схожих розмірів.

декілька дизайнерських фото з вирішенням проблеми.

Зручно було б якби Ви виклали точні габарити Вашого санвузла. Можна було б точніше розмістити всі сантехприбори

post-25838-0-50394400-1403081370_thumb.j

post-25838-0-30456700-1403081371_thumb.j

post-25838-0-99733000-1403081394_thumb.j

post-25838-0-94306600-1403081395_thumb.j

post-25838-0-41093600-1403081396_thumb.j

post-25838-0-95290400-1403081396_thumb.j

post-25838-0-53022700-1403081397_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точні розміри тільки ввечері. Про пралки знаю, проте міняти свою з DD приводом не хочеться, та й вмістити її поруч з кабіною можна (пралка одна з найменших при своєму завантаженні).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

декілька дизайнерських фото з вирішенням проблеми.

Зручно було б якби Ви виклали точні габарити Вашого санвузла. Можна було б точніше розмістити всі сантехприбори

пралка під умивальником

http://www.tk-avalon.ru/spec/947/

http://www.kirov-service.ru/publ/stiralnye_mashiny/kompaktnaja_stiralnaja_mashina/4-1-0-61

http://stroysovet.blogspot.com/2012/10/rakovinanadstiralkoi.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tutichka, дякую, :) шукати я також вмію, але це не з нашими хоромами :). Бентежить саме форма кімнатки, а точніше тупий кут, в який хіба що шафку неправильної форми поставити. Зображення витягнуте з паспорта на квартиру, реально відрізняється... приміром двері (приблизно так ).

Пізніше викладу точні розміри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось накидав приблизне плановане розміщення з розмірами кімнати.

На стіні ліворуч розміщений рушничок, вводи води між умивальником та унітазом.

Зараз на місці кабіни та пралки ванна і умивальник висить трішки над нею, а тому місця вистачає для унітаза (нинішній рушничок,а саме труби підводу займають багато місця).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

yatwZ.jpg

Примерно такая же комната, это я объединил туалет и ванную. Стиралку пересунуть в право и вауаля!!

моя комната вышла 150/210.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надо учесть еще слой штукатурки, если стены не ровные, в противном случае будет большой расход клея и не факт что плитка ляжет ровно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось так можна гарно ванну вмістити

post-8798-0-79183000-1403163031_thumb.pnpost-8798-0-30299500-1403163037_thumb.pnpost-8798-0-56556900-1403163045_thumb.pnpost-8798-0-41701400-1403163126_thumb.jppost-8798-0-39971200-1403163131_thumb.jppost-8798-0-68673800-1403163136_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorOK, дякую. Проте з фото точно не зрозуміло,... пропонуєте той же варіант що і я накидав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, практически тот же вариант. Только у меня (на фото) стиралка с лева, и вместо душевой кабины ванная, с права.

еще, трубы подвода отопления на "полотенчик" я сменил на металопласт и спрятал в стену. По деньгам вышло не дорого, зато ничего не висит, не торчит, не "мазолит глаза"))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ще варіанти реалізаціі в даних метрах запропонуете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стены у Вас с кирпича или бетон? Если кирпич, то можно сделать штробы под трубы и перенести все как вам угодно.

но, мне кажется, что такой вариант как Вы предложили самый оптимальный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

igorOK, дякую. Вчора ще раз все проаналізував і дійшов такого ж висновку.

Стіни цегляні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то делайте так как задумали и все будет ОКеу! ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погуглив інформацію про рекомендовані відступи між сантехнікою та врахувавши ще ряд факторів, спланував наступне:

Ще одна перевага - простіший доступ до ревізійних дверцят між унітазом та кабінкою.

Що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обязательно Вам ставить ревизии? Если счетчик в ванной не стоит, то можно обойтись без ревизий.

Что касается расположения - "на вкус и цвет фломастеры разные" :_02: :_02: :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Где у нас можно посмотреть на сантехнику по нормальным ценам, смотрел в интернете тут, но доставка тоже не мало стоит. Подскажите кто имел дело с этим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где у нас можно посмотреть на сантехнику по нормальным ценам, смотрел в интернете тут, но доставка тоже не мало стоит. Подскажите кто имел дело с этим.

До мене приходьте)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...