Перейти до змісту

Ремонт санвузла

LANser

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне цікавить питання розміщення сантехніки в сумісному/суміщеному санвузлі хрущовки. Кімната нестандартної форми. Планую ставити душову кабіну і розміщення придумав, проте цікавлять фото, поради тих хто з цим стикався або ж вже зробив ремонт в кімнаті схожих розмірів.

Опубліковано

Умивальник . якщо і влізе .то дуж в притик , я б рзвернув унітаз мордою до стіралки і умивальник посунув трохи в ліво . В мене такий самий санвузол,

Опубліковано

Дякую. Таке розміщення я й собі спланував.

Щоправда з розмірами кабіни 90х90см, умивальником шириною 50см та унітазом, розміщеним під кутом до стін (в кутку), місця між цими елементами майже не буде. Пральна машина також стане з зазором в кілька см від душової кабіни.

Тому і цікавить, можливо (хоча по факту в багатьох є :)) хто вживу це втілив в життя... от хотів би побачити розміщення та ергономічність (назвемо це так :)) елементів санвузлу... на фото.

Опубліковано

Tatarin, дякую. Можна детальніше про розміщення унітаза, та як вирішили питання з рушником в даному випадку, та що залишилося в звільненому кутку?

Опубліковано

Розміри дайте, я "на око" робив.

Да й розміщення швидше схематичне.

ЩО і де розмістити.

Раковина є вузенька із тумбою (бажано на ножках). Пралки є вузенькі, також.

Опубліковано

Власне цікавить питання розміщення сантехніки в сумісному/суміщеному санвузлі хрущовки. Кімната нестандартної форми. Планую ставити душову кабіну і розміщення придумав, проте цікавлять фото, поради тих хто з цим стикався або ж вже зробив ремонт в кімнаті схожих розмірів.

декілька дизайнерських фото з вирішенням проблеми.

Зручно було б якби Ви виклали точні габарити Вашого санвузла. Можна було б точніше розмістити всі сантехприбори

post-25838-0-50394400-1403081370_thumb.j

post-25838-0-30456700-1403081371_thumb.j

post-25838-0-99733000-1403081394_thumb.j

post-25838-0-94306600-1403081395_thumb.j

post-25838-0-41093600-1403081396_thumb.j

post-25838-0-95290400-1403081396_thumb.j

post-25838-0-53022700-1403081397_thumb.j

Опубліковано

Точні розміри тільки ввечері. Про пралки знаю, проте міняти свою з DD приводом не хочеться, та й вмістити її поруч з кабіною можна (пралка одна з найменших при своєму завантаженні).

Опубліковано

декілька дизайнерських фото з вирішенням проблеми.

Зручно було б якби Ви виклали точні габарити Вашого санвузла. Можна було б точніше розмістити всі сантехприбори

пралка під умивальником

http://www.tk-avalon.ru/spec/947/

http://www.kirov-service.ru/publ/stiralnye_mashiny/kompaktnaja_stiralnaja_mashina/4-1-0-61

http://stroysovet.blogspot.com/2012/10/rakovinanadstiralkoi.html

Опубліковано

Tutichka, дякую, :) шукати я також вмію, але це не з нашими хоромами :). Бентежить саме форма кімнатки, а точніше тупий кут, в який хіба що шафку неправильної форми поставити. Зображення витягнуте з паспорта на квартиру, реально відрізняється... приміром двері (приблизно так ).

Пізніше викладу точні розміри.

Опубліковано

Ось накидав приблизне плановане розміщення з розмірами кімнати.

На стіні ліворуч розміщений рушничок, вводи води між умивальником та унітазом.

Зараз на місці кабіни та пралки ванна і умивальник висить трішки над нею, а тому місця вистачає для унітаза (нинішній рушничок,а саме труби підводу займають багато місця).

Опубліковано

yatwZ.jpg

Примерно такая же комната, это я объединил туалет и ванную. Стиралку пересунуть в право и вауаля!!

моя комната вышла 150/210.

Опубліковано

Надо учесть еще слой штукатурки, если стены не ровные, в противном случае будет большой расход клея и не факт что плитка ляжет ровно.

Опубліковано

Да, практически тот же вариант. Только у меня (на фото) стиралка с лева, и вместо душевой кабины ванная, с права.

еще, трубы подвода отопления на "полотенчик" я сменил на металопласт и спрятал в стену. По деньгам вышло не дорого, зато ничего не висит, не торчит, не "мазолит глаза"))

Опубліковано

стены у Вас с кирпича или бетон? Если кирпич, то можно сделать штробы под трубы и перенести все как вам угодно.

но, мне кажется, что такой вариант как Вы предложили самый оптимальный

Опубліковано

Погуглив інформацію про рекомендовані відступи між сантехнікою та врахувавши ще ряд факторів, спланував наступне:

Ще одна перевага - простіший доступ до ревізійних дверцят між унітазом та кабінкою.

Що скажете?

Опубліковано

обязательно Вам ставить ревизии? Если счетчик в ванной не стоит, то можно обойтись без ревизий.

Что касается расположения - "на вкус и цвет фломастеры разные" :_02: :_02: :_02:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Где у нас можно посмотреть на сантехнику по нормальным ценам, смотрел в интернете тут, но доставка тоже не мало стоит. Подскажите кто имел дело с этим.

Опубліковано

Где у нас можно посмотреть на сантехнику по нормальным ценам, смотрел в интернете тут, но доставка тоже не мало стоит. Подскажите кто имел дело с этим.

До мене приходьте)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...