В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 8 Червня, 2014 в 09:36 #1 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 09:36 Всім привіт!Мене звуть Яна, проживаю наразі у м. Ківерці.Пропоную оцінити роботи одноіменної в"язальної студії Ковальчук Яни.Приєднуйтесь у недавностворені групи: на фейсбуці: https://www.facebook...zalnaja.studija в вконтакті: https://vk.com/vjazalnaja_studija в укр. соцсітці друзі.орг.юа http://druzi.org.ua/vjazalnaja_studija. Зсилка на профіль в однокласниках: http://www.odnoklass...alchuktochkacom Критику сприймаю адекватно. Буду рада за коментарі!!!Замовлення виконуємо в індивідуальному порядку. Всі питання можете задавати по телефону, або ж в особистих повідомленнях в соцсітках.
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 8 Червня, 2014 в 09:56 Автор #2 Опубліковано 8 Червня, 2014 в 09:56 Відтепер постійно викидатиму сюди фото наших робіт. Робоча назва дитячого комплекту - "Жовта блакить". Виріб на дівчинку віком 2-3 рочки (залежно від комплектації). Можемо повторити у потрібному розмірі на замовлення.
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 9 Червня, 2014 в 17:54 Автор #3 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 17:54 Вязаная черная ажурная юбочка с бежевым подкладом. Связана на заказ из пряжи, в составе которой 100% микрофибра. Изделие мягкое, струящееся, слегка переливающееся на солнце (но не блестит). Длина чуть выше колена. В поясе вставлена резинка. Низ обвязан отделочным кружевом. Такую вещь можно носить не только по праздникам, но и на работу, комбинируя с разными вариантами верхней одежды. Свяжем на заказ в любом цвете и размере. Качество гарантируем!
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 9 Червня, 2014 в 18:19 Автор #4 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 18:19 Майка изготовлена на заказ як репродукция вязаного изделия известного московского дизайнера Olga Lace (смотрите оригинал в конце альбома), но учитывая особенности фигуры клиентки мы изменили форму вязаной чашки. Изделие связано из мягкой гигроскопичной пряжи вручную, крючком. Повторим на заказ. Все вопросы в личных сообщениях.
milana Опубліковано 9 Червня, 2014 в 18:36 #5 Опубліковано 9 Червня, 2014 в 18:36 а можна ще ціну? хоча б орієнтовну вказувати
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 10 Червня, 2014 в 21:41 Автор #6 Опубліковано 10 Червня, 2014 в 21:41 а можна ще ціну? хоча б орієнтовну вказуватиПривіт! Ціна на яку річ Вас цікавить? Вартість виробу залежить від:1) коливання вартості пряжі;2) складності роботи;3) розміру.Часто річ повторюємо зі змінами, які вносить сам клієнт, тому про вартість я надаю перевагу говорити у приватному спілкуванні.Хочу попросити відвідувачів сторінки підтримати мої повідомлення, аби з мене було знято обмеження - 2 оголошення на добу. Сподіваюсь, Вам буде цікаво за нами спостерігати!
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 10 Червня, 2014 в 21:56 Автор #7 Опубліковано 10 Червня, 2014 в 21:56 Сумка связана из коттоновой пряжи белого и бежевого цвета. Специально не подшит подклад, чтобы подчеркнуть воздушность и легкость летнего изделия. Обвязанные ручки и большие деревянные бусины придают сумке некой изюминки. Повторим на заказ в другом цвете и размере. Так сказать, любой каприз за Ваши деньги! ))
lanima Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 #8 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 06:22 Ваша сумочка просто відпадна:-) :-) :-) Сама фанат гачкотворства:-) :-) :-) Гарних вам ідей та заможних клієнтів.
sweetlena Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:03 #9 Опубліковано 11 Червня, 2014 в 08:03 Було б добре вказувати вартість того виробу, фото якого викладаєте. Звісно, що ціна коливатиметься, але зайвих питань не буде.
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:48 Автор #10 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 07:48 Було б добре вказувати вартість того виробу, фото якого викладаєте. Звісно, що ціна коливатиметься, але зайвих питань не буде. Зайвих питань небуває. Повторюсь - про вартість я надаю перевагу говорити у приватному спілкуванні. Якщо Вас щось цікавить, і Ви маєте купу питань - пишіть їх, будьте ласкаві, мені в приватних повідомленнях в соцсітки - я відкрита для спілкування. Зсилки я вже зазначила вище. Самі розумієте, що ручна робота "по кишені" не всім. Але ціни ставлю невисокі, замовлення приймаємо як від іноземців, так і від місцевих. Гарна річ коштує, звичайно, дорожче, ніж на базарі. Але самі бачите наші можливості ))). Щодня закидатиму нові фото. Так що, прошу "любіть і жаловать"!
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 12 Червня, 2014 в 08:11 Автор #11 Опубліковано 12 Червня, 2014 в 08:11 Скромное нежное платье для маленькой девочки - возрастом от 1 до 3 месяцев; - ростом от 60 до 75 см. Изготовлено из мягусенькой белоснежной пряжи. Идеальный вариант для обряда крещения. Достаточно будет поддеть бодики с короткими рукавчиками и беленькие носочки. Можем повторить платье в любом другом цвете и размере.
В"язальна студія Ковальчук Яни Опубліковано 18 Червня, 2014 в 10:30 Автор #12 Опубліковано 18 Червня, 2014 в 10:30 Вязаный крючком комплект на девочку, возрастом 3,5-4,5 лет (зависит от комплектации). Состоит из ажурной майки на широких бретелях и шапочки-берета. Изделие связано вручную из 100% хлопковой пряжи, украшено нежным цветочком. На плече одна из бретель расстегивается - Ваша малышка сможет самостоятельно справиться с процессом одевания. Можем повторить на заказ в любом размере и расцветке.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.