Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

8 годин тому, case_l сказано:

Карамба, тьху ти @Maxfer ,задача порохоботів у тому числі і полягає в переведенні твоїх дописів у флуд, тобто вони зводять нанівець конструктив у твоїх постах. Не відволікайся.

бгггг))))) конструктив

я, сцуко, валяюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да ти в ту четвірку входиш не переживай. доречі так де чеки пдр?

і ще одне мінусуй - не мінусуй всеодно отримаєш....................нє не шайбу :)

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

bussiness

глянь як пишеться.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що нагинання владних мародерів до чесної гри продовжується. Причому "легенько" і "між крапельками не вийшло", не схавали. 

Запуск в Україні системи електронного декларування в тестовому режимі має обмаль сенсу і, фактично, може стати контрпродуктивним.

Про це йдеться у заяві представництва Євросоюзу та посольств країн-членів ЄС у Києві.

"Електронна система декларування статків, яку Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) запустило 15 серпня, не була сертифікована у належний спосіб; таким чином, вона не відповідає цілям закріплення ключових юридичних наслідків, що повинні бути наслідком подання неправдивих декларацій. Саме тому запуск електронного декларування в тестовому режимі має обмаль сенсу і, фактично, може стати контрпродуктивним", - йдеться у заяві.

Європейський союз поставив під сумнів офіційну аргументацію влади щодо причин невидачі сертифікату. В заяві зазначається, що посилання на "технічні недоліки" "є протилежним до публічних заяв, зроблених ПРООН та іншими експертами, які заслуговують на довіру".

"Вони чітко підкреслюють: система повністю відповідає міжнародним стандартам та вже зараз може бути використана для збору та публікації декларацій в абсолютно законний спосіб. Це - завдання, що його наразі має виконати НАЗК", - наголошують в ЄС.

У заяві підкреслюється, що українська влада на всіх рівнях має без зволікання владнати решту технічних і адміністративних питань – згідно з відповідними зобов’язаннями між Україною та ЄС.

"Нездатність швидко розв’язати цю проблему може підірвати важливі зусилля у боротьбі проти корупції в Україні, які є вкрай суттєвими для успішного процесу реформ, що підтримується Євросоюзом", - зазначається у заяві.

"Ми взяли до уваги заклик gрезидента забезпечити своєчасний і повноцінний запуск системи без будь-яких штучних затримок, що прозвучав минулого тижня. Ми також повністю підтримуємо заяву прем’єр-міністра від 15 серпня, у якій прозвучала вимога в найкоротші терміни владнати усі невирішені питання, що запобігають повному запуску системи електронного декларування, зокрема й її юридичної сертифікації", - додали в заяві.

Як повідомлялося, опівночі 15 серпня сайт Національного агентства із запобігання корупції відкрив доступ до інтерфейсу електронного декларування.

Водночас, як повідомляла "Європейська правда", через відсутність атестату захисту інформації ці декларації не можна використовувати як доказ в суді. Відповідно, посадовців, що опублікують неправдиву інформацію про свої статки, неможливо буде притягнути до відповідальності.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ромаха тдавай розкажи як така куйня вийшла якщо.

робилось все за гроші Данії які виділялись не державі а грантоїдам.

грантоїди вибирали самі фірму яка розробить софт.

вони сказали що все готово на 100% а на справді то була туфта і вони хотіли всучити туфту так от де тут винна держава бо вона не хоче приймати туфту, яку треба доробити?

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки, я догнав прикол з електронним декларуванням. Та вся фігня не для нас. Наївно думати, що судова система не буде цю систему саботувати. Ця фігня для ЄС, для віл в Ніцці, для квартир в Коста-Браві, для обійсть під Парижем. Тобто тепер корупція виключно для внутрішнього користування, або для будиночка на Уралі, дачки в Луанді і т.д. Короче тепер стає зрозумілим небажання нашого Генералісімуса ото всьо запустити)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vitaliy Shabunin

10 хв · 

Цифри, які кажуть все:
1) Бюджет Держспецзв'язку, руками якого Порошенко і Турчинов вбивають безвіз і гривну, - 753 млн. грн. А в наступного року, ці клоуни хочуть розпиляти аж 1,5 млрд. http://bit.ly/2b1cSzP.
2) Бюджет НАБУ - 487 млн. грн. http://bit.ly/2aZtYOc.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, romaxa11 сказано:

del

чого ж ти пости свої видаляєш?

Курс на 17/08/16
Вид валют
Купівля
Продаж
USD
2575
2590

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після розмов вчора (Яценюк) та сьогодні (Порошенко), я позитивної думки щодо стану підготовки візової лібералізації

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ранок 26,20 продаж, потім трохи провис - це нормально. Те що недільку назад було 25,25 то фігня правда бот? А електронне декларування тебе не бентежить, а безвіз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 хвилин тому, romaxa11 сказано:

А електронне декларування тебе не бентежить, а безвіз?

декларування вже твої лідєри не згадують і вони ж самі передали листи щоб нам безвіз не давали то що не так? вони ж все правильно роБЛЯТЬ

CqFQLHaWgAAKwtW.jpg

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, d.u.a.l сказано:

Ото авторитета знайшов, така ж політична повія, як і той, хто його цитує. Кому, як не вам, знати про рот в якості робочого місця?

за живе зачепив? Руки автоматом до рота потягнулись? Буває...

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поява даних ботів на цьому форумі  скоріш за все - фінансування певних проектів, як от допомога по АТО і т.д. А боти - безробітні держслужбовці з швидким виходом на пенсію, в років так 45, з можливістю вислужити нормальну пенсію і в подальшому ще й працювати на себе. Коли ви їм щось доводите майте на увазі що в нього дуже непильна робота, непогано оплачувана, і світить офігенська пенсія - вмотивованість людини така, що тільки повне скасування плюшок може щось поміняти в уяві. Ви б писали тут за скажімо 10 000 - 12 000 гривень? От вони й пишуть і вроді ж не за Ху, вроді ж за Україну. По цих персонажах все.

• +1 3
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ліпіни за тобою плачуть.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, romaxa11 сказано:

На ранок 26,20 продаж, потім трохи провис - це нормально. Те що недільку назад було 25,25 то фігня правда бот? А електронне декларування тебе не бентежить, а безвіз?

що мене бентежить, хай тебе не болить. 

а хто з нас бот, поживем побачим...

тут уже один на другим ярлики вішав про проплачених, а сам виявився проплаченим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Поява даних ботів на цьому форумі  скоріш за все - фінансування певних проектів, як от допомога по АТО і т.д. А боти - безробітні держслужбовці з швидким виходом на пенсію, в років так 45, з можливістю вислужити нормальну пенсію і в подальшому ще й працювати на себе. Коли ви їм щось доводите майте на увазі що в нього дуже непильна робота, непогано оплачувана, і світить офігенська пенсія - вмотивованість людини така, що тільки повне скасування плюшок може щось поміняти в уяві. Ви б писали тут за скажімо 10 000 - 12 000 гривень? От вони й пишуть і вроді ж не за Ху, вроді ж за Україну. По цих персонажах все.

перестань бухати, а?

гм, на борді зареєстрований раніше ніж 2014 рік. не держслужбовець, не безробітний, з виходом на пенсію в загальному порядку, і з пенсією, розмір якої буде теж буде визначатись в загальному.

і робота в мене пильна, і доводиться працювати і руками і головою (думати, а не об стінку битись, як ти подумав). і плюшок ніхто мені ніяких не скасує, бо їх нема.

підскажи, а де тобі за писанину платять 10-12 кгрн? пишеш же ж вроді не за .уйла

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не бентежив безвіз, треба мити руки, перш ніж  за нього братись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що визначення "порохобот" не зовсім коректне. В наших реаліях бути щирим "порохоботом" - це певне психологічне відхилення викликане відсутністю бачити речі навколо, занадто перебувати в власній уяві, і перекладати потаємні фантазії на вербальну мову.

В даному випадку краще "провладний пропагандон". Методи які використовуються в цьому розділі є методами прозорої, чесної пропаганди. Команда діє від обставин. Зараз обставини такі, що порохоботи не створюються самі по собі, як в часи виборів в один тур. Тому головна мета не так агітація за Лідєра, як засерання дискусу, переведення будь-якої теми в флейм, затроленння постів. Головна мета контрпродуктивність, блокування і розмиття. Я вже давно цих хлопчиків блоканув. Вони у мене проходять сіренькими стрічечками між постами людей. І якби не копіпаст їх постів, їхні двіжі взгалі б залишились поза увагою. Я можу тільки порадити ігнорувати цей суцільний деструктив.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, d.u.a.l сказано:

Якесь у тебе нездорове ставлення до нетрадиційних сексуальних відносин. Всіх п*дорами називаєш. Цьому є наукове визначення - латентний гомосексуалізм. Нє, ти не подумай, я проти таких, як ти, нічого поганого не маю. Все ж краще, ніж бути порохоботом

я теж проти гомосексуалістів нічого не маю. але ти не путай є вони, а є підари. і коли мене хтось, як наприклад ти, хоче переконати що там латентний, проплачений і т.д і т.п то це називається підар. так де чеки?

про прекрасне що зробили "антикорупційні" розробники і кажуть що все працює на 100%

CqGxcwEWcAAIP_x.jpg

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україні від того ні холодно ні жарко 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 minutes ago, case_l said:

Україні від того ні холодно ні жарко 

Ну не скажи. Он бакс знову по 26. Це забанений Максфер просто конвертує отримані від льовочкіна гривні у валюту, от курс і росте. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ну якщо так має працювати не маю нічого проти. Добре що там не має слова куй. хоча може і є. а про міранду я вже начитався які вони акуєнні "розробники". але ж то наймали "антикорупціонери" вони не могли поганого найняти

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

термін "загострення" не зовсім зрозумілий і не має чіткого визначення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...