Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, rl72 сказано:

а чим поганий максим, який стоїть на стаціонарній точці (дзоті)?

Наприклад, чому на фабриці рошен продукція не випускається на обладнанні, якому 100 років?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

запустили. то що там?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, la20 сказано:

запустили. то що там?

не переживай ща тобі напишуть купу причин, починаючи від того шо то піар і закінчуючи не досконалістю системи.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 minutes ago, la20 said:

запустили. то що там?

Там далі безвізовий до кінця року і ти виграєш пляшку голірки. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не напишуть бо різноманітні окуні поки зайняті троха, пізніше напишуть і сюди піде.

одним з перших буде таваріщь зімін.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пофіг, чи придурок, чи бот, чи байдужий - за ту фігню заплатять всі. Курс вже полетів і помаленьку починається паніка. Обманути Ді можна, а от економіку не вийде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, la20 сказано:

запустили. то що там?

Цитувати

Запуск системи електронного декларування з сертифікатом технічної безпеки є ключовою умовою.

Про це нагадав керівник групи підтримки України Єврокомісії Петер Вагнер у Твіттері.

"Представництво ЄС: сертифікат технічної безпеки для електронних декларацій є ключовою умовою!" 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, case_l сказано:

буде сертифікат не переживай ти так

А гривня точно впала через декларування?

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо ти мені тут розказуєш. вєлікій рєхформатор зімін на початку року сказав щоб нам не давали кредитів взагалі. так що все нормально має бути. він не може помилятись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, case_l сказано:

Наприклад, чому на фабриці рошен продукція не випускається на обладнанні, якому 100 років?

ггг, на обладнанні фабрики рошен не випустиш ствола до автоматичної зброї, незалежно від того, нове це обладнання чи старе)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, rl72 сказано:

ггг, на обладнанні фабрики рошен не випустиш ствола до автоматичної зброї, незалежно від того, нове це обладнання чи старе)))

бачу від сліпого фанатизму перестає працювати елементарна логіка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, Maxfer сказано:

А мені, ще цікаво чи прихильники Петра Олексійовича підтримують "Корупційний фронт"?

Тільки хардкор. підтримують цих пацієнтів психлікарні ім. савченко

Cp40lK4XgAAjfp7.jpg

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Maxfer сказано:

брак освіти і аналітичного мислення породжує ватоту...

якоюсь дивною і рідкою хворобою ти хворієш.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З одного боку від пороха типу нічого не залежить, бо у нас парламентсько-перезидентська форма правління, а з іншого боку порохоботи з піною біля рота його захищають - кумедно :) 

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Maxfer сказано:

Розслідування щодо компанії «Абсолют Фінанс», яка оперує тисячами обмінних пунктів в Україні, пролило світло на її зв’язки з «Народним Фронтом». Про це пише Грехем Стек для видання Business New Europe.

це зараз називається розслідування? про все і ні про що. фамілії написали з помилками. відразу видно "руку прохфесіонала". почали за здоров"я а закінчили за упокій.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Maxfer сказано:

йоптвоюмать    да ти дубовий уже) Можна подумати ваші журнашлющкі партійні набагато краще пишуть?

Точно я дубовий

про Бізнес Нью Юереп

Country Russia
Based in Moscow

"розслідування" блін :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нє все що раша подає - це дуже професійно. ніяк не забуду про распятого мальчіка, це ж сама адекватність і 300% правда. Якби не раша ми б ніколи не дізнались такої правди. а це ж просто жах на весь світ. а там ще епілептично-згвалтовані снігєрі і з"їджені бабки чи навпаки? не знаю тобі видніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Maxfer сказано:

про абсолют там правда на 90%

і це ти мені будеш розказувати через два роки війни як на нашій території так і в інформаційній площині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Maxfer сказано:

боже боже, ну то сам взнай кому належить той обміник, і хто в києві за ним стоїть це не складо, он навіть кацапи змогли.   

Нахріна ви захищаєте бариг і корупціонерів? це притаманне всім прихильникам Петра Олексійовича, аналогічно, як Путін і єдиная россия і адепти. Може то політичну програму по зомбуванню людей і вішанні лапши Порошенку писав Вадік Сурков!?

Донбаський край родіна легітімного віті, для мене це чуже я там ніколи не був, не хочу, і не буду. і за нього я не воював, і під державною нагайкою "військоматом" по мобілізації не йшов.

я можу согласитися тільки іти мурувати велику китайську Українську стіну з мордором від даунбаса до криму, а не вони бля сєткі натягували. І хай сидять собі ті мавпи в рускому мірі, приєднувати і забирати назад до складу України те дно  це рівнозначно смерті України. 

А кормити  і працювати на війну яка приносить лише смерті і каліцтва я не збираюсь.

а тепер відкрий секрет яким чином мене зомбує Порох якщо ТВ я не дивлюсь взагалі?

Досить порівнювати Україну і хуйлостан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Maxfer , не ведися на цих шавок-порохоботів. Їхня ціль заговорити проблему і настрочити побільше постів, щоб реальне обговорення загубилося в купі гівна і взаємних образ. Памятай, це частина їхньої роботи - вилизувати дупу Пороху, Лапіну і іншим своїм покровителям.

• +1 3
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Maxfer сказано:

Не досить, бо ми боримся з ним, а викокористовуєм в себе тіж самі адміністративні методи, як подолати цей парадокс? Дуже просто збудувати стіну, заборонити виведення грошей в офшори, і закордон, заборонити займати посади і йти в депутати всім мордам які навіть хоч раз працювали в нинішній корумпованій системі. Путін тоді автоматично втрачає свої важелі впливу, бо в нього тут реально стільки пасивних агентів то в парламенті то в адміністрації президента, що саме й тому Україна не може вибратися з корупційного дніща, перемого корупції в Україні, це автоматична перемога над росією, бо вона вже не запихне до нас своїх людей. 

ну ти ж сам куйню верзеш.

в параші за твою писанину ти вже розбитою харьою писав би "явку с повинной" як ти любиш хуйла і свою родіну.

доречі тобі ідея для стартапа

їдеш в парашу, там на митниці кажеш що втікаєш від хунти і хочеш розказати що тут за звірства творяться. потім розказуєш про хунту, шоколадного зрадника, режим внутрішньої окупації, узурпацію влади (тут раджу з ромахою перетерти перед поїздкою від все детально розтолкує).

Там тобі влаштують ефіри з соловйова і ти станеш мєга-звєздой. ти з такою унилою мордякою буш оце все розказувати як та кобила про мальчіка в трусіках.

а як добре порозказуєш то тебе сам хуйло в живіт може поцілувати. бабки попливуть рєкою.

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок думав ти точно переборщив. тобі це не властиво.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Maxfer сказано:

О а ти випадково не з самооборони Волині?

ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Maxfer сказано:

то хай Петро поміняє в них ту фабрику на зброю і дасть нашій армії, щоб мали з чого воювати. :D   Зробить хоч один нормальний вчинок.

3 годин тому, case_l сказано:

бачу від сліпого фанатизму перестає працювати елементарна логіка...

я бачу лише оху@нних експертів, які автомати і Ф22 вміють випускати.... на обладнанні фабрики рошен

))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, rl72 сказано:

я бачу лише оху@нних експертів, які автомати і Ф22 вміють випускати.... на обладнанні фабрики рошен

))))

І де ж я писав, що треба автомати випускати на фабриці рошен? Чи може то така логіка в порохоботів, що те що не випускає рошен чи богдан воно не треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...