Перейти до змісту

Який мобільний оператор вибрати?

Рекомендовані повідомлення

Постало питання зміни мобільного оператора. Причини пояснювати не буду, оскільки не суть важливо. Знову ж таки оскільки з їх тарифами та їхніми плюсами та мінусами, знайомий мало, а точніше сказати зовсім не знайомий :), прошу поради у форумчан: який оператор та який тарифний план вибрати? Вимоги у мене лише дві: дешеві дзвінки на інші мобільні оператори та відсутність абонплати. Плюсом вважатиметься наявність безкоштовного (можливо в певних межах) інтернету, оскільки в мене blackberry, а він, як відомо, без нього жити не може :) Але останнє не принципово: це побажання, але не вимога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лайф)

там всюди халява )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постало питання зміни мобільного оператора.

Варто було б вказати ЯКОГО оператора міняєш, "порад" на третину буде менше. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешеві дзвінки на інші мобільні оператори та відсутність абонплати.

Дешевше лайфа не знайдете. Проблема в тому, як він буде ловити кілометрів так за 60-70 від міста.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешеві дзвінки на інші мобільні оператори та відсутність абонплати.

Проблема в тому, як він буде ловити кілометрів так за 60-70 від міста.

99% часу проводжу в містах, так що це не проблема. В будь-якому випадку завжди на підхваті буде стара сімка.

А хто якими тарифними планами користується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгляньте варанти контрактного підключення. Там є цікаві варіанти.

+немає прихованих розводів(вийняв картку включилась оплата за музику і т д.)

+ всі питання як на мене вирішуються простіше(стару картку поставте на контракт, щоб не міняти оператора)

+контроль витрат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгляньте варанти контрактного підключення. Там є цікаві варіанти.

Наприклад?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Life Максимум Захід - стара і добра халява, тепер такої немає. 3000 халявних хвилин на місяць, не 100 в день, а саме 3000 на місяць. Раз в рік десяточку на рахунок закинув і знову рік халяви. На інші номери - 35 коп.

Супер МТС 3D Ноль 35+ - халява скінчилася після 1 червня. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Life Максимум Захід - стара і добра халява, тепер такої немає. 3000 халявних хвилин на місяць, не 100 в день, а саме 3000 на місяць. Раз в рік десяточку на рахунок закинув і знову рік халяви. На інші номери - 35 коп.

100% дві хороші халяви)))))))) :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую, сиджу на таких самих тарифах. З лайфом останніх 2-3 роки проблем взагалі ніяких, рахунок поповняв тільки для інтернет послуг, ніяких прихованих платежів чи іншої маячні.

А от користуючись Супер МТС 3D Ноль 35+ хочеться викинути сім-карту і більше ніколи не згадувати той жах. От наприклад сьогодні три дзвінки підряд, і три з них завершились самі по собі по середині розмови, неможливо спілкуватись взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

phantom, наприклад: взявши ном мтс яким дружина користувалась 2роки, ми підписали договір-20 грн/міс, 3000хв в мережі, інші 50 коп без плати за з'єдн. Смс не знаю ціни, але можна замовити 100шт-15грн(якщо не помиляюсь).

В мене київстар(декілька) на всіх різні договори. Мені як звязок кращий, так як більше в дорозі. Замовити смс/ммс 500 шт за 50грн на місяць-при потребі на свята супер.

В мережі безліміт, на інші 50 коп, 50 хв-на інші оператори, скільки нету-100мб.вартість 53грн.

Інші прикріпленні до працівника по потребі вихідних дзв.

Вибрати Вам краще вже на місці. І головне-скільки ви готові платити за це. Якщо можите оформити на юр або фіз особу підприєця то це великий +

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я рекомендую наступне, придбати 3-х сімочний телефон. Засунути в нього 3 сімки наших популярний операторів Kyivstar MTC Life і буде дуже зручно

по тарифах

лайф на лайф - безкоштовно

київстар на київстар -безлімітно, з тарифом регіон2, всього 2грн на тиждень.

мтс на мтс - 25коп в день з тарифом 3д

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... лайф... Проблема в тому, як він буде ловити кілометрів так за 60-70 від міста.

Така проблема була колись. А зараз його покриття не гірше Київстара, як не дивно. В деяких глухоманях він навіть КС переплюнув!

Так що за покриття Лайфом можна не переживати. Принаймні в нас на Волині і в Рівненській.

...дивусь, за що (за які гроші) вони розширяють мережу, будують базові станції, якщо в них послуги - одна халява...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...дивусь, за що (за які гроші) вони розширяють мережу, будують базові станції, якщо в них послуги - одна халява...

Халява-то відносна. Рахунки-то ми поповняємо. Просто з такими тарифами гроші "висять" на моєму рахунку. В мене на МТС таких поповнень назбиралося вже понад 600 гривень. Тобто 600 моїх гривень уже пішли на розвиток мережі і т.д., 600 гривень оплачених послуг, але ще не використаних. Тепер оператор придумав, як їх поступово "вимити" з мого рахунку, щоб спонукати мене знову поповнювати рахунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я про конкретно Лайф. В них безкоштовно всередині мережі було ще тоді, коли інші оператори навіть в кошмарах собі такого уявити не могли... І сітка покриття в Лайфа була ще тільки у містах. Купували тоді його в основному студенти і діти, з-за дармових розмов між собою...

І от Лайф, майже нічого не беручи з абонента, конкретно розвивав і розвивав свою мережу покриття... за що??? Хтось в нього конкретно вкладає бабки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та я про конкретно Лайф. В них безкоштовно всередині мережі було ще тоді, коли інші оператори навіть в кошмарах собі такого уявити не могли... І сітка покриття в Лайфа була ще тільки у містах. Купували тоді його в основному студенти і діти, з-за дармових розмов між собою...

І от Лайф, майже нічого не беручи з абонента, конкретно розвивав і розвивав свою мережу покриття... за що??? Хтось в нього конкретно вкладає бабки...

Погуглив, якщо вірити їхньому звіту, то вони троха в попі:

На відміну від "Київстару", life :) закінчив рік зі збитком, він становив 261,5 млн грн. Чистий дохід компанії виріс на 355 млн грн, до 3,6 млрд грн.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага... це якщо вірити тому, що хтось пише...

А якщо вірити своїм очам, то Лайф далеко не в жопі... абсолютно далеко не в жопі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погуглив, якщо вірити їхньому звіту, то вони троха в попі:

На відміну від "Київстару", life закінчив рік зі збитком, він становив 261,5 млн грн. Чистий дохід компанії виріс на 355 млн грн, до 3,6 млрд грн.

частково за рахунок махінацій і несплати податків. Оператор Ахметова, тому навіщо показувати прибуток, щоб з нього потім платити податки, всеодно податкова закриває очі на всі фірми Ахметова.

Інша сторона, так Лайф не має таких надприбутків як Київстар чи МТС, але частково той же ж Ахметов компенсує на інших сферах своєї діяльності (підвищення цін на електроенергію на 40%, на металопродукцію (де Ахметов 100-відсотковий монополіст в Україні) на 40% ). От за рахунок цього і нові вишки для Лайфа і інша модернізація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) це не пояснення :)

З чого "махінації" і "податки", якщо нема прибутку??? І навіщо Ахметову підтримувати і розвивати збитковий бізнес?

Щось там не так...

Враження таке, що Лайф "мєдлєнно, но увєрєнно" набирає абонентів (він вже перейшов з "підліткового", так би мовити, до "нормального" оператора)... Для чого?... Може потім введе послуги, яких поки не дає КС і МТС?... Наприклад, реальний діючий ВІДЕОзв'язок... А тоді вже і введе оплату, хоча би за нову послугу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) це не пояснення :)

З чого "махінації" і "податки", якщо нема прибутку??? І навіщо Ахметову підтримувати і розвивати збитковий бізнес?

Щось там не так...

Враження таке, що Лайф "мєдлєнно, но увєрєнно" набирає абонентів (він вже перейшов з "підліткового", так би мовити, до "нормального" оператора)... Для чого?... Може потім введе послуги, яких поки не дає КС і МТС?... Наприклад, реальний діючий ВІДЕОзв'язок... А тоді вже і введе оплату, хоча би за нову послугу...

В тому й то справа, що прибутку немає на папері, а як насправді? Дохід-то в Лайфа виріс і він не маленький 3.6 млрд грн. В правильних бугалтерів і нафтова скважина буде на папері збиткова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В правильних бугалтерів і нафтова скважина буде на папері збиткова.

Є одна досить відома луцька фірма,яка "піднялась" на нафтопродуктах в 90-х... крім того, "займається" молоком, фінансами, ще й телекомунікаціями намагались....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В правильних бугалтерів і нафтова скважина буде на папері збиткова.

Є одна досить відома луцька фірма,яка "піднялась" на нафтопродуктах в 90-х... крім того, "займається" молоком, фінансами, ще й телекомунікаціями намагались....

Ну і?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно, прибуток значить точно є. Певно відстотків 50-60% сидять на лайфі через найдешевший інтернет, а в час розвитку смартфонів це нормальний прибуток. + Роумінг і дзвінки за кордон.

А махінації не тільки в податках, а наприклад в ліцензіях, за які Київстар і МТС платять в повному обсязі, а Ахметов аби половину заплатив. А плата за частоти, за які інші платять також по повній, а Лайф скоріш за все отримує пільги або і взагалі тупо "рішають"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) До чого тут нафтопродукти? Бензин ми весь час купуємо, тобто даємо прибуток.

А тут ти купив стартовий за 10 грн. і ВСЕ! Користуєшся безкоштовно всередині мережі! Звідки він візьметься той прибуток??? Чи може вони ще молоко з пиріжками продають потаємки? :) Ти користуєшся, я користуюсь, він користується, вона.... і ніхто не вносить додаткових кошт! То звідки прибуток візьметься?

Так, дехто трішки поповнює, дехто трішки і інтернетом їхнім користується, але це не зрівняти з КС чи МТС! Та й по вартості пцих послуг Лайф набагато дешевший КС і МТСа!

... Разом з тим, неважливо, це чужий гаманець... просто дивує темп розвитку Лайфа на фоні майже безкоштовних послуг, що вони надають...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую на всі 100. Я сам хочу позбавитись від того МТС. Щодо контракту, один мінус. Ваші особисті дані засвічуєте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...