Перейти до змісту

Шукаю металеві столи/стелажі/рамки/уголкі/труби


woodwork

Рекомендовані повідомлення

Власне зараз потрібні металеві стелажі (бажано на колесах) висотою до 2 м (+/-) довжиною до 2м, ти шириною від 30см до 1м. Кількість полиць значення немає.

Також шукаю столи та столики з металу (профіль, уголок, труба тощо) можливо без столєшниці (зварганю сам) під деякі види станків та для роботи з деревиною.

Металеві рамки різного розміру (з уголків/труб/профілю) не тонше 4мм.

уголки потрібні 2шт довжиною приблизно 4 метри кожен (не менше), розмір +/- 10*10см і більше, товщина від 5мм.

труба повинна бути діаметром від 18см до 20см., довжина (сумарна, можна зварена з кулькох труб) 10м та кілька по 1-2м. буде сіє чудо як димоход використовуватись.

можливо в кого є вдома чи знає де таке можна придбати - буду вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, 174грн/коліно (1м), 46грн/шт перехідник 45о , мені 12 метрів треба... дорого, дуже, а требу, нехай навіть по 5грн/кг то приблизно 500-600грн буде, всеж дешевше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайна чорна сталь боїться агресивних речовин які містяться в продуктах згоряння палива+ конденсат, за кілька років її поїсть корозія і зрештою все одно будете переробляти димар.

Якщо до того ж димар робиться під котел із низьким ККД, процес корозії буде швидшим бо буде більше викидів і сажі.

Може на Комінвенті буде дешевше ніж у Луцьку, але врахуйте доставку з Київської обл. Якщо цікавить як вирахувати різницю між луцькими цінами і цінами виробника - пишіть в ПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось http://dimohod.com.ua/tovari/dimoxodi/dimoxodi-iz-nerjaveieki/dimoxodi-diametr-160-nerj/view-all-products.html

дорогувато, я втричі дешевше візьму якщо залізний буде, так, перегорить, але не раніше ніж через кілька років (5мм товщина), ККД високе у котла, в основному використовуватиметься в режимі тління. Тобто мені практичніше робити час від часу ремонт наявної опалювальної техніки (димоход) аніж відразу переплатити (економлю, на часі інші пріоритетніші витрати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю шматок нержавійки або жесті рівненький квадратної чи прямокутної форми довільним розміром від 30*30 см і вище (до 100*100), товщиною від 0.3 до 0.7мм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...