Перейти до змісту

Выборы мэра, облсовета, горсовета


Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

у кого есь инфа по тем кто баталируется на мэра и в месные советы?

а то скоро выборы а я так и не решил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед кого лучани обиратимуть мера

Хто стане міським головою Луцька? Визначитись нелегко. Є серед претендентів ті, які вже, як кажуть, зуби з’їли на державній службі; є ті, хто за останнє десятиліття сьорбнув досвіду підприємництва і тепер рветься з бізнесу в політику; є кандидати, за плечима яких політичний досвід і незакриті кримінальні справи; є лікарі і громадські діячі. „Вголос” коротко розповідає про претендентів на мерську посаду те, що лучанам, перш ніж робити вибір, знати не завадить.

Найбільше досвіду у справі управління містом у нині діючого мера.

Кривицький Антон Федорович – народився 8 червня 1945 року.

На сьогоднішній день є позапартійним. До помаранчевої революції очолював обласний осередок СДПУ(о) на Волині. Під тиском революційно налаштованих лучан змінив політичну орієнтацію, завдяки чому і зберіг посаду. Протягом трьох останніх скликань - міський голова Луцька. Причетний до розробки багатьох схем тіньової приватизації підприємств комунальної власності, зокрема, готелю „Україна”, гуртожитків ДПЗ, ВАТ „Волтекс”, Луцької музичної школи №1? , багатьох дитячих садочків, Будинку дитини, що на вулиці Богдана Хмельницького, та інших територій під промислові зони.

Керуючи містом, Антон Кривицький вирішив чимало проблем, разом з тим нажив одну дуже болючу: тепер йому важко відділити комунальне майно від власного.

На посаду міського голови йде шляхом самовисування, за підтримки команди чиновників, які при подальшому його головуванні зможуть уникнути відповідальності.

Бізнесову діяльність веде виключно за межами області.

Права рука Антона Кривицького, компромісна кандидатура у разі поразки нині діючого мера.

Кравчук Святослав Євгенович – народився 26 січня 1953 року. Позапартійний, перший заступник міського голови, секретар міськради.

У команді із міським головою Антоном Кривицьким працює близько 12 років. Однак готовий боротись з ним на виборах за крісло мера. Згідно із Законом „Про місцеве самоварядування”, протягом останніх п’яти років незаконно суміщає посади члена міськвиконкому та секретаря міської ради.

Відповідно секретарем працює на громадських засадах. При цьому уповноважений міським головою підписувати майнові документи на виділення, оренду, продаж землі та будівель на території міста.

Незважаючи на вчинені правопорушення, претендує на посаду міського голови в надії стати правонаступником Кривицького і надалі втілювати відпрацьовані раніше схеми.

Передвиборча програма Антона Кривицького і Святослава Кравчука – абсолютні копії.

Литвинюк Володимир Феодосійович – з’явився на світ 25 жовтня 1953 року, голова депутатської фракції „Батьківщина” у міській раді. Вічний опонент Антона Кривицького в питаннях щодо приватизації землі та будівель.

Працює судинним хірургом Волинської обласної клінічної лікарні.

На посаду Луцького міського голови висунутий блоком Юлії Тимошенко. У випадку невдачі на виборах мера, Литвинюк має можливість стати депутатом обласної ради, оскільки зареєстрований у списку БЮТ під № 16.

Бізнесової діяльності не веде, сімя працює в сфері медицини та юриспруденції.

Мельник Євген Іванович – народився 14 травня 1956 року. Два роки тому вступив до Української народної партії. На посаду Луцького міського голови висунутий блоком Костенка-Плюща.

Лікар-стоматолог. Веде бізнес в транспортній і деревообробній сферах. Причетний до незаконного вивезення лісосировини із поліських районів Волині. Через правопорушення певний час переховувався від правоохоронних органів.

Кандидат, який вже не вперше виявив бажання поборотись за крісло мера.

Кучеренко Микола Андрійович – 7 серпня 1954 року. Позапартійний. На посаду міського голови висунутий міською організацією СПУ. Балотується не вперше. Займає радикальну позицію відносно нині діючого міського голови. Основним своїм завданням на виборах вбачає висвітлення кризового стану міської влади.

Веде підприємницьку діяльність в сфері торгівлі, зокрема побуттехнікою та нафтопродуктами.

Гіль Олександр Сидорович – народився 1 листопада 1973 року.

Голова Волинського обласного комітету молодіжних організацій. Член Народного Руху України за єдність.

Власник і директор ПП „Піарком”.

Резонансний судовий процес голови Волинської ОДА Володимира Бондара проти Олександра Гіля закінчився перемогою останнього.

На вибори мера пішов з метою не допустити до реєстрації Володимира Бондара у випадку його участі у виборах міського голови.

Крім того, Олександр Гіль зареєстрований під №1 у списку НРУ за єдність до обласної ради та №1 у списку до Луцької міської ради.

Жгутов Володимир Федорович – народився 3 червня 1949 року. Позапартійний. З 1998 року став генеральним директором ВОДП ДАК „Хліб України”. На посаду міського голови йде шляхом самовисування.

Паралельно є кандидатом №3 у списку партії „Відродження” до обласної ради.

Кандидат з кандидатським досвідом.

Кожевніков Геннадій Геннадійович – народився 14 березня 1962 року.

Голова обласної організації УРП „Собор”.

Протягом 10 років очолює Волинське обласне управління у справах захисту справ споживачів.

На посаду міського голови балотується не вперше. Висунутий міською організацією УРП „Собор”,

У списку УРП „Собор” до обласної ради займає місце №1.

Бойко Олег Ігорович – народився 19 вересня 1964 року.

Гендиректор приватної фірми „Антон”. Веде бізнес в сфері будівництва житла. На посаду міського голови йде шляхом самовисування.

Наприкінці минулого року Луцька міська організація ВО „Батьківщина”

відмовила йому в членстві партії. На сьогодній день зареєстрований членом Луцької районної організації „Батьківщини”.

Максимович Олег Володимирович – народився 10 грудня 1951 року

Голова обласної організації партії КУН.

Займається приватною адвокатською практикою. Висунутий міською організацією КУН.

Чернецький Олег Станіславович – народився 25 червня 1967 року.

Член партії Патріотичних сил України, хоча донині не припиняв членства у ВО „Батьківщина”.

Веде бізнес в сфері будівництва та надання послуг.

Власник мережі елітних магазинів у місті Луцьк та за його межами.

Має проблеми з узаконенням прибудованих приміщень та земельних ділянок на території міста.

На посаду міського голови висунутий міською організацією ППСУ Олександра Зінченка.

Запасним варіантом на виборах є місце №17 у списку Партії патріотичних сил України до Верховної ради, №2 до обласної ради та № 1 до міської ради.

Главацький Олександр Філімонович – народився 15 жовтня 1968 року.

Директор ТЗоВ „Алекс-Лайф”. Очолює Волинську обласну організацію блоку безпартійних „Сонце”.

Веде підприємницьку діяльність в сфері торгівлі та шоу-бізнесу.

Весь бізнес Олександра Главацького на даний момент за несплату податків знаходиться під арештом.

На вибори міського голови йде як самовисуванець.

Займає місце кандидата №1 у списку партії „Трудова Україна” до міської ради та №1 до обласної ради.

Рейкіна Інна Павлівна - народилася 20 лютого 1970 року.

Депутат міської ради четвертого скликання.

Голова Громадського антикорупційного комітету міста Луцьк. Ініціює виплату премій за виявлення хабарництва. Позапартійна, на вибори міського голови йде шляхом самовисунення.

Шиба Богдан Павлович – народився 8 січня 1962 року.

Перший заступник голови Волинської ОДА, - звільнився з посади у зв’язку з участю у виборах міського голови.

Під час передвиборчої кампанії став членом ВО „Батьківщина”, а згодом був виключений із партії за порушення статуту та партійної дисципліни.

На посаду міського голови йде шляхом самовисунення.

Користується активною підтримкою начальника обласного штабу БЮТ Євгена Кирильчука та голови Волинської ОДА Володимира Бондара. Виборчий штаб Шиби очолює радник губернатора, хоча фактичне керівництво здійснює Володимир Бондар.

Зареєстрований у списку від БЮТ до обласної ради під №37.

Олексій Дудич, 03.03.2006 12:02:01

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

только с одной поправкой.....

Кандидата у мери Луцька зняли з реєстрації за привітання мерців

Колишнього першого заступника голови Волинської ОДА, кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шибу знято з реєстрації у зв’язку з численними порушеннями ним виборчого законодавства в частині ведення передвиборчої агітації. Відповідне рішення прийняла 13 березня міська територіальна виборча комісія.

Луцька міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні 13 березня розглянула численні скарги довірених осіб кандидатів на посаду міського голови щодо порушень виборчого законодавства суб’єктами виборчого права.

Майже всі скарги, що розглядалися, стосувалися передвиборчої агітації зі сторони колишнього першого заступника голови Волинської ОДА, кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби.

Даючи відповідь на закиди опонентів щодо застосування ним адмінресурсу, самовисуванець Богдан Шиба змушений був зізнатися, що для адресних привітань 70 тисяч лучанок зі святом 8 березня використав списки виборців, які окружною виборчою комісією були надані уповноваженій особі від Блоку «Наша Україна».

Внаслідок використання цих списків привітання з побажаннями «Святковий настрій хай не полишає Вас ні на хвилину...» отримали люди, які померли 5-7 років тому, через що у ТВК надійшли численні скарги від обурених родичів.

Реєстрацію кандидата Шиби Б.П. ТВК скасувала, зважаючи на повторні порушення ним виборчого законодавства в частині ведення передвиборної агітації.

10 днів тому, 3 березня, кандидат на посаду Луцького міського голови Шиба Б.П. уже отримав письмове попередження про порушення ним виборчого законодавства.

ЗІК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шиба Б.П.

Піонер

Комсомолець

Член комуністичної партії

Народний рух України

Демократична партія України

ЗаЄду

Наша Україна

БЮТ

.. яка партія наступна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тавтологія в попередньому пості : " політична проституція" :friday: (масло масляне)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тавтологія в попередньому пості : " політична проституція" :friday: (масло масляне)

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тавтологія в попередньому пості : " політична проституція" :friday: (масло масляне)

ай ЖЖош!! на стену повешу афоризм этот!!!!!!!!

+10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...