Перейти до змісту

полетіла коробка

lodzik

Рекомендовані повідомлення

накрилась коробка передач гольф 2 1,3 є в наявності коробка від гольфа 3 1,4 хтось може ставив чи щось знає прошу допомоги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставили від Polo 1.4, там довші передачі були ( на 1 макс 80, 2 - 120). Головне щоб по типу підійшла (є 2 типа), на кожній коробці є "марка її" вибита (3 символа здається)

в інеті таблиці по цих коробках знайдеш, в них і побачиш результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може є ссилка чи може знаєте ти дайте інфу буду дуже вдячний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ставили від Polo 1.4, там довші передачі були ( на 1 макс 80, 2 - 120). Головне щоб по типу підійшла (є 2 типа), на кожній коробці є "марка її" вибита (3 символа здається)

в інеті таблиці по цих коробках знайдеш, в них і побачиш результат.

Для прикладу - http://golf2-jetta2.ru/forum/viewtopic.php?f=31&t=103&p=7798

якщо по типу підійде, на калькуляторі (http://www.kartuning.ru/gearbox-calculator) побачиш результат заміни

може є ссилка чи може знаєте ти дайте інфу буду дуже вдячний

є змога вказати типи і марки коробок? Скажу результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В КПП від 1.3, куліса розташована знизу, від інших двигунів куліса зверху. Колись цікавився для себе. Сам юзаю гольф 1.3. Що з Вашою КПП, Яка КПП цікавить 4 чи 5 ступка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 ступка! в коробці такий звук ніби туди засунули трищітку але звук тільки тоді коли машина на нітралці

на фото яке я зробив тільки номер 085,301,103 а

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IbNkD.jpgВ мене стоїть ось така. 5 ст. КПП на порядок дорожчі за 4 ст.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кпп після ремонту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось https://www.drive2.ru/l/1478605/ тут є інфа по КПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там тільки пропонують те чи інше мені було б цікаво коли хтось вже ставив від 1,4 на 1,3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо підлягає ремонту? Мені робили в гаражах, значно дешевше б/в вийшло (їздить по цю пору). Правда спочатку зробив мені дві четвертих передачі (основну і запасну :_07: ) але потім все виправив за свій кошт.

post-18550-0-57412200-1401737366_thumb.j

На вїзді охорона підскаже де майстер працює ( у кінці кооперативу)

А діло точно у коробці? :)

Можливо щось з кулісою, і шестерня цепляє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кпп після ремонту?

На моєму гольфі стоїть КПП AKW 4 ст.

5 ступка! в коробці такий звук ніби туди засунули трищітку але звук тільки тоді коли машина на нітралці

на фото яке я зробив тільки номер 085,301,103 а

Можливо проблема всетаки в щеплені? Чи вижимному підшипнику.? Варто спочатку зняти КПП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там тільки пропонують те чи інше мені було б цікаво коли хтось вже ставив від 1,4 на 1,3

Вживу треба щупати дві коробки, куліси, зщеплення, полуосі. Впихнути можна усе, тільки в яку копійку стане. (наприклад якщо щеплення і полуосі не підійдуть. У Гольфа3 здається кулаки більшого діаметру, якщо не помиляюсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може є номерок в ці гаражі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, немає. Вїзд з ліва від шиномонтажу і в кінець (перед тупіком поворот на ліво і зразу на право, по лівій стороні буде його гараж, важко не помітити), там тільки дві "майстерні" були ( по єлектриці і він - двигуни, кпп)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...