Перейти до змісту

Потрібно терміново врізати вікна в авто. Дешево.

inna8919com

Рекомендовані повідомлення

Головне питання -ціна. Потрібно вирізати два вікна для переобладнання документів на пасажир.

Порадьте, де буде дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так всётаки ТЕРМIНОВО или ДЕШЕВО? Что то одно с другим не вяжется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І те і інше)

Але перевага надається ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так всётаки ТЕРМIНОВО или ДЕШЕВО? Что то одно с другим не вяжется.

вяжеться :)

я можу і ТЕРМІНОВО і ДЕШЕВО але дууууууже ГАВНЯНО

(вирізаю болгаркою, заклеюю скотчем)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так понял нужно быстро вырезать! :) дак без проблем, я второй в очереди за Зевсом консервный нож у меня есть. Возьму не дорого, заодно и потренируюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, по-суті.

Розумію, що вам треба якось вбити час, відсиджуючи на роботі, тому нічого не залишається, як флудити з теми в тему.

Але прошу відписувати тут по темі: чи є хтось, хто має з цим справу, які в кого ціни, можливо телефони контактні своїй майстрів. Дякую всім адекватним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-первых: Увожаемая Вы должны ещё сказать нам спасибо, за то что апаем Вашу тему. А Во-вторых (если Вы не понимаете на что мы намекаем) Скажу громко: Вы встречали в своей жизни не занятого хорошего-специалиста ( для Вас поясню - хороший-специалист - Это тот человек к которому стоит очередь и работает он не за копейки).

А вот теперь определитесь: Вы хотите ДЁШЕВО или СРОЧНО? Если то и другое то я и Зевс к Вашим услугам.

Быстро+Дёшево=Гавняно

А

Хорошо=долго+дёшево

Хорошо=быстро+дорого

Определяйтесь ! Иначе переоборудование затянется :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Першочергове питання - переобладнання. Так як є нагода зробити переобладнання швидко і за ціну, яка мене влаштовує, то питання якості вікна вже друге.

При тому, що ми всі розраховуємо свій бюджет, то незаплановані витрати стараємось скоротити до мінімума, тому шукаю оптимальний варіант: швидко, дешево, не скотчем. Основне його зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є на Глушець фірма,думаю можуть швидко зробити,1-на проблема-дощ,а мокре авто не ріжуть.

Є на Рованцях фірма,ріжуть в гаражі.Але машину все одно прийдеться сушити,тому врізка займе 2-3 години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...