Перейти до змісту

Оподаткування Інтернет-магазину

NikoOne

Рекомендовані повідомлення

Створив, малесенький маггазинчик. Продажів з нього, ще майже не має, але в майбутньому все таки хочеться працювати легально.

Магазин з телефонами, зарядками і так далі. Постає запитання: по якій процедурі, це все проходить? Скільки треба в місяць платити?

Оборот, буде не більшим, чим 150 000 грн/рік.

Оподатковуватиметься не магазин, а особа, яка отримує дохід. Якщо це підприємець - то оподатування залежно від обраної ставки податку. Якщо фізична особа без реєстрації підприємцем - то 15% від доходу, плюс можуть бути неприємні розмови з різними інстанціями, оскільки не зареєстрований, як суб'єкт підприємницької діяльності

Ось це мене і цікавить: кому, ще треба буде на хліб намастити, щоб почати працювати? Наскільки, я зрозумів, то потрібно реєструватися Приватним підприємцем і там вже існують, різні ставки податку, в залежності,ж від твого річного обороту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оподатковуватиметься не магазин, а особа, яка отримує дохід. Якщо це підприємець - то оподатування залежно від обраної ставки податку. Якщо фізична особа без реєстрації підприємцем - то 15% від доходу, плюс можуть бути неприємні розмови з різними інстанціями, оскільки не зареєстрований, як суб'єкт підприємницької діяльності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо, підприємцем то 2-га, або 3-тя група єдиний податок. 1-ша група не підходить, бо вони мають право торгувати тільки на ринках.

Податок для 2 групи трохи більше 200 грн + ЄСВ більше 400, для 3 групи 5% від виручки, якщо без ПДВ.

Подумайте спочатку чи відкривати підприємця, телефонами і зарядками можна і на форумі торгувати )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефонами і зарядками можна і на форумі торгувати )))

Там трохи більше.

Та і торгівля на форумі, то не те. В ПС, водяться цільові клієнти. Тому і хочу все розізнати, щоб вирішити, чи варто йти на таку авантюру, як то починати платити податки. Чи краще, як мишка і далі до пори до часу, сидіти техенько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо виручка у Вас не велика то подумайте чи варто щомісяця платити більше 600 грн. + якщо забув заплатити податок, то штрафи + ведення документації (потрібні всі накладні по закупці товару) + звіти і перевірки, а закрити підприємця буде тяжко.

Я Вас не відмовляю реєструватись підприємцем, якщо є бажання то вперед. Удачі!!! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...