Перейти до змісту

Подання апеляційної скарги через Вол. окружний адмін. суд

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Друзі, дуже потрібна порада, оскільки перший раз стикнулася з нашою системою в суді.

На мене подав заяву про стягнення коштів міський центр зайнятості, не буду розписувати цю ситуацію, бо це вже не важливо. Задача у тому, що на засідання мене викликали 15.05.2014 р., а суд відбувся як виявилося 12.05.2014. Відповідно на засіданні мене не було. Рішення прийняли без мене. Я хочу його оскаржити і щоб моєю справою зайнялась виконавча служба. Сьогодні отримала копію постанови суду. Там вказано що у мене лише 10 днів для апеляйійної скарги. Хтось уже стикався з таким?? Чи знає як це працює, куди я маю піти написати цю скаргу. Чи допоможіть скласти форму цієї скарги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишете скаргу і в двох екземплярах через канцелярію нашого суду відправляєте на Львів.

Ще один екземпляр берій хай поставлять штемпельок, що вони отримали.

Потім рекомндованим листом самі на Львів пишете що подали апеляцію на постанову суду і прикріпляєте копію скарги з відміткою нашого сдуу на львів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 186. Порядок і строки апеляційного оскарження

1. Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

2. Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

katjka_9, шукайте знайомого юриста. Бо щось зробите не так (щось не напишете, не сплатите судовий збір, не в той суд налішлете, не ті додатки додасте) - а потім будете розказувати, які судді продажні і не переймаються долею людини. Впевнений, що у Вас має бути якийсь знайомий юрист чи адвокат, бо нас зараз - як гівна в селі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

katjka_9, шукайте знайомого юриста. Бо щось зробите не так (щось не напишете, не сплатите судовий збір, не в той суд налішлете, не ті додатки додасте) - а потім будете розказувати, які судді продажні і не переймаються долею людини. Впевнений, що у Вас має бути якийсь знайомий юрист чи адвокат, бо нас зараз - як гівна в селі :)

якось не повезло з юристами)) одна подруга і та в берліні вчить європейське право...

Може допоможете скласти заяву? Чи є якась копія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vloas.gov.ua/appeal-a-judgment можливо допоможе
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо я піду в канцелярію суду - вони можуть дати мені приклад як писати заяву? Чи то не ті люди?)))

http://vloas.gov.ua/appeal-a-judgment можливо допоможе

дякую, спробую зрозуміти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯКий приклад? В кожного своя ситуація і якщо є справді чим заперечити то це і треба писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на перегляд заочного рішення подати)?

бо я розумію що рішення заочне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на перегляд заочного рішення подати)?

бо я розумію що рішення заочне

Якщо топікстартер отримала саме постанову (а в першому пості говориться про постанову суду) - то це адміністративна справа, де немає заочних рішень.

зі.

І назва теми - "Подання апеляційної скарги через Вол. окружний адмін. суд"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, всім хто відгукнувся вже розібралася!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на перегляд заочного рішення подати)? бо я розумію що рішення заочне

то ж чітко написано адмінсуд! яке заочне...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...