Перейти до змісту

Автомобільний радио зв"язок Луцька (Волині)

syavasl

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

питання за дозвіл. якшо я валянок в радіозвязку то я той екзамен не здам і дозвіл не получю виходить чи як?

Опубліковано

Baofeng uv-5r с антенной 38см, реплика nagoya 771. Только репитер больше не работает чем работает, наверно Серега чото крутит :)

Опубліковано

Якщо ми будем мати вище місце, і сигнал буде краще. Краще б в декількох місцях поставити ящик і все буде гуд.

Опубліковано

Формат.. ну, хочешь попить пивка приезжай без авто, весь формат. Обычно кораблик, на 19:00. А так обсуждение, предложение и дальнейшее развитие проекта.

Опубліковано

Давайте тоді вівторок 10 червня, Кораблик (лєтнік) збори на 18 год. Хто не встигає то підтягуйтесь пізніше. Думаю будемо сидіти до 20 точно.

Тут в принципі всі після роботи, так що кому як виходитиме так і буде. я наприклад до 17 працюю. Тому нічого страшного якшо всі не в один момент зберуться. Минулого разу так і було.

Хто машиною - п'є чай, хто без - може і крепшого випити по бажанню. Короче в кого як там релігія чи жінка дозволяє :)

Опубліковано

Я буду і запрошую всіх, особливо тих, кого ще не знаєм в обличчя на нашу зустріч. Є багато питань, які треба буде обговорити, зокрема і фінансових. Будем раді бачити всіх небайдужих

Опубліковано

Здається вирішено всі проблеми. Включив в роботу-тест. Наразі планових вимкнень не планується. Тому тестуємо на витривалість та перегрів. Робоче середовище 28-30 градусів...

З потреб - потрібен добрий навісний замок з товщиною вуха не більше 7 мм.

Опубліковано

Сьогодні на 18 год. в Кораблику заказав столік. Кого цікавить наша тема приходьте. Для контакту мій номер 0506239182 Діма

Опубліковано

У меня срочная поездка нарисовалась за город. Если будут финансовые сборы то маякните, перекину или передам лично.

Результат напишите тут плиз.

Опубліковано

Зустріч пройшла дуже успішно. В наших рядах добавилося принаймі 6 новий людей. Всі основні питання закрито. Всім дякую)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...