Перейти до змісту

Опитування про майбутнього прокурора Олександра Шпота

q457

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановна луцька громадо!

Тільки здихалися прокурора Решетніка, а нам вже нового прислали.

І фамілія нового прокурора - Олександр Шпота

Донедавна О.Шпота працював у Луцьку, в обласній прокуратурі — був начальником відділу підтримання державних обвинувачень.

Дуже скупий інтернет на інформацію про цю особу, зовсім не має про нього інформаціїї

Розкажіть на сторінках форуму хто з ним зустрічався, чи порядна людина , чи козел якого відразу брати на вили?

Таке враження що обласна прокуратура сказала

-На тобі небоже, що мені не гоже

Хватить нам таких видатних діячів як Решетнік , Сліпчук

Місцевий мер просто дарує квартиру черговому покурору, і всі проблеми громади їх не цікавлять

Хто яку має інформацію має про цю людину поділіться

Місцеві активісти

Опубліковано

http://vstup.info/20...i903p25392.html тут пока про нього найшов, що 2012 він вступив на заочне навчання Національна академія прокуратури України

номер в списку 46

Мене тіпає від заочної освіти, якщо прокурори вчаться заочно то скоро мабуть і лікарі будуть вчитися заочно.

Саме головне один одного будуть розуміти відносно хабарів+типу всі дають

Опубліковано

А це часом не чоловік Марти Шпоти, так що начальник другого відділу ДВС?

Ти піди скажи їм тим заочним прокурорам що це не освіта, вони розкажуть які вони розумні.

Є там такий в облпрокуратурі Квятковський (не знаю чи родич судді чи ні). Він слово юрисконсульт написав юрис консул. Я заржав почекав чи дасть на це добро його начальник Петрук В.В. Все нормально пройшло.

А роком раніше хотів той Петрук інфу, яку я йому сказав не надам бо це заборонено законом, на що отримав найгеніальнішу відповідь "Я закінчив школу прокуратури я закони знаю". Мене це усміхнуло. Інфи він не отримав.

Опубліковано

А що можете сказати про Олександра Синюка? молодшого радника юстиції, який призначений прокурором Ківерцівського району... пишуть що очолював відділ в обласному апараті прокуратури Волині, який не називають....

Опубліковано

Хто яку має інформацію має про цю людину поділіться

Можу сказати, що Олександр з порядної родини. Батьки - лікарі, рідний брат вже місяць, як мобілізований до Національної гвардії. Питання про "відмазку" навіть не піднімалось. Щодо професійних якостей потрібно запитувати в людей з якими він працював. Знаю що був державним обвинувачувачем в резонансній справі вбивства сімї Довжиків.

Опубліковано

Якщо так, що дружина начальник другого відділу ДВС, то знов мені стає сумно: жінка - начальник виконавчої служби, чоловік - прокурор, якось неправильно, якось мафіозно.Хоча не факт

Опубліковано

все дякую, маленьку люстрацію провели,

Поки все позитивно, з ним порозмовляли , ніби все гаразд

Але ми на сторожі

Опубліковано

Перехвалилив , не все так як хотілося.Знов почнається Сліпчкізм -квартира службова йому потріба, як він казав що йому ніде передягнутися, побритися.Таке враження що при зарплаті 7000 грн і йому шкода 600 грн.на оренду квартири.І скоріше всього як і Сліпчук отримає бонус-право приватизувати квартиру за те що гарно стоїть в позі "мама миє підлогу "

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...