Перейти до змісту

Шукаю інструмент для роботи з різьбовими заклепками

Akim

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора шановні форумчани, дуже необхідний інструмент для встановлення різьбових заклепок, під болт М10! можливо в кого є - віддячу пивом, соком, грошима, потрібно на один вечір встановити 7 заклепок, без них ніяк. роблю з машини типу заводського пасажира! буває ручний, буває пневматичний, будь-який з таких варіантів вітається! в свою чергу гарантую бережне відношення! Танці з бубном і кулібінством уже в теорії дають мало надій і багато втраченого часу!

Типу такого

http://www.zaklepka....tovoj-zaklepki/

Прошу відізватись в кого є такий інструмент, в боргу точно не залишусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив так - заклепка вставляється в отвір, далі накладається шайба від саморіза для метчерепиці гумою до заклепки,

далі накладається фумлента(як змащення) далі ще одна шайба і через все це - болт в заклепку.

Для М10 шайбу від метчерепиці можна замінити просто шайбою, під яку підкласти щось для тертя - гумку, наждачку, і краще використати шпильку з гайкою для затягування.

Якщо отвір під заклепку не прослаблено - все вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому саме шпильку з гайкою? чого просто б не взяти калений болт? інструмент все ще шукається! люди добрі поможіть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в отвір вставити гайку і обварити, не варіант?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не варіант абсолютно, колхозу не хочу, до того ж з часом вигниває, перевірено!якщо комусь цікаво викладу фото і звіт як то робити і як можна знайти вихід без спецінструменту! результат - практично заводська різьбова-заклепка, естетично, практично і міцно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не варіант абсолютно, колхозу не хочу, до того ж з часом вигниває, перевірено!якщо комусь цікаво викладу фото і звіт як то робити і як можна знайти вихід без спецінструменту! результат - практично заводська різьбова-заклепка, естетично, практично і міцно

видел результат такого заклепочника вживую, прекраснейшая вещь. жаль человек находится в ровно, который ставил мне заклепки.

Можешь поспрашивать у людей, кто ставит газовые установки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я уже установил, спасибо, можно обойтись дешево и сердито, результатом доволен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я уже установил, спасибо, можно обойтись дешево и сердито, результатом доволен

как реализовал? по вышенаписанной схеме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по схеме с приминением болта М10, только модифицировал)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Болтом і гайкою не пробував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробував, доречі на це відео і опирався, найкращий варіант серед тих які перебирав, все встановлено ще на минулому тижні, тема не актуальна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

є ручний пістолет в магазині Мегаметиз на Єршова 11 (біля гербору) дають напрокат. також там є і самі клепальні гайки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...