Перейти до змісту

Продам заднє колесо

Kagan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам задній диск.

Запитуйте, що цікавить.

Ціну -- реально не знаю, допоможіть приблизно ;)

Причина продажу : переробка під дискові гальма, вирішив замінити диски.

post-25557-0-70677100-1398718055_thumb.j

Опубліковано

Человек, что вы продаете? Как вам помочь?

Диск, написав же.

Шановний! давайте трішки прояснемо картину: диском інколи у велосипеда називають ротор гальм, на відміну від автомобільного лексикону. А те що автомобілісти називають диском в НАС називають ободом.

То що ви зараз шановний продаєте? Бо насторожує фраза:

Продам задній диск. ...переробка під дискові гальма, вирішив замінити диски.

:sq_ye:

...бо я щось не врубаюсь, що там такого на фото?! Гальмівного диска ніби не помічено?

Опубліковано

Обод.

Велосипедний обод.

п.с. У мене задня втулка не підходить для дискових гальм. Вирішив не заморочуватися з її переставлянням, натягуванням спиць і тд, а продати обод, і купити з кріпленням під дискові гальма.

п.п.с Пробачте, якщо не ясно написав.

Опубліковано

Обод.

Велосипедний обод.

п.с. У мене задня втулка не підходить для дискових гальм. Вирішив не заморочуватися з її переставлянням, натягуванням спиць і тд, а продати обод, і купити з кріпленням під дискові гальма.

п.п.с Пробачте, якщо не ясно написав.

Снова не понятно. Раз вам втулка не подходит, почему вы только обод продаете? Наверное вы продаете колесо? Все, полностью в сборе? Тогда надо описание втулки и обода. А иначе очень трудно сориентировать по цене.

Опубліковано

Колесо -- якщо з гумою і камерою, я так зрозумів)

А я хочу продати обод + спиці + втулка.

Так зрозуміліше?)

Опубліковано

Колесо так і є - обруч+шприхи+втулка. Якщо з покришкою і камерою тоді це колесо з покришкою і камерою ;)

І ще, оффтоп звичайно, але якось дивно стоїть задня перекидка.

Опубліковано

Колесо так і є - обруч+шприхи+втулка. Якщо з покришкою і камерою тоді це колесо з покришкою і камерою ;)

Тоді все-таки колесо :_08:

Самого лякає, але кажуть шо так має бути.

Опубліковано

Тогда уточнение - втулка, скорее всего, под трещетку? Тогда за все можно дать, при условии, что состояние близкое к новому, гривен 80. А если втулка еще и "клепанная", а не катанная, то у меня бы совести не хватило это продавать.

Ежели втулка под кассету, то можно накинуть гривен 50. Обод этот, насколько я разглядела, тоже не стоит денег, а идет в нагрузку ;)

Но это сугубо мое мнение, все что я смогла разглядеть на таком фото.

Опубліковано

цепь проложена не правильно, сначала, идет на нижний ролик, потом на верхний, должно быть как-то наоборот :)

чем отличается трещетка от кассеты? гугл в помощь, почитал

Опубліковано

цепь проложена не правильно, сначала, идет на нижний ролик, потом на верхний, должно быть как-то наоборот :)

Трудно разглядеть, но похоже, что проложена, все же правильно, хотя так, как вы говорите, тоже прокладывают, видала. И ездят!

Но тут, вроде бы, просто цепь длинная и расчет экстремальный. Некоторым умельцам даже страшна мысль о том, чтобы цепь новую укоротить (!) и выкинуть (мамочки!) лишние звенья.

Опубліковано

Но тут, вроде бы, просто цепь длинная и расчет экстремальный.

при переключении с больших звезд на меньшие цепь как-бы удлиняется и задний переклюк ее натягивает, внимание вопрос: в какую сторону идет натяжка, или куда смещается нижний ролик?

Опубліковано

Но тут, вроде бы, просто цепь длинная и расчет экстремальный.

при переключении с больших звезд на меньшие цепь как-бы удлиняется и задний переклюк ее натягивает, внимание вопрос: в какую сторону идет натяжка, или куда смещается нижний ролик?

Настырный, ты просто тут видишь нижний ролик, а я верхний. Такие у нас точки зрения. Харош флудить

Опубліковано

Коли переключаєшся на нижчі передачі (1-3), то цеп натягується більше, і тоді перекидка стає нормально і схожа як у "всіх людей" :D

п.с. колесо продане. всім дякую за інформацію та допомогу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...