Перейти до змісту

Forex MMCIS group - регіональне представництво

Віцентий Тарас

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Відтепер Ви можете отримати консультацію в офіційному ЗАХІДНО-РЕГІОНАЛЬНОМУ ПРЕДСТАВНИЦТВІ компанії MMCIS що знаходиться за адресою м.Тернопіль вул.Пирогова 2а офіс 401. Або за тел. 098-030-40-40

FOREX MMCIS group пропонує найкращий вид пасивного заробітку Index TOP 20.

Заробіток від 7 до 15% в міс. Для більш детальної інформації - https://ru.forex-mmc....html?ref=93079

FOREX MMCIS group - брокер, який надає послуги торгівлі на валютному ринку Forex, а також найкращі умови для інвестування коштів в довірче управління і програму управління капіталом - Index Top-20. Програма Index Top-20пропонує інвестувати кошти в 20 кращих трейдерів, що показують високі результати торгівлі на ринку Forex на протязі багатьох років. Серед них Костянтин Кондаков, Віталій Бережний, Сергій Волков. Середня прибутковість програми - 9,67% на місяць (станом на квітень 2014).

Index TOP - 20 - одна з найуспішніших програм довірчого управління на ринку FOREX . Програма почала працювати з січня 2013 року і донині доводить інвесторам свою спроможність зі своїм середнім показником прибутковості в 9,67 % на місяць. Суть програми в інвестуванні відразу в 20 керуючих трейдерів , що знаходяться в рейтингу на найвищих місцях. Таким чином , капітал інвесторів розподіляється порівну між 20 керуючими трейдерами і ризики зведені до мінімуму , так як навіть при негативній прибутковості одного або декількох трейдерів ( з різних причин , включаючи людський фактор) інші трейдери перекриють збиток своїм доходом. У рейтинг керуючих трейдерів відбираються ті трейдери , які протягом тривалого часу ( на практиці це беззбиткові результати торгівлі на протязі від 1 року) показують позитивний результат прибутковості . Мінімальний депозит - 100 $.

Загальна інформація

• Реєстрація : о. Сент- Вінсент і Гренадіни ( офшорна зона) , адреса: MMCIS Inc . , The Financial Services Centre , Stoney Ground , Kingstown , St.Vincent & the Grenadines . P.O. Box 1823 , Kingstown VC0100 , St. Vincent & the Grenadines .
  • Дата створення Компанії - 2007 . Створення « FOREX MMCIS group » ініційовано інвестиційним фондом « MMCISinvestments ».
  • Позиція в рейтингу МОФТ ( Міжнародне Об'єднання Форекс Трейдерів ) - 1 .
  • Валюта депозиту - долар США
  • Мінімальний депозит - 100 $
  • Способи поповнення рахунку - Visa / Mastercard , Webmoney , Банківський переказ (грн ,руб ,usd, eur ) , Western Union , Єдиний гаманець W1 , Perfect Money , RBK Money , Яндекс Гроші , QIWI , Migom , Unistream , Елекснет , Гроші @ mail . ru , Інкасація , Easy Pay , E - платіжка , City - Pay , 24nonstop , iBox .
  • Способи виведення коштів - Visa / Mastercard , Webmoney , Єдиний гаманець W1 , Perfect Money , QIWI , Index TOP - 20 , Переклад на інший торговий рахунок.
  • Додаткові умови торгівлі - нарахування 12 % річних на залишок коштів на рахунку ( для VIP клієнтів 18 % річних).
  • https://ru.forex-mmc....html?ref=93079

Також працю партнерська програма https://mmcispartners.com/?ref=32721

Опубліковано

VIP клієнти - це ті, які зливають купу грошей? :)

А чому ЗЛИВАЮТЬ? Клієнти які інвестували від 100 000$ . Компанія має всі дозволи та ліцензії для роботи з валютними ринками на Forex. Якщо Ви думаэте що це якийсь лохотрон- компаныя працюэ з 2007 року, особисто я інвестор вже 3 роки з не малою сумою в 20 000$ власних коштів. Якщо ви знайдете хоч 1 підтверджений випадок де була просадка депозиту в компанії MMCIS особисто від мене отримаєте 50$.

Опубліковано

відчуваю що це якийсь новий(а може і ні) ЛОХОТРОН! легких грошей навіть у олігархів не буває!!!

Опубліковано

Коли виплачувати будете? читати (хоч би поховали рефсилки для % за привлЄчЄнія нових, хоча мабуть для бізнесмена який вложив 20 000$ - займатись завлЄкаловом обИчноє дЄло) :_07:

Опубліковано

Якщо ви знайдете хоч 1 підтверджений випадок де була просадка депозиту в компанії MMCIS особисто від мене отримаєте 50$.

раз ви такі впевнені то пишіть 10 тис баксів, за таку суму пошукаю може

Опубліковано

шось геть запутали. Форекс це лохотрон? Чи тільки ММСІС?

одне другому не заважає ;)

за неофіційною статистикою, на форексі понад 90% "ловців удачі" втрачають гроші, а заробляють менше 10% трейдерів.

Опубліковано

Дорогі друзі! Не знаю де Ви взяли такі статистики! Я вже дуже довго працюю з ринком форекс і гарно на цьому заробляю. Я розумію що в більшості людей встановлене обмеження що 1% в місяць платить банк і це максимум який взагалі може бути.

Barugan На рахунок статті http://gazeta.ua/ru/...ii-mmsis/549692 - то як Ви бачите компанії ліцензію повернули. В тому що я залишив реферальні ссилки не бачу нічого поганого і не зважаючи на мою суму інвестицій я впевнений що - багато грошей не буває.

MACCEN Пропоную Вам 300$(дві мінімальні заробітні плати) якщо знайдете факти та докази по зливанню депозиту чи в шахрайських діях компанії Forex MMCIS group. На рахунок скріна -прикріпив .post-25736-0-42305700-1398848445_thumb.j

Для початку давайте визначимося, що ж таке Forex. По суті, Forex це електронний обмінний пункт, що дає можливість швидко продавати одну валюту і купувати іншу. А оскільки курс валют постійно коливається, у «міняйл» з’являється можливість заробити на різниці в ціні, купивши дешевше, а продавши дорожче.

Висновки робіть самі - Чи варто Вам працювати з MMCIS чи ні. Я працюю і пристойно заробляю!

Дякую за активність до моєї теми.

Опубліковано

якщо людина вам щось пропонує і дає при цьому вам ссилки з рефами - 90% що він хоче вас на :0134::)

Опубліковано

якщо людина вам щось пропонує і дає при цьому вам ссилки з рефами - 90% що він хоче вас на :0134::)

він же по-чесному скрін прикріпив - в нього на особовому рахунку в системі 3651.63 віртуальних "$", з них 3651.63 - це бонуси ;) причому йому доступно зняти 0.00 "$" :)))

чи справді він інвестував, і чи розуміє сам те, що на "скріні" написано - це вже інше питання...

Опубліковано

rrid На скріні видно що в IndexTOP20 проінвестовано 20 000. Доступно для зняття 0 тому що кошти проінвестовані в ТОР 20 і щоб їх зняти треба в особистому кабінеті вивести з інвестування адже ці кошти не призначені для вільного трейдингу. Спробуй зареєструватись і сам побачиш!

Опубліковано

Всім привіт! Почитав трохи ленту вашої дискусії і вирішив теж взяти в ній участь. Не проти?)

Що стосується інвестування в Index Top 20 - це легкий і прозорий спосіб пасивно заробляти гроші, не докладаючи багато зусиль. Ваша справа - вкласти певну суму грошей і отримувати щомісячні вершки з цих вкладень. Просто, чи не так?) Справа трейдерів - користуючись досвідом, помножувати ваші гроші зарахунок грамотної торгівлі на ринку (звісно, за це вони беруть певні відсотки). Не бачу тут нічого незаконного чи хитрого.

Скажу більше, декілька місяців тому - самостійно інвестував невеличку суму, щоб перевірити, як воно працює. І що ви думаєте, воно таки працює) Стабільні нарахування та виплати дуже радують око. Думаю над тим, щоб збільшити вклад в перспективі. Такі справи, друзі)

• 6 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...