Перейти до змісту

Потрібна порада HP Pavilion g6

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ставив W7(64 bit) і тут на выбраном диске находится таблица MBR-разделов.В системах EFI WINDOWS можно установить только на GPT диск

прочитав що 32 можна пробувати а я вже форматнув розділ С і мені вибаває зразу помилку і ноут вирубається.W7 на флешці.Що робити?

Опубліковано

може в біосі треба переключитись з EFI на щось інше. (немає ноута перед собою щоб глянути точно). Но там є режими такі.

Опубліковано

В біосі є позиція з EFI, от її і треба відключити.... HP - це завжди більше ніж просто ноутбук :_07:

Опубліковано

1. войти в настройки BIOS.

2. В BIOS’e, во вкладке Boot, изменить значение Secure Boot на Disabled (при этом система выдаст предупреждение, нажать OK).

3. Появится дополнительный пункт OS Mode Selection выбрать UEFI and Legacy OS (при этом система выдаст предупреждение, нажать OK).

4. Нажать F10

Опубліковано

Читав що із-за маленьких розділів на W7 ці граблі-мож форматнуть і розділити нормально.Тут С 100 гіг,але є потрібна інформація на D а я зайти не можу.

Опубліковано

100Гіг більш чим достатньо.

Інколи треба повторно зайти в біос, щоб потрібне меню з"явилось. (це я про той спосіб що описавув sirogka)

Опубліковано

Ти ж "форматнув диск С" і як тоді може загрузитись Windows8. Чи ти говориш що грузиться інсталяція з флешки? На якому етапі не йде далі?

Опубліковано

Під час установки видали розділ С і розділ десь на 100 мб або на 350 мб ( якщо Віндовс 8 ), після цього знову створи розділ, а додатковий розділ на 100 мб Віндовс створить сама.

Опубліковано

на 100 мб вже був там-дякую шановні за поради,вже віддав не тяну далі там щось не те :)

напиши що за помилка? чи то був синій екран? детальніше будь ласка.

був синій єкран а попробував лінукс на флешці то взагалі єкран нулями покрився

Опубліковано

можливо пам"ять глючна..хоча основний недолік HP це система охолодження. Можливо вже щось перегрілось. Як варіант

Опубліковано

ну тоді більш вірогідніше що це перегрів. заміна чіпа від 600-1000 грн. Умєльци можуть і за 100 просто прогріти)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...