Перейти до змісту

Наші думки стосовно ситуаціїї в Україні

andrey23

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ura, залишає нас на 3 дні за образу учасників форуму.

Сподіваюсь наші модератори почнуть вже банити подібні "екземпляри", надто вони багато уваги привертають своєю пустослівністю

і робити з них "великомучаников за матушку Расею" ?
  • Відповідей 376
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ura, залишає нас на 3 дні за образу учасників форуму.

Сподіваюсь наші модератори почнуть вже банити подібні "екземпляри", надто вони багато уваги привертають своєю пустослівністю

і робити з них "великомучаников за матушку Расею" ?

ну чому ж? одне діло коли у людини протилежна думка і вона адекватно її обстоює, інше ж коли все сміття викидає на голови інших

Опубліковано

Те що andrey23, від перегляду російських ЗМІ промились мізки, не означає що українські ЗМІ не маніпулюють фразами вирваними з інтерв'ю російських політиків.

Можна провести простий експеримент: беремо російський прапор, виходимо з ним наприклад на театральний майдан і засікаємо за скільки часу нам б'ють писки (ще на ютуб можна за зняти)

milana я розумію що andrey23 провокує всіх Вас , але це не означає що після декількох невдалих спроб переконати його Ви маєте наступати на одні й ті самі граблі :)

Опубліковано

Можна провести простий експеримент: беремо російський прапор, виходимо з ним наприклад на театральний майдан і засікаємо за скільки часу нам б'ють писки (ще на ютуб можна за зняти)

думаю до театрального з таким прапором дійти не встигне))

Опубліковано

А ще краще, просто не реагувати на пости andrey23, як казала одна мудра людина на форумі - не годувати.

Трохи поспілкується сам із собою мудрим, і все, інтерес писати самому собі пропаде. :_02:

Опубліковано

Те що andrey23, від перегляду російських ЗМІ промились мізки, не означає що українські ЗМІ не маніпулюють фразами вирваними з інтерв'ю російських політиків.

milana я розумію що andrey23 провокує всіх Вас , але це не означає що після декількох невдалих спроб переконати його Ви маєте наступати на одні й ті самі граблі :)

Ніколи не міг би навіть уявити, що молодому хлопцю, який живе не в Луганську а в Луцьку, який знає про все що відбулось і відбувається не з преси чи соціальних мереж, можна було ТАК "промити " мозок :_02:
Опубліковано

ну в кожного свої таргани в голові, і коли вони влаштовують дискотеку все залежить від музики яку вони хочуть чути

Опубліковано

ну в кожного свої таргани в голові, і коли вони влаштовують дискотеку все залежить від музики яку вони хочуть чути

Важко не погодитись з Вами :_02:
Опубліковано

Cherman,

Супер!!!

Просто - місцевий шизанутий. Колись я, вроді, навіть щось купував з заліза в нього.

Ще раз прошу - йобніть йому чимось тяжким по голові, хто знає хто цей брєд несе...

або дайте адресу нам...

хоча є варіант, що хтось купив(вкрав) логін...

Опубліковано

Ніколи не міг би навіть уявити, що молодому хлопцю, який живе не в Луганську а в Луцьку, який знає про все що відбулось і відбувається не з преси чи соціальних мереж, можна було ТАК "промити " мозок :_02:

В чому є промитим мозок?В тому,що росіяни не є нашим ворогом?В тому,що "наші" олігархи та їх маріонетки і є тим самим нашим ворогом,який натравлює нас всіх один на одного?В тому,що зовнішнім ворогом є американські окупанти,які прагнуть всунути сюди свого носа?

До чого тут Росія?

Cherman,

Супер!!!

Просто - місцевий шизанутий. Колись я, вроді, навіть щось купував з заліза в нього.

Ще раз прошу - йобніть йому чимось тяжким по голові, хто знає хто цей брєд несе...

або дайте адресу нам...

хоча є варіант, що хтось купив(вкрав) логін...

І що ти зробиш?На якій підставі?Що я є українцем із іншою думкою?

Мені не треба американських окупантів,єврейських олігархів,нелегітимних хунт із неслов"ян на території України!А тобі що,всього цього треба?

Опубліковано

Ви є реальними зомбі,я вам задав конкретні питання,а ви сюди свої "брєдні" постите.Так кому куди пора,патріоти ви шановні?

Опубліковано

БЛя, народ, ви ще задовбались вестись на пости цього ....

не відповідайте йому, і він за@беться писати сам до себе в своїй темі

Опубліковано

andrey23, ти дуже неввічливо відповів на мій пост, але бог з ним - хамло воно і є хамло.

Я думала тобі відповісти, почала збирати твої цитати, щоб довести всю абсурдність твоїх висловів, і за 5 хвилин їх назбиралось стільки за останні 5-6 сторінок, що для мене стало зрозумілим одне - у людини в голові такииииий смітник, що навіть не варто його зачіпати, це вже глухий номер. Людина нахапалась якихось дурнуватих кліше і хоче виставити себе за допомогою них мислячою особою

Шановна,переконаний,що купка кліше якраз у твоїй голові.Ніякого абсурду мої пости не мали.Нічого нового із того,чим нашпигована була голова молоді за ці роки,ти мені не розкажеш.

Опубліковано

Ви є реальними зомбі,я вам задав конкретні питання,а ви сюди свої "брєдні" постите.Так кому куди пора,патріоти ви шановні?

Тебе не дивує наступне, те що один ти тут такий, зі своєю "іншою думкою" ?

Заміть, тут сидить дуже багато людей, як україномовні так і російськомовні і ніхто тебе тут не підтримав!

Опубліковано

-----------

Заміть, тут сидить дуже багато людей, як україномовні так і російськомовні і ніхто тебе тут не підтримав!

Ні,не так!Ніхто мені конкретно не відповів на ЖОДНЕ запитання.

Опубліковано

Не чіпай його. Бачиш, що процес пішов - він сам себе цитує. Тсс, не зачіпай!!!
Опубліковано

-----------

Ні,не так!Ніхто мені конкретно не відповів на ЖОДНЕ запитання.

А хто ти такий, щоб відповідати на твої питання ? Щось не подобається ? піди вискажись правому сектору, постійно стоїть палатка в центрі .

Опубліковано

andrey23, Ви себе відносите до якоїсь з релігійних конфесій ?

Зараз-менше.Був і є як і переважна більшість із нас.

Тільки як це стосується ситуації в Україні?

Опубліковано

на скільки я зрозумів з ваших слів то ви є православним. І як християнин Ви вважаєте прийнятним що озброєні люди в Слов'янську виставляють живим щитом дітей і жінок ?

Опубліковано

на скільки я зрозумів з ваших слів то ви є православним. І як християнин Ви вважаєте прийнятним що озброєні люди в Слов'янську виставляють живим щитом дітей і жінок ?

Дітей і жінок ніхто не виставляє,навіщо вводиш в оману?Я дивлюсь відео всі на Anna-news.info,так жінки самі виходять проти військ на рівні із чоловіками.Дітей там немає.

І ще:а прийнятно,що війська,які складаються ВИКЛЮЧНО із слов"ян ідуть на слов"ян за наказом євреїв,які підтримуються американським окупантським коштом,коштами олігархів-неслов"ян?Це нормально,ти де живеш,в Ізраїлі 2?

Опубліковано
Идет бой ополченцев с высадившимся из вертолетов десантом на блок-посту вблизи города Соледар примерно в 50 км от Славянска. В Соледаре расположены склады оружия советских времен и Второй мировой войны в старых соляных шахтных выработках. Склады очень большие - десятки тысяч единиц оружия и огромное число боеприпасов.

Ну що ж, тримаю кулаки за наших десантників.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...