Перейти до змісту

Пікардійська Терція

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шкода що не заспівали "сад ангельських пісень"

А ми "Пустельника" чекали)

Зате "Плине кача" вживу - це ЩОСЬ, особливо в світлі подій через які пісня відомою...

Опубліковано

дуже гарний концерт!!! справжній святковий настрій!!!

p.s. "Зате "Плине кача" вживу - це ЩОСЬ, особливо в світлі подій через які вона пісня відомою.." - також вразила, відчувалась енергетика всього залу!

Опубліковано

Так, бракувало цей раз улюблених глибоких пісень. Мені б їх більше хотілося б почути ніж відомі зарубіжні. А ще б нові пісні Чубая та Івасюка озвучені ними.

З того, що вразило сьогодні, то "Очі відьми". Я цю пісню люблю ще як виконує "Вій".

Спів пікардійців у мене супроводжується постійним підшкірними імпульсоми (мурашки по шкірі) :)

Ну, а "Плине кача" з стоячим, завмерлим, шморгаючим носами залом, яскраво показує усю глибину нашої спільної рани. Це вже пісня-рубець, пісня-реквієм.

Опубліковано

Так, бракувало цей раз улюблених глибоких пісень. Мені б їх більше хотілося б почути ніж відомі зарубіжні.

З того, що вразило сьогодні, то "Очі відьми". Я цю пісню люблю ще як виконує "Вій".

Спів пікардійців у мене супроводжується постійним підшкірними імпульсоми (мурашки по шкірі) :)

Ну, а "Плине кача" з стоячим, завмерлим, шморгаючим носами залом, яскраво показує усю глибину нашої спільної рани. Це вже пісня-рубець, пісня-реквієм.

Хто був на балконі, то дружина вибачається(ми були майже по центру) коли співали "Плине кача" вона розривілася і трішки шороху наробила шукаючи серветки в сумочці.

А це прям нереально сильне виконання(не круто, ні-ні) а потужно!!! в емоційному плані, ну і голоса це не має слів!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...