Перейти до змісту

Виклик сантехніка і електрика

poow

Рекомендовані повідомлення

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Історія.

Позавчора трапилася у мене халепа.

Забився сток у ванній.  Тросика не маю на хазяйстві. А шкода.

По темі, набрав по телефонам, що в цій темі. Слухавку взяла руззкагаварящая дама, і спитала, скаковавигорада?  Кажу Луцьк. (перейшла на українську, ломану) А що сталося?

Сток забився, кажу. Я пошукаю майстра у Вашому місті і перетелефоную.

Ок. Чекаю. ДЯкую.

Так от чекаю до цього часу!

Тепер не по темі. Майже.

Обдзвонив я майже ВСІ оголошення на ОЛХ.

- Нє, я такого не роблю.

- Нє я такого не роблю.

- Роблю. Але зможу аж в 2022 році (сука, Петросян, блять)

- 500 грн вартує! (хуяссє!)

І т.д.

В першу чергу зателефонував по номеру, що у нас є в ОСББ, там чувак на морозі.  Але згадав, що є перелік номерів, де є телефони майстрів по різним послугам.

Спустився вниз, взяв номер. Набрав. Чоловік на ім'я Іван, сказав, що зараз за містом, але о 18,30 чи о 19,00 уже звільниться і може приїхати і зробити. Ціна питання - 300 грн. (холєра не дешево, але, курва і не 500!)

за 15 хвилин 19-та. Стук в двері. Прийшов чоловік з мішком. Дістав тросик з мішка. Почистив за 15хв. (з помічником, молодим хлопчиною). Перевірив чи ніде не протікає, чи все добре зроблене, чи стікає добре. І все.

я дав 300 грн і вони пішли.

Телефон дам в приват кому цікаво.

А ще, отих Сантехнік-Електрик-плиточник-сказочник-всівидипослуг-всевмію, на олх вагон. А коли до діла. Я цього не роблю, того не роблю. Або ціна ,як за рідну маму.

Отака фігня, малята

• Дякую! 3
Опубліковано
44 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ціна питання - 300 грн.

Да холєра як за 15 хв не надто висококваліфікованої роботи то недешево... Одне діло електрик, там хоча б знання відповідні, допуски, відповідальність, а тут поштурхав дротом в трубу і получіть розпишіться... Хоча хто ж примушує, як говориться, не подобається - штурхай сам ! :D. Мені майстер шланга в пралці так замінив - теж за 300 грн. Але там хоча б його шланг був (50 грн на базарі), ну і плюс розібрати/зібрати і треба тямити в тій техніці, що шукати, де, як воно працює, як замінити.

Опубліковано
10 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Да холєра як за 15 хв не надто висококваліфікованої роботи то недешево... Одне діло електрик, там хоча б знання відповідні, допуски, відповідальність, а тут поштурхав дротом в трубу і получіть розпишіться... Хоча хто ж примушує, як говориться, не подобається - штурхай сам ! :D. Мені майстер шланга в пралці так замінив - теж за 300 грн. Але там хоча б його шланг був (50 грн на базарі), ну і плюс розібрати/зібрати і треба тямити в тій техніці, що шукати, де, як воно працює, як замінити.

Є анекдот такий.

З життя.

Опубліковано
22 минуты назад, SergLutsk сказал:

Одне діло електрик, там хоча б знання відповідні, допуски, відповідальність, а тут поштурхав дротом в трубу і получіть розпишіться...

@SergLutsk Там також відповідальність і не мала. Як пошкодить трубу і заллє нижні поверхи, на кого будуть собак чіпляти?

Опубліковано
2 часа назад, SergLutsk сказал:

Мені майстер шланга в пралці так замінив - теж за 300 грн. Але там хоча б його шланг був (50 грн на базарі), ну і плюс розібрати/зібрати і треба тямити в тій техніці, що шукати, де, як воно працює, як замінити.

Це ще не дорого. Ви врахуйте що він тратить час на те щоб добратися туди назад + вартість матеріалів/обладнання. І вартість самої роботи. В айтішників тарифи більші.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
3 годин тому, weldermaster сказано:

Це ще не дорого. Ви врахуйте що він тратить час на те щоб добратися туди назад + вартість матеріалів/обладнання. І вартість самої роботи. В айтішників тарифи більші.

Це все безперечно так. Уточню правда, що це я заплатив десь 1,5 роки тому, зараз певно більше. Ну в айтішніків і знання потрібні специфічні і глибші, гадаю довше їх треба здобувати ніж розібратись в складі труби зливу та кранах. :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
6 годин тому, weldermaster сказано:

В айтішників тарифи більші.

Буду спорити.

Тут є 2 варіанти.

1) Його обирають більшість.  Самий дешевий, за  50-100 грн.

Син маміной подругі. Він вміє ставити віндовз!  З флешки з інтернета!

З усіма витікаючими наслідками у вигляді втрати БД бухгалтерії, фоток з дня весілля і за останні 15 років..

2) 200+ грн. (за що?? То ж син маміной подругі робить те саме за 100 грн!), при цьому, чоловік знає, що потрібно робити  перед перевстановленням вінди і т.д. Має уяву, що таке розділи жорсткого диску, бекапи, образи системи і т.д.

Але якщо мова йде про серйозні проєкти, то таки да. Цінник інший.

І да, більшість ІТ-шників вміють і в електрику і в сантехніку.

Я порахував, що купити трос в епіцентрі, з'їздивши туди і назад на таксі, буде дешевше. Ніж заплатити 500 грн.

Навіть, якщо трос одноразовий.

• +1 2
Опубліковано
9 часов назад, Electronshik сказал:

@SergLutsk Там також відповідальність і не мала. Як пошкодить трубу і заллє нижні поверхи, на кого будуть собак чіпляти?

"Так стало".

Часть оплаты за вызов в нерабочее время.

У мамы в Мариуполе нужно было заменить кран на входе в квартиру, пришлось вызвать сантехника из ЖЭКа, в рабочее время, пришел со стойким перегаром, сделал за полчаса, 50грн.

Не каждый айтишник будет в говне ковыряться...

Опубліковано
29 хвилин тому, romanc сказано:

"Так стало".

Як тобі сказати :)

Ти мені приносиш ноут зі словами "там стільк інфи, фоток, і т.д."

А я ж буду бачити ВСЕ.  Всі фотки з відпочинку, в купальниках і без. І відосіки твоєї дружини "я в Турции и Рашыд первый раз".

Іт.д.

Це гірше гавна.  Може стати "достоянием" всього Інтернету.

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, Zheny@ сказал:

Як тобі сказати :)

Ти мені приносиш ноут зі словами "там стільк інфи, фоток, і т.д."

А я ж буду бачити ВСЕ.  Всі фотки з відпочинку, в купальниках і без. І відосіки твоєї дружини "я в Турции и Рашыд первый раз".

Іт.д.

Це гірше гавна.  Може стати "достоянием" всього Інтернету.

Тю, а зачем тебе пароль говорить))))))))))

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В 26.09.2021 в 23:06, romanc сказал:

"Так стало".

Часть оплаты за вызов в нерабочее время.

У мамы в Мариуполе нужно было заменить кран на входе в квартиру, пришлось вызвать сантехника из ЖЭКа, в рабочее время, пришел со стойким перегаром, сделал за полчаса, 50грн.

Вызвали в Ужгороде сантехника, который осбб обслуживает. Чугунную канализацию почистить 400грн.

Опубліковано
4 годин тому, romanc сказано:

Чугунную канализацию почистить 400грн.

У мене теж не металокераміка :)

Але 300.

Опубліковано

Час від часу став чути якісь звуки, типу "посьорбує" воду у туалеті та ванній....

Думав проблема у мене, розібрав, труби чисті, але замітив що з каналізації дує так має бути?

Опубліковано
Только что, Oli сказал:

Час від часу став чути якісь звуки, типу "посьорбує" воду у туалеті та ванній....

Думав проблема у мене, розібрав, труби чисті, але замітив що з каналізації дує так має бути?

Стояк канализации открытый сверху, в квартирах стоят сифоны- гидрозатворы.

Посербует может изза эффекта Вентури, большой поток воды сверху подзатягивает и от вас.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Zheny@ сказал:

У мене теж не металокераміка :)

Але 300.

Надо менять чугун на пластик... но работа прилично стоит + трубы возможно и унитаз.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

Стояк канализации открытый сверху, в квартирах стоят сифоны- гидрозатворы.

Посербует может изза эффекта Вентури, большой поток воды сверху подзатягивает и от вас.

Хм... Знаю що у вересні-жовтні на останньому 9поверсі був ремонт, в мене 8. І що дивно запаху немає, вода в сифоні і туалеті є.

Опубліковано
9 часов назад, Oli сказал:

Хм... Знаю що у вересні-жовтні на останньому 9поверсі був ремонт, в мене 8. І що дивно запаху немає, вода в сифоні і туалеті є.

Гидрозатворы не дают заходить запаху в квартиру, ты что Фиксиков не смотрел?))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...