Перейти до змісту

Полковнику уже ніхто і ніколи не напише..


Alexander47

Рекомендовані повідомлення

У Мексиці на 88-му році життя помер письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури Габріель Гарсіа Маркес, повідомляє Reuters з посиланням на мексиканські ЗМІ.

Нагадаємо, письменник був госпіталізований в клініку Мехіко 31 березня через легеневу інфекцію та інфекцію сечовивідних шляхів. Пізніше він був виписаний з клініки і продовжив лікування вдома. Лікарі зазначали, що Маркес почувався не дуже добре через похилий вік.

За останні роки Маркес, який проживає в Мексиці вже понад 30 років, всього кілька разів з'являвся на публіці. У 2012 році Хаїм Гарсіа Маркес повідомив, що його брат страждає від старечого недоумства, через що більше не може писати.

Габріель Гарсіа Маркес – відомий колумбійський письменник-прозаїк, журналіст, видавець і політичний діяч, лауреат Нобелівської премії з літератури 1982 року.Представник літературного напрямку магічного реалізму і корифей латиноамериканської та світової прози XX століття. Маркес – автор всесвітньо відомих книг, таких як Сто років самотності.

Особисто для мене його книги багато чого відкрили, читав багато і взахлеб.

R.I.P.

rKuFSv5MWaI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...